Да си нямал никога никого

• 21 309
  • 538
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Темата не е пусната за помощ и получаване на съвети/идеи.
Темата е за мрън,мрън ,мрън......
На всички съвети е контра,на всяка идея АЗ това,аз онова,не става.Даже не се замисля как да приложи идеята,директно не.Решил е ,че само той е ужасно различен и пак,мрън,мрън. Повтаря се като мантра,напиване,бар/дискотека,фитнес (не ги харесвам,значи няма да намеря жена).Всякакви други места,за него не съществуват.
Авторе,ти искаш да си аутсайдер,но ако може и да ти дойде на крака жена,и направо да заживее с теб,без ти да положиш усилия да я потърсиш.
За целта отивай в руски сайт за запознанства,там бол жени търсещи директно брак,дано имаш късмет да е кротка.

# 61
Темата не е пусната за помощ и получаване на съвети/идеи.

Темата направо си е петъчна. Я, то било петък.

# 62
Здравей,

Много съжалявам за това, че се чувстваш самотен!

Според мен, трябва да започнеш да променяш някои неща в себе си. В последствие, ще се промени и заобикалящата те среда.

Първо, излез от ролята на жертвата! Това, че досега не си имал интимност не е типично, но не е и определящо теб и същността ти. Ако живееш в миналото и мислиш за това, като нещо пропуснато и неизживяно, то няма как да го привлечеш и запазиш сега. Жив си. Здрав си. Млад си. Не си жертва! Не го казвам с грубост, а напротив. Трябва и ти да спреш да се самосъжаляваш...

Това ме навява на мисълта за самооценката ти. Тя е много ниска. Говориш за неща от детството и какъв не си бил. Изглежда, че ти не си се чувствал добре в черупката си. Сега също не се чувстваш добре. Говориш как не държиш една жена да е фотомодел за да е до теб. Аз мисля, че е твърде вероятно да харесваш именно такива жени и съзнателно или не - да отблъскваш нормалните момичета около теб. Хората, които нарушават правилата, които са свалячи и харчат пари по баровете - ти явно искаш подсъзнателно да си като тях. Иначе, нямаше да говориш за тях, да се сравняваш и да имаш ниска самооценка.

Искам от теб да направиш нещо много елементарно... Петък е. Сложи си довечера една хубава риза! Излез някъде, където ти е приятно... пиано бар, например. Поръчай си нещо! Усмихвай се! Сигурна съм, че ще привлечеш хора, около теб - мъже и жени. Бъди позитивен! После не блокирай! Не ги отблъсквай. Вярвай в себе си. Ако ти е трудно, приеми го като ролева игра. Днес просто го изиграй. После ще е лесно.

Ако решиш да ме послушаш, сподели после какво се е случило!

Лек ден!

# 63
  • Terra incognita
Ами, вярно било петък😁
Слагайте кафето, от мен закуската.
Авторът има някакво патологично мислене. Подозирам, че причината се корени в детството, може би възпитанието и родителския модел.

# 64
Авторе, и в другите области на живота си ли подхождаш по този начин?
Труден въпрос. Другите области разбирам някак.   Всъщност ми се иска да вярвам и имам винаги искрица надежда, дори и да изглеждам леко песимистичен.

Труден въпрос на който така и не отговори....
Значи не ти се е получило на 2-3 срещи и край не ти върви с жените, ще останеш самотен и дрън-дрън-дрън. Наистина ли вярваш, че на другите хора им се е получило от първия път? Всеки един от нас е трябвало да преживее известна доза отхвърляне, разочарование и прочие преди да намери половинката си. Да не говорим, че ти явно искаш жената да ти каже, че те харесва преди ти да направиш нещо....малко на готово ги искаш нещата сякаш. А все още по-голямата част от жените не са склонни да правят първата крачка.
Друго нещо също ми прави впечатление - когато те питат какъв си, как би се описал, ти не отговаряш на въпроса, а обясняваш какъв не си...и се заблуждаваш, че не личи от километри, че си с ниско самочувствие.

# 65
Ами, вярно било петък😁
Слагайте кафето, от мен закуската.
Авторът има някакво патологично мислене. Подозирам, че причината се корени в детството, може би възпитанието и родителския модел.
Чист трол. Наясно е с платформата, с конфигурирането на профила, с оформянето на мнения, с  метода на редакция, с вмъкването на цитати от различни мнения. Заложил е няколко модела, на които обикновено се реагира чисто човешки и чете сеир.
От доста време се чудя къде да споделя. Много хора биха казали, че съм някой трол, бивш потребител който се опитва да се изгаври или нещо такова. Но не съм. И не че това, което ще споделя или ще ми бъде казано би променило нещата такива, каквито са, но ме изяжда отвътре.
...Но си го позволявам през предоставената ми анонимност и поради факта, че най-вероятно никой никога няма да разбере кой е написал това тук.
Винаги съм бил от малко по-различните.
 ... Винаги съм имал силно развито чувство за това какво е редно и какво е не и се опитвах да постъпвам така, че да не наранявам хората.
... Винаги мога да отида на морето, в някой бар, да се напия и да се правя на мъж. Или да си платя и да получа фалшива интимност. Но не искам това.
... Исках просто едно свястно момиче, което да не е куха празна обвивка, което да е достатъчно живо и интелигентно, че да можем да си паснем. Не съм търсил никога фотомодел, просто обикновено момиче с обикновено телосложение в един обикновен свят. Нищо специално.
... Опитвам се да прикрия всичко с фалшива усмивка, да се направя на весел, докато душата ми всъщност почти плаче и съвсем не ми е весело.
... Вече не знам какво да правя и с какво съм заслужил всичко това. Никога не съм имал нито момиче, нито жена до себе си, някой да те докосне. Никога не съм се дори и целувал.
... Ще ме одумват като смотаняк, ще говорят зад гърба ми.
... Винаги отлагах щастието в бъдещето, с поглед вперен в хоризонта. И колкото и лош да е бил даден момент, с надежда за утрешния ден. И вече всяка вечер си лягам все по-разочарован, докато се опитвам да лъжа сам себе си, че утре най-накрая може нещо хубаво да ми се случи.  Просто се опитвам да вярвам, но вече губя надежда.

# 66
Има един типаж хора ,дето са настроени да бъдат обичани.Ако обърнат  настройката и поискат да обичат,другото може да се нареди .Но за 27 годиин би трябвало поне веднъж  настройките на съвпаднат и авторът да е познал що е това любов.Дано мине мрънкотенето и си сбъдне желанието.

# 67
Само личното хоби ми стана интересно в този sob-story.

Може би обикаля покрай магистралите и препарира ударени животни...

# 68
Може и да греша,но според мен този човек търси мястото си под Слънцето, мисията в живота си,а не конкретно другар.това обаче става със себеопознаване,не с търсене на мнение и съвети.Няма как да нямаш никого в живота,нали имаме себе си! Оттам първо тръгват нещата.

# 69
Очевидно е, че ти сам не се харесваш, а искаш другите да те харесат. Това няма как да стане, докато ти не се харесаш. В това направление можеш да направиш няколко неща, за да си повдигнеш самочувствието:

1.Започни да ходиш на фитнес. 40-50 лв. не са малко пари, но ги приеми като инвестиция, която се възвръща с времето. Нямаш нужда от стероиди или други суплементи, както и не е нужно да се превръщаш в "нацепена батка". Гледай клипчета в нета кое как се прави, кой уред как се използва или другите в залата какви неща правят. Ходи всеки ден по за 1 час и ако си сериозен, още след 1 месец ще видиш резултата. 

2.Промени начина си на обличане, прическата. Използвай периодите на разпродажби в големите магазини като HM и WCLaikiki и си купи 2-3 панталона и 5-6 ризи. Ходи изгладен и с чисти обувки. Не носи чантичка през рамо, врат и т.н., както и златни/сребърни ланци, синджири, гривни, пръстени... Вкарай собствен стил в прическата, не бъди като всички други остригани отвсякъде по половин сантиметър.

3.Никакви компромиси с хигиената - къпането е всеки ден, блузите и бельото се сменят всеки ден! Ако носиш брада - да е оформена, ноктите - да са изрязани ( на ВСИЧКИ пръсти). Купи си хубав парфюм, а не евтини дезодоранти.

4.Смени си работата , ако не те удовлетворява и те сдухва допълнително.

Тези неща би трябвало да ти повдигнат самочувствието и тогава можеш да преминеш към следващата стъпка - намиране на приятелкИ:

1.Вземи си куче и го разхождай в парка. Жените се впечатляват от мъже с кучета ( стига да не са питбули). Изглеждат им по-сериозни, мили и грижовни.

2. Запиши се на народни или латино танци. Там мъжете са рядкост, всеки получава внимание, хем ще се поразкършиш.

3.Четеш книги, търси момиче, което също чете - в библиотека, в книжарница, в парка, в градския транспорт...Пишеш грамотно, което е сериозен плюс в онлайн комуникацията, сред ширещата се неграмотност в днешно време сред младите, че и сред хората на възраст 30-40-50 г.

Ако не ти се занимава с такива неща и предпочиташ да си бъдеш "ТИ" , търси младо и по-глупавичко момиче, за предпочитане от малък град/село или МИЛФ-ка, на която ѝ е писнло от алфа-мъжкари.

# 70
Мен ми се чини, че не си на 27. Имаш доста сковани без да се обиждаш дърташки схващания и поведение. Simple Smile
И друго прави впечатление, на няколко пъти засичам в постовете ти "лесен" – ти се изживяваш в ролята на жената. Какво значи жената да те помисли за лесен. Мъжът няма как да е лесен, остави тази роля за жените. Не чакай някоя бамбина да те намери и да ти прави метани, ухажва, за да благоволиш да я възнаградиш със себе си. Simple Smile
Ако искаш жена и си мъж, ами вземи си я. С чакане и мрънкотене колко си различен, най-много след 20 години да живееш още с майка си и да имате 20 котки.

# 71
  • MI
Нямам очаквания по принцип. Че не е приятно да те подритват е друго. Понякога се чудя защо ние хората трябва да губим толкова време от живота си в еквилибристики.
Имаш, имаш. И е нормално донякъде, но се научи да оставяш нещата просто да се развиват пък като не стане, голяма работа/ То пък понеже някой обича да го отхвърлят, но няма човек когото винаги всички да харесват. Хич не ми изглеждаш чак толкова различен, просто мрънкаш доста и доста те е страх.

Съвет - пробвай в интернет, но не в сайтове за запознанства, а да си създадеш среда в някакви групи по интереси. Като си създадеш подходяща среда ще срещнеш и интересни жени. И ако хобито ти е нещо от сорта на препариране на умрели животни или колекция от пеперуди, моля те не го споменавай първите 5-6 срещи. Grinning А, да, жените обичат комплименти, стига да не са в стил изпаднал сваляч. И обичат да си настойчив, ама не както написа да се натискаш на някой в автобуса или пък, недай Боже да се превърнеш в столкер. Всичко с мярка е ОК.

# 72
Авторът се представя като типичен incel. Характерните за тази общност фрази в комбинация с по-малкия брой правописни грешки,  отколкото стандартно сме свикнали в СО, ме навеждат на мисълта за скучаещи хора и пързалка.

# 73
Пробвай го това с водките и виж кой номер ще ти каже “да”.
И с какво ще съм по-различен от някого, който се възползва от някоя, която се е почерпила?
Не съм бил фен на дискотеките и съм нямал желание да бъда там. По-скоро бих бил срещнат в библиотеките.
Няма и много с кого всъщност да се разкарвам по такива места. А да си сам никой не гледа с добро око.
Не знам, такъв съм си и изглежда такъв ще си остана.
Ами странен си, но има и странни жени. Всяко гърне си има похлупак. Сам казваш, че не ходиш по местата, по които ходят връстниците ти, че не общуваш на стандратни теми /модерни/, не пиеш алкохол - ми различен си , колкото и да не ти харесва. Не си това, което се търси от масовата жена, което просто значи, че ще ти отнеме време.
Но наистина пробвай. Ако не трупаш опит, някой ден ще станеш на 40 и съвсем няма да знаеш какво да правиш със жените.
Колежка на 40 се ожени, съпругът й е на 50. Сходна ситуация, изглеждаше, че ще остане сама, но не. Тя обаче търсеше.

# 74
Ясно, като пишеш, че си различен, всъщност имаш предвид, че си нещо повече от останалите хора и заслужаваш (по неизвестни критерии и причини) само най-хубавото. Един вид сам се идеализираш непрекъснато. Много ти е сбъркано мисленето и поведението. Мисля, че това не може да се оправи.
Не съм казвал подобно нещо. А и от друга страна предполагам, че най-хубавото според мен не е чак толкова хубаво за другиго и обратното. Не се идеализирам. Просто честно казано действително в ума си критикувам понякога хората, които са застинали на едно място. Такива, които смятат например четенето за досадно задължение. Не че всеки не е свободен да живее живота си както иска. За мен това да застинеш в една рутина и битовизъм е равно на това да сложиш край на живота си. По един или друг начин се стремя всеки ден нещо новичко да видя.

Общи условия

Активация на акаунт