Носене на бебето в слинг и ергономична раница - 8

• 54 602
  • 732
  •   1
Отговори
# 345
И аз като кактусчето, имам дълъг, пухкав и широк шал, направо е като одеало, за по-студените и ветровити дни използвам него. Боди с къс ръкав, върху него цял гащеризон или боди с дълг ръкав и някакви панталони + пантофки. Имам и поларен гащеризон на H&M, жилетки, якенце, според зависи. Няма нужда да се навлича твърде много детето, доста топло става, а в слънчев ден е много лесно да го претоплиш, ако си прекалила с дрехите.

# 346
  • Плевен
При температурите в момента е с боди с дълъг ръкав и блуза/ суичър, клин, чорапи и обувки. Ако излизаме сутрин, когато е още студено ползвам една вълнена жилетка за двамата.

# 347
# 348
Да, Girasol са изключително красиви, но и цената им е доста висока. Ако не мислите да го носите често няма лошо да е втора употреба или някоя по-бюджетна марка, като Кая например. Мей Тай е много удобен вариант, а много често нося така, а и винаги е по-добре да пробвате преди да инвестирате.
За обличането, бебето е с боди потник, тънка блузка и суитшър, на краката памучни панталонки, чорапи и едни плетени шушони/чорапи до бедрото. Ако е много студено слагам шал, моята приставка няма свързваща яка и между нас има дупка от въздух Simple Smile

# 349
Здравейте, бихте ли ми препоръчали ергономична раница за бебе на 3-4 месеца? Бебето ми е още малко,но от сега проучвам варианти. Ако е възможно да по- бюджетен вариант понеже не съм много сигурна колко ще я използваме .

# 350
Цяла зима обличам с едно вълнено гащеризонче на Микк Лайн, много е тъничко и удобно. Сега като се затопли е само по суитчър, боди с дълъг ръкав, панталонче и чорапки.

# 351
На Лени има бюджетни раници, например тази
https://koalababy.bg/ergonomic-full-buckle-carrier-lennylamb-bab … sic-line-graphite
А може да се вземе и на изплащане.
Кая и Гусльонък също са с по-ниски цени.
Иначе аз бих взела под наем или отишла на среща или мероприятие, като посоченото по горе.
Едно наемане ми спести излишно купуване на нова раница, оказа се, че моята ми е по-удобна. От Вълшебен възел я наех.

# 352
Обаче е след 6 месеца, а може и по-късно в зависимост от размерите на бебето. Регулируемата им раница Лени ъп е 222 лв. базовата серия.

# 353
А може да тестваш няколко и като си харесаш марка, да вземеш втора ръка от групите във фейсбук 😉

# 354
Здравейте, бихте ли ми препоръчали ергономична раница за бебе на 3-4 месеца? Бебето ми е още малко,но от сега проучвам варианти. Ако е възможно да по- бюджетен вариант понеже не съм много сигурна колко ще я използваме .
За тази възраст на бебето е най-уачна регулируема раница или мей тай. Пробвайте варианти. Според мен е най-добре да пробвате с твърд колан- Исара, Дива или с такъв тип престилка -Кая, Интегра. Ако не ви допадат, може да пробвате с мек колан тип Лени Ъп.

# 355

Здравейте, момичета.
Моля, помагайте - за пръв път слагам ергономична раница под наем, струва ми се че бебка е много надолу...

# 356
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Панелът е прекалено стеснен - трябва да е от коляно до коляно, качете колана по-високо на кръста,стегнете презрамките. Може би трябва да скъсите малко и панелът от горе, но не съм сигурна.Пуснете пак снимка.

Има намаление на Fidella във Вивре

# 357
Панелът е прекалено стеснен - трябва да е от коляно до коляно, качете колана по-високо на кръста,стегнете презрамките. Може би трябва да скъсите малко и панелът от горе, но не съм сигурна.Пуснете пак снимка.

Втори опит вдигнах колана, затегнах презрамките и скъсих панела една идея. Притеснява ме леко напрежение в областта на кръста.
Благодаря за съветите ви.

# 358
Скрит текст:
[\spoiler]
Обаче е след 6 месеца, а може и по-късно в зависимост от размерите на бебето. Регулируемата им раница Лени ъп е 222 лв. базовата серия.

Тя е писала, че я иска за по нататък, а 222 не в особено евтино, поне за мен.

# 359
Скрит текст:

Втори опит вдигнах колана, затегнах презрамките и скъсих панела една идея. Притеснява ме леко напрежение в областта на кръста.
Благодаря за съветите ви.

Много сте сладки Simple Smile добре изглежда, но има още малко.
Тула ФТГ е това, нали?
За напрежението се опитайте да сложите колана на талията, може да се наложи и още малко коригиране на платката отгоре. Когато затегнете презрамките, но не до край, подхванете дупето на бебето хубаво в седалката и му издърпайте крачетата нагоре. Така ще може да заеме М позиция и гръбчето ще образува по-добра форма. Това, понеже на последната снимка ми се вижда, че е доста прилепнато към вас.
Колко много раници, слингове и т н са ми минали през ръцете, с тази ФТГ не успях да се разбера, никога не ми стана удобна, а нося главно в Тула стандарт сега.

Последна редакция: пт, 08 мар 2019, 16:46 от AnMary

Общи условия

Активация на акаунт