Юлчета 2018 - тема 2

• 40 965
  • 767
  •   1
Отговори
# 435
Лайката е добре. Ако не е много упорито, може да се оправи само с нея.

# 436
  • Варна
И аз се чудя може ли да мажа с нещо бузките ?
Доста сухичка е кожата напоследък на моята дъщеря .. откакто застудя .
А по темата за оченцата май май и моята има запушено каналче така като стана на въпрос, но това е само като плаче, което е рядко и се събира в едното око сълзички и после по него око повечко гурелче има. Ама аз от самото начало й почиствам очичките всяка сутрин с физ.р-р , така че се надявам да мине с времето.

# 437
Аз сега видях един комплект Здраве Дерматопик  (от доста време ползвам накои козметики на Арома и съм много доволна).За чувствителна бебешка кожа,  крем за мазане и измиващ продукт , на промоция е 23лв , та мисля да пробвам . Simple Smile

# 438
Има колд кремове подходящи и за бебета. Аз още мажа с а дерма, нищо че вече няколко пъти я надуха вятъра.

# 439
Въпросът ми може и да е глупав, но каква е разликата между колд крем и лосионите с които мажем децата си? Лосионите са овлажняващи и подхранващи Confused

# 440
Здравейте,
И аз се чудя дали да взимам колд крем на Биодерма (по принцип колд крема е специално за студено време и се маже на откритите части до колкото знам да предпази от студа и вятъра). Но за сега опитвам със сенсибел нахткерцен, защото това имам от преди за бебешкото акне.

# 441
Като промивате очичките с физ. р-р не им ли щипе, все пак е солено? Thinking

# 442
Аз тихичко да се похваля че след промивките с лайка има подобрение..за сега ще продължавам с тях,пък ако пак се засили ще купувам друго Hug

# 443
  • Варна
Продължавайте с лайката. Много ми е помагала за конюктивити на каката.

# 444
И нашия батко когато беше със запушено каналче това бяха промивките- лайка, кърма и ни бяха казали за кърпички, които са единично пакетирани за очи. При нас симптомите бяха много силно сълзене когато излезем навън,изглеждаше сякаш плаче с едното око и секрет, който с времето се увеличаваше. Дано бързо се оправят бебчетата.

# 445
За лице съм ползвала крем на Веледа с бял слез, бяла с лилаво е тубичката. Струва ми се достатъчно мазен и за студено време, но реално на по-малко от 6-7 градуса не сме го тествали. На тялото лосион (пак на Веледа с лайка) слагах само около седмица-две след баня на крачетата, че беше много суха кожата, иначе нищо не ползвам.

# 446
Аз имах едно малко кремче от болницата на А Дерма и мазах днес с него...одеве взех и един на Топфер..дано да има ефект  Simple Smile

# 447
Днес купих кремче за студено време на Нивеа. Бях много скептично настроена към марката, но нямаше друг крем. Намазах бузките на бебчо и когато се прибрахме кожата му беше мекичка и не беше зачервена, както обикновено.

# 448
Аз взех някакъв еко био дрън дрън крем за бебета от Зоя. Аз също се намазах днес и ми беше добре.

Има ли някой, който ползва “летния” кош? Аз днес го извадих, че Алекс вече не са събира в другия. Повечето време беше напълно легнал, но май му хареса да е под лек наклон и даклюкарства.

# 449
Аз смених количката и новата е комбинирана. Много му харесва леко повдигнат  и се радвам че взехме тази.В предната вече почти не се събираше в коша за новородено ,  а я продадох преди близо месец..Ако трябваше да слагам в предната зимния чувал и него с космонавт,нямаше да може да мръдне хайвана Grinning

Общи условия

Активация на акаунт