Да си нямал никога никого

• 21 522
  • 538
  •   1
Отговори
# 165
Хора разни, но няма нищо случайно. Що аз не се кръстя Глория, или Софи Маринова, ей така, случайно?
Преди 1 седмица намерих песничката, няма как да ми е идол. Стана ми забавно колко е нелепа и провокира някакви приятни емоции. И реших ей така да я ползвам за ник. И понеже добави онзи с акордеона, което вероятно е било някаква шега, реших и аз да се пошегувам по своему.
Интересно ми е да си ровя и да откривам непопулярни неща, които малко други хора знаят.
Мейнстриймът не ме кефи кой знае колко.

Последна редакция: сб, 13 окт 2018, 11:14 от Igorek

# 166
Че кой го кефи мейнстриймът? Всички сме много специални.

Как е, утешиха ли те вече на лични, събра ли трогнати девойки?

# 167
Че кой го кефи мейнстриймът? Всички сме много специални.
Как е, утешиха ли те вече на лични, събра ли трогнати девойки?
Как пък точно на мен да завиждаш те не разбирам. Не, не съм тук с посочените интереси и нямам пъклен план, в чието съществуване ти си вече убеден. Няма таен план, няма конспирация. По живо, по здраво.

# 168
Че кой Ви пречи да се кръстите както си искате?
Всъщност почти всичко в човешкия живот е случайно, най-вече най-важните (и най-редките неща).
Неслучайни са само често повтарящите се работи, а те обикновено са дребни, но само по тях може да се съди реално за някого (именно защото са достатъчно много на брой).
Редките неща в живота, например изборите на професия, половинка и т.н., са основно случайни (няма възможност за голяма повтарямост и каквото изберете в даден момент, обикновено силно повлияно от конкретна ситуация, последиците от него остават за доста дълго).
Затова и е много забавно, когато човек вижда как много хора се самоопределят например чрез професията си, или чрез човека до себе си, или чрез децата си или нещо друго от този род - точно едни от най-случайните неща.

# 169
'Да си нямал никога никого ' е заглавието на темата...

като взех да я чета, се оказаха доста прозаични неща.

На 27 години си още млаааааад.

Какво означава " Никога"? пък и " някого" ?
стани на 127 и ще си говорим пак.  Simple Smile

# 170
Хора разни, но няма нищо случайно. Що аз не се кръстя Глория, или Софи Маринова, ей така, случайно?
Преди 1 седмица намерих песничката, няма как да ми е идол. Стана ми забавно колко е нелепа и провокира някакви приятни емоции. И реших ей така да я ползвам за ник. И понеже добави онзи с акордеона, което вероятно е било някаква шега, реших и аз да се пошегувам по своему.
Интересно ми е да си ровя и да откривам непопулярни неща, които малко други хора знаят.
Мейнстриймът не ме кефи кой знае колко.
Ся, ако беше изслушал и песничките от пост #119 (знаеш как да си го намериш), цена нямаше да имаш. Но май се появи нова звезда и те засенчи.

# 171
  • Terra incognita
Кой е новият, онзи любовчията ли? На първо четене са ми доста сходни

# 172
Аха. И аз намирам прилика. Една порода ще да са.

# 173
Нищо общо. Аз съм залюхан, а той вече си има теория.

# 174
Всъщност и двамата имате само теории.

# 175
според мен, това е една от маските ти. Нито си толкова скрит (я каква публичност имаш, че и смелост се иска да се заявиш при бг - мамите Wink)
Пък и сам си написа/призна, че си от тихите луди....
И понеже посочи една руска песничка, дето ти била забавна, ето един поздрав, който може да те ободри:
https://www.youtube.com/watch?v=zsL41W4FYjQ

# 176
Аз се чудя дали и по срещи така не изслушва дамите и спори с всяко твърдение...

Igorek, на 27 години си. Недокоснат от женска ласка. И такъв ще си останеш, ако не започнеш да се вслушваш в другите хора. В смисъл... нямаш ли достатъчно доказателства вече, че явно някъде грешиш и то много сериозно? Не си и помисляй, че светът ти е виновен и просто си роден в грешният век/планета/галактика. Не е така.

Още не си ми отговорил сериозно на нито един въпрос, нали уж дойде да търсиш съвети?

# 177
Още не си ми отговорил сериозно на нито един въпрос, нали уж дойде да търсиш съвети?
Ако кажеш на кой въпрос не съм отговорил, с радост бих.

# 178
Конкретни въпроси не съм задавала, но вярвам, че и сам можеш да се върнеш назад в темата и да прочетеш написаното. И не става дума само за моите постове, а за всички, които по някакъв начин засягат твоята емоционалност.

Виж, иначе всички постове за дискотеките ги разби на съставни части и им отговори... или по-скоро спори с авторите им.

Това ни най-малко не ме изненадва, хората избягваме да слушаме или обръщаме внимание на нещата, които ни носят болка. Но ако искаш промяна ще трябва да минеш през нея.

# 179
  • Terra incognita
Отговаряш доста уклончиво на повечето въпроси. А отговорът на моя въпрос, относно външността ти направо ме разби, точно в този момент сериозността ми се изпари.
Не съм висок, не съм и нисък, не съм слаб, не съм и дебел, не съм еди-си- какъв, ама не съм и онакъв. Направо си те представих, ш'знайш...
А това за дискотеките е толкова изтъркана плоча, че няма докъде.
Вярно те разконспирираха, че си от малко населено място. В средните и големите градове животът ври и кипи, има клубове и дискотека с всякакъв стил музика, където можеш да завържеш приятни запознанства, или да отидеш с дама след вечеря.
За протокола- запознах се с моя съпруг в дискотека.

Общи условия

Активация на акаунт