Юлчета 2018 - тема 2

• 40 464
  • 767
  •   1
Отговори
# 690
Пречистено от млечния протеин масло. Само мазнината.

# 691
Passenger, моля те да напишеш по - конкретно какъв е твоят уред.
Благодаря ти Simple Smile

# 692
  • Варна
Масло по- късно, както вече са писали. Вчера бяхме в бебеборса и накупих пюренца, много ми харесаха еднокомпонентните на гербер. Страхотна косистенция. Тези на хип бая гъсти, за захранване не са ок. Аз така се лутам с това захранване,един ден едно реша, друг ден друго. Направо незнам какво ми става. От понеделник го мятам, като последно реших - оризова каша. Сигурно е безвкусна като картофа и мисля,че ако му дам първо круша или тиква после няма да яде тези с неутрален вкус.
Ние имаме още една ваксина и както върви май точно предколедно ще се случи. И при малкия имаше подуване на мястото след една от ваксината. Задържа се седмица, и леко зачервено . Проклети ваксини, нямат край.
Аз нямам килограми за сваляне, но тялото ми не е като преди ,едно меко и отпуснато и някои от най тесните ми дънки не мога да ги закопчая,ама не го мисля. Лятото ще съм по активна по разходките и с проходило дете.
Вчера роднини ни донесоха домашна пуйка и бам веднага във фризера. Хич не обичам да замразявам храна и нямам нищо във фризера. Някой знае ли колко време ще издържи там? Трябвали да сваря и така да я прибера или в бурканчета мога да направя. Грехота да не му заделя , като знам произхода на месото, само незнам как . И аз съм една пишман готвач Simple Smile

# 693
Evropa, пюретата са гъсти, защото са студени. Преди даване трябва да се затоплят и стават с хубава консистенция.

# 694
Passenger, моля те да напишеш по - конкретно какъв е твоят уред.
Благодаря ти Simple Smile
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B003MAJ5OC/ref=mp_s_a_1_3_a_it? … ML&ref=plSrch

# 695
Относно процесорът: нарязват зеленчуците, слагаш водата, след като програмата свърши, завърташ купата и пасираш. Пюрето е готово. Имаш за миене един нож и купата. Моят стил на готвене.
Ползвах уреда и след периода на пюретата за да приготвям зеленчуци на пара.
Може да погледнете и за употребяван.

# 696
  • Варна
Да ,знсм, че се затоплят, но така в магзина сравних консистенциите им. Нс гербер са с много редичка консистенция,почти като боза, а на хип си стоят гъсти.
Ох незнам в какъв период е малчо, но през ноща е тежичко. Голямо мрънкане,въртене, все биба иска. Дали пък не се задават прословутите зъби?? Аз съм тотално изтощена през деня. На 20 и години по лесно се справях с безсънието. Сега на 30 и Wink съм изцедена тотално. А и само глупости ям напоследък. Нещо да намажа с еднс ръка или бисквитки вафли , абе все ненужни храни. И то на две на три се поглъща . Ама си е до детето, тези със по спокойни бебчета могат и да готвят и да чистят и себе си да поглезят , не е до майката ,а до това дали бебче си стои спокйно и не плаче да е на ръце.

# 697
Аз съм най-лошата майка на света!

# 698
Аз съм най-лошата майка на света!

Ако няма около теб кой да ти плесне един шамар можеш да ми пишеш адреса си на лични - ще метна бебето в раницата и ще дойда да те плесна.
Как може даже да си го помислиш!?

# 699
месото има срок на годност 6-8 месеца. Можеш да го свариш (най-добре бялото) и да го сложиш във формичка от шоколадови бонбони или на малки топченца да се оформи и в кутиика във фризера.Ако се правят буркани трябва леко да се кипне преди да се сложи в тях.Бурканите се пълнят 2/3 от обема и се варят 1,5-2 часа

# 700
  • Варна
Колко са дълги вашите бебета ?
Моето егати дългокраката клечка ще бъде ! 6 кг е и 68 см !
От раждането до сега 19 см ! А грамчетата са драматично малко последния месец Sad

# 701
Нашият ще е бъчвичка 🙄 66-67 см., 8 кг.

Почнах захранванването, но тиквата хич не се хареса. Малко по-добре я прие с АМ, но не е фен. Позапече се, но се надявам да потръгнат нещата. Иначе и аз му правя пюретата. Взех на черния петък уреда на Tommee Tippee и той всичко си прави автоматично.

# 702
Нашия е 7.300 и е 69см .. Grinning
Ние пробвахме морков и тиква е много му хареса..

# 703
Моя е 70 см, 8400гр. 🤗

# 704
Моя бебо е 65см и тежи 6400кг, наддава с иколо 700-800гр на месец. Това не ме притеснява защото е още на 4м и 10-тина дни, но ме тревожи друго. От вчера нещо сякаш го дразни гърлото, седи с отворена уста често и с зяпнал език, доста се плюмчи и не знам вече, зъби ли са, суполи ли са?! Не мисля, че го боли гърло,  в началото си мислих че някое косъмче може да му е застанло на гърлото ама и това не е защото яде доста пъти и все щеше да го прекара Relaxed Thinking

Общи условия

Активация на акаунт