Математически турнири 1-4 клас. Тема №52

• 77 713
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
В нашето училище обявиха резултатите още преди няколко дена. За втори клас максималният брой точки са 32.

# 181
  • София
А ние сме утре в ДАНИС. Малката както беше въодушевена изведнъж Каза,че че се притеснявала. След половин час забрави за притеснението 😁

# 182
А ние сме утре в ДАНИС. Малката както беше въодушевена изведнъж Каза,че че се притеснявала. След половин час забрави за притеснението 😁
Как сте утре? Не е ли днес последния ден от този кръг?

# 183
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Как сте утре? Не е ли днес последния ден от този кръг?

има допълнителна група на 1.11.2018 http://www.childrens-academy-bg.com/index.php?page=news%202018/19&article=507

# 184
  • Пловдив
Резултати от Материка https://www.materika.bg/images//MBG/MBG_2018_1.pdf

# 185
  • Бургас
Здравейте, за 4ти клас  колко е максималният брой точки?

# 186
# 187
Scorpio07 слагам отговора в скрит текст защото не съм сигурна ,че е за тази тема.
Благодаря за мнението!
Просто аз виждам, че има състезания и за 1 клас. Помислих си, че деца, които участват, вече би трябвало да имат някаква допълнителна подготовка извън предучилищна програма и тази за 1 клас.

Тогава ще решаваме вкъщи Simple Smile

# 188
  • София
Доста се е поизписало за МБГ. И като зная колко кръга са няма шанс това да свърши скоро.
Лошото е, че сериозните състезания някак се губят в тази тема.

# 189
  • Пловдив
Валя, от началото на тази нова тема си мисля същото. Даже щях да предложа да се направи отделна тема за МБГ. Надявах се след поредната година на изцепки с това състезание да се спре напливът към него, но явно има сериозен маркетинг.

# 190
Аз записах сина си на него (първи клас), за да свиква със самото ходене на състезания, но леко недоумявам какъв е този турнир, където една част от участниците още не са се явили, а други вече си получават резултатите. Grinning

# 191
  • София
Все пак някои родители тепърва се запознават с видовете състезания, турнири. Аз дори не знаех, че има толкова много, а най-малкото кои са сериозни и кои не докато не попаднах на един сайт където бяха написани по значимост. И все още не знам какви са "изцепките" с МБГ , но явно ще ги разбера по някое време Smile

# 192
# 193
# 194
  • Пловдив
А защо давате линк към отг без да имаме задачите? Някой има ли задачите?

Общи условия

Активация на акаунт