Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 31

• 17 323
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Добре, изгледах промото и не е ретроспекция разговора на Марио и Зорница. Тя е на опашка, точно както беше в днешния епизод

# 31
След днешния "шедьовър" на сценаристите вече изобщо не ми дреме кой кого е хванал за ръката , за ...под гърба и т.н.
Започвам  да "гледам" ОЖ успоредно с друг филм на таблета .
Задържа ме компанията тук , с която искам да си коментирам .

# 32
Добре, изгледах промото и не е ретроспекция разговора на Марио и Зорница. Тя е на опашка, точно както беше в днешния епизод
Черният екип - ахх, тази отрова!
Добре де, как от погалване в залата, стигаме до това в кафенето?

# 33
  • София
Значи няма как в този епизод да я гали толкова нежно и с любов, а в следващия пак да са ми не вярвам, че всичко между вас е приключило. Станало е нещо, което да провокира подобна реплика. Иначе няма обяснение, освен глупостта на сценаристите.

# 34
Черният екип - ахх, тази отрова!
Добре де, как от погалване в залата, стигаме до това в кафенето?
Наше Зори ще направи нещо - ей така.
Зорничке, спри се, че .... съчки събирам 🔥🤭

# 35
Ами как. С някоя простотия пак с добрата Зорница. Не ми харесва този сезон и това е. Кой изобщо реши да се хвали с него незнам. Аз ако бях сценарист щеше да ме е срам. В реалния живот изобщо нямаше да стане така. Подсилено, подсилено за максимален ефект и накрая обратен ефект. Надявам се това да е финалният разговор, но силно се съмнявам. Както уплътниха 20 епизода без проблем могат да управлят още толкова.

# 36
Марио не изглежда сърдит. Изглежда кротък,говори й спокойно.

# 37
Наше Зори ще направи нещо - ей така.
Зорничке, спри се, че .... съчки събирам 🔥🤭
Бегиии, беги с тези съчки от Зорничка!

Роси, съдейки по думите на Кая, най-вероятно ще му помага пак с нещо. Топките ги оправи, някой бъбрек може да го е заболяло.

# 38
Ще посоча само кризата относно прословутия преглед, откъдето стана от мухата слон.

# 39
Дрийми, тия съчки недей ги събира за Зорница. Един друг човек ги заслужава повече. Grinning

Аз пък си мисля, че нищо няма да се случи пак, просто Марио ще разбере отнякъде за изцепката на Зорница пред Кая и Банков за кафето и ще се ядоса, затова ще й казва, че трябва да се държи адекватно. Зорница вече не го възприема като жертва и не знам защо би се втурнала да му помага, след като досега имаше доста поводи да го направи след като Ева умря. Тя просто спря да го отразява и да го взема на сериозно.

Банков отново повтаря схемата от 4ти сезон. Когато имаше проблеми остана глух и сляп за Зорница. Сега е същото - в горичката я дърпа, казва й как няма работа при жена му и "ние нямаме какво да си кажем", после "д-р. Огнянова бихте ли пуснали ръката ми?", а сега изведнъж, когато Ева почина се сети, че има там една Зорница, дето преди го накара да се почувства жив и защо да не се пробва пак? Абсолютен егоист, казвам го за n-ти път.  

# 40
  • София
Дрийми, спокойно. Мисля, че Зорница ще помогне на пияния Банков, а той пак ще се държи като кретен с нея, както онзи опит за прегръдка при снимката. Това ще е причината Кая да ревнува, Марио и той разбрал, недоразбрал ще се вкисне. Зорница не случайно казва на Банков, че трябва да се държат адекватно като колеги, защото може да му потрябва приятел.
Просто очаквам Банков пак да е прекрачил допустимата граница

# 41
Аз ако съм на мястото на Зорница след думите на Марио ще му кажа - ще ме ковеш ли още или да ти кажа че май съм бременна Joy

# 42
Аз ако съм на мястото на Зорница след думите на Марио ще му кажа - ще ме ковеш ли още или да ти кажа че май съм бременна Joy
Хахахахах Велико!
Представих си физиономията! Animal Joy Cat

# 43
Усещам как тоя път Марио ще ходи да се доказва пред Зорница. Joy

# 44
И ще му е увиснало ченето, даже няма да реагира, ще е в ступор Joy Aма да му го каже и да стане, за да го обмисли. Ще е като Рос, когато Рейчъл му каза, че е бременна.

Общи условия

Активация на акаунт