Математически турнири 1-4 клас. Тема №52

• 76 823
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Аз да попитам отново: някой да има миналогодишните задачи за трети клас на МБГ?

# 91
Здравейте,
ЧХ защо е в четвъртък? Досега не беше ли в почивни дни?

# 92
Здравейте,

От 01-04.11 е ваканция. ЧХ е на 01.11.

# 93
Всички задачи и отговори са качени на сайта: http://mathematicalmail.com/category.php?id=59

# 94
Защото винаги се провежда на първи ноември, който е неучебен ден.

# 95
  • Варна
Всички задачи и отговори са качени на сайта: http://mathematicalmail.com/category.php?id=59
Качени са до пролет 2017, за есен няма. Коментирахме го вече. Предстои есенния кръг, затова потребителят търси есен 2017. Ако имате връзка с някой от организаторите, само така може да получите миналогодишните задачи.

# 96
Ох, да, ваканция. Мерси за отговорите.
Ще го пропуснем. Тъкмо ще събираме сили /и акъл/ за СМТ. Simple Smile

# 97
  • София
Черноризец Храбър е състезание, което се провежда за да се почетат Народните будители. Затова винаги е на 01 ноември, не поради факта, че има ваканция.

# 98
А кога и къде публикуват резултатите от МБГ?

# 99
МБГ ще се проведе утре в нашето училище. Крайният срок за провеждане на състезанието е 31.10. Така че ми се срува, че резултатите ще са на страницата след тази дата. Може и да греша. Моето дете за пръв път ще участва и още не съм наясно.

# 100
  • Бургас
Синът ми каза, че резултатите от МБГ ще излязат на 11.11.

# 101
След контролната проверка протоколът се изпраща на двата електронни адреса: mwb_bg@mathematicalmail.com и mwb_6@abv.bg най-късно до 3 дни след провеждане на състезанието.
..................
Класирането се публикува на интернет страницата на турнира www.mathematicalmail.com не по-късно от 10 дни след получаване на последните протоколи с резултати.
.....................
Есенен кръг – от 17 до 31 октомври 2018 г.

Можете да изчислите кога е крайният срок за публикуване според регламента.

# 102
  • Пловдив
Има ли отзиви за МБГ по новия регламент задачите с каква трудност са? Дали са подобни на предишните, но само с премахнати отговори?
Моят син ще се явява тази събота.

# 103
Здравейте!

Понеже никъде не намирам информация, моля споделете в МБГ как точно се сформира крайния резултат?

Отнемат ли се точки за грешен отговор например?

# 104
  • София
МБГ е с нов регламент от тази есен и май наистина не пише как формират резултатите. По това, което ми каза 3-токласникът съдя, че са по 2 т на всяка от 20те задачи и вече са със свободни отговори, а не с избор на буква. Единствено са оставили засичането на време и ако 2 деца са с еднакви точки, печели това с по-малкото време. До сега не са имали отнемане на точки за грешни отговори.

Общи условия

Активация на акаунт