Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 43

• 37 254
  • 766
  •   1
Отговори
# 75
На гости - умрели от глад.ДобрюТро!

# 76
  • Сливен
Добро утро.И ние сме на тема зъби,но досега се разминаваме с еднократно приплакване през нощта и на разсъмване.Не мога да се оплача,но имам чувство че ще избият наведнъж всички венци са доста надути,а имаме само 4 зъба.

# 77
Кайо има 16 броя от доста време, но напоследък пак спи неспокойно и се буди често, та се чудя... Аз съм болна - за разкош.

Пъне, не знам как издържаш Sad Дано си отспиш малко в родилното...

# 78
  • Пловдив
Добро утро и от нас! Момичета, моля споделете с какво най-много играеха децата ви около годинката. Сега като излизането е по-късно в къщи се побърква. Единственото забавление е да се отварят шкафове и да се събират боклуци от земята. Имам рингове , сортер всеки ден показвам как се нареждат и слагат и абсолютно никакъв интерес. Кога започват да се заиграват малко повече с такива играчки?

# 79
Моето сега играе с рингове и сортери, на 1,7. Да е започнал да кажем преди 2-3 месеца, не помня точно. На година се спираше на всеки камък и пръчка и ги ядеше. Не че сега не го прави, но поне не е на всеки Mr. Green
Май тогава започнах да му купувам коли и да му показвам как да играе с тях. Иначе предметите, които го заобикалят бяха по-интересни от играчките.

# 80
Шкафове, чекмеджета, пералня, фурна и търчане. Играчките бяха подминавани безцеремонно. До голяма степен все още е така Joy

# 81
  • В сърцето на любимия човек
На годинка се забавляваше с играчки с големи копчета, които правят нещо като ги натиснеш - детско пиано, таблет и т.н. Отделно тенджерите ми, всичко, което докопа + кестени, камъни и пръчки Simple Smile
Сортери започна да реди след годинката, може би на 1г 4-5м, помня, че за Коледа му подариха лидълската костенурка и кубчето.
Сигме - в 4:30 ни събуди, към 6ч баща му успя да го приспи пак и преди малко заминаха на ясла/работа.
Електра - издържа се, като си свикнал да не спиш последните 2 години, просто не е нищо ново. Падна ми се ранобудно дете, но с времето осъзнах, че не е лошо, защото имаме повече време за нас. Не ми се налага да го будя сутрин за ясла, освен в дни като днешния и сутрин имаме поне час, в който играем, приготвяме се спокойно, закусваме. Хубаво е.

# 82
  • София
1-2г най интересни бяха всякакви опаковки, празни кутии, празни бутилки и ей такива работи.

аз пък да се оплача направо си имам тинейджър в къщи, вечното отрицание е станал. за всяко нещо не и обяснения защо трябва да се направи.  ooooh!

# 83
  • Сливен
При нас е търчането из къщи,още е с колан за прохождане,пускане на капачки ,шишета на земята за са слуша как дрънчи,играчки само такива които са с копчета и пеят.Ринговете и сотерите само се хвърлят.На нас  ни се падна поспаливо дете,буди се към 8ч.

# 84
То и аз не съм се наспивала откакто е роден, става рано, понякога иска в 4 да става. И като съм особено недоспала направо си ми е лошо през деня. Явно и годинките си имат значение Simple Smile
Мда, шишетата и празните кутии ги забравих, а те даже още са хит.

# 85
Добро утро и от мен Simple Smile
Сега съм на работа, но преди това си играхме, приготвих закуска и закусихме, и обяда на малкия е готов Simple Smile Та май съм ударничка на труда. Игрите продължават, ама с тати.
Ние с ММ решихме да спрем да пускаме телевизора пред малкия. До кога ще издържим нямам идея, но снощи беше много превъзбуден, беше от TV. Само като го виждаше почваше да пищи и тичаше да го прегръща, а после го биеше. То вчера баба му само с TV успяваше да му привлече вниманието, иначе пищеше от нея. Та май му дойде малко повечко.
Ние със сортери сега се заиграваме съзнателно на 1г и 6м сме. Сам си ги търси и т.н. Давахме му ги и преди, но си ги приемаше като някакъв предмет, не му увираше главицата за предназначението му. Иначе кухненските прибори бяха и му останаха любимото му занимание - ще си имам помащник хахахахха.
Пънче, не закусвате ли в яслата? За девойката не се притеснявай - оправни са в сравнение с момчетата Simple Smile Всичко ще е наред, но напълно те разбирам и е нормално да си притеснена Simple Smile

# 86
  • В сърцето на любимия човек
Закусва и в яслата Mr. Green
Като стане в 6ч до 8:30 - 9ч е огладнял отново Simple Smile
Бамба - съчувствам ти, идея нямам как се подхожда с малък тийн...

# 87
и аз съм в дилема и незнам какво да предприема с малкия. Водим го за по 1час на  занятия(няма нещо задължително, пускат песнички на децата, пеят - кой каквото може и т.н занимават ги и е интересно), но при нас положението е трагично. Ние ревем от врата, страх го е да се отдели от нас. Влизаме с него, но той нищо не прави, само следи да не ни изпусне, а сме направили крачка в страни и почва се реването.
Чудя се дали да прекратя ходенията или да предприема другата мярка - оставам го сам на заниманието и нека си реве. Той реве май от инат. Но дали си заслужава тоя стрес

# 88
  • София
аз съм казвала докато има публика има предствление, като си тръгне публиката представленията престават.
пробвайте да го оставите, може да се изненадате от резултата.
ама наистина бързичко изчезвате.

# 89
да, май това е добро решение
връчвам на госпожата пантофките от врата и изчезваме, няма и да го преобуваме ние.
 родителите да стоят с детето при нас изобщо не върши работа. Та в яслите и ДГ са прави, че не пускат родители. 

Общи условия

Активация на акаунт