Носене на бебето в слинг и ергономична раница - 8

• 55 070
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
Lubena, не си давай парите за този слинг. Бих ти препоръчала еластичен (за през лятото не знам дали е подходящ), ще ти е в пъти по-удобен. Caboo-то съм го слагала броени пъти и е меко казано ужасен, на бебето ми също не се хареса.

# 526
Благодаря на всички за отговорите! Може би ще взема май тай..

# 527
Здравейте, искам да си намеря еластичен слинг, подходящ за лятото. Бебето ще се роди края на май. Като мисля да го ползвам главно вкъщи(където не е горещо) и по-рядко на вън. Какво мислите за този

# 528
  • София
Мрежестите не дават добра поддръжка. Подходящо е за плажа, но не и да се носи всеки ден.
А и повечето хора, като свикнат с връзването, започват да носят много. Главно навън. Вкъщи все може да го позиционираш на земята.
Това "аз само до колата/магазина/из вкъщи" обикновено прераства в всекидневно и дълго носене.
Тези, на които не им харесва, и вкъщи не връзват в крайна сметка.

# 529
Момичета, чували ли сте за марка Киндеркрафт Нино? Видях една такава нова за 100 лв. Thinking Струва ли си и някой ползва ли такава да даде отзиви? Пише, че е подходяща от 3 месеца до 20 кг. Какво мислите?
Гледам и другите, Тулата най-много ми допада като дизайн, за удобство не знам, защото досега не съм ползвала, но много са скъпи.... Бобата също гледах, ама тя пък нещо много-много не ми допада, макар че видях една позната с такава, нейната ми харесва....

# 530
Kinderkraft Nino не са ергораници, а кенгурута.

+20 лева отгоре на това кенгуру, може да се купи хубава ергораница втора употреба.
Моята втора ергораница взех за скромната сума от 60 лева, Лени, ползвам я вкъщи.
Дизайнът е последното нещо, което бих гледала в една раница обаче.

# 531
О, да, така е Simple Smile, но Бобата ми се струва много захлупена, малко като в слинга, а в него нямаме успех ....
Благодаря за насоката, пишеше ерго раница, ама явно подвеждат.

# 532
Момичета, скоро очаквам майски бебе, бихте ли казали този слинг дали е подходящ за новородено :
https://www.baby-walz.de/p/manduca-sling-babytragetuch-my-baby-p … amp;ff_mid=231335

# 533
О, да, така е Simple Smile, но Бобата ми се струва много захлупена, малко като в слинга, а в него нямаме успех ....
Благодаря за насоката, пишеше ерго раница, ама явно подвеждат.
Kinderkraft Е раница. Но не е особено сполучлив модел и платката мисля е сравнително тясна, тоест няма да може да се носи много дълго.
Момичета, скоро очаквам майски бебе, бихте ли казали този слинг дали е подходящ за новородено :
https://www.baby-walz.de/p/manduca-sling-babytragetuch-my-baby-p … amp;ff_mid=231335
Подходящ е, но лятото ще ви е по-топло с него, отколкото с тъкан.

# 534
Момичета,  от няколко дни започнахме да излизаме с ергономична раница и много ни хареса. На мен ми е много удобно и на малката май и е добре. Не мрънка , спинка, много е спокойна, а и е много удобно за кърмене. Но се чудя по колко време е удачно да я нося? На мен не ми тежи и мога да я нося доста дълго, но незнам за нея дали е добре.
Бебето е на 3 ++ 64см . Това е раницата https://koalababy.bg/ergonomichni-ranici/ergonomicni-ranici-lenn … ice&order=ASC

# 535
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
С правилно наместена раница (и слинг), може да носите и цял ден. Няма ограничения.

# 536
Limonche, а как кърмиш в нея? Струва ми се чак невъзможно Thinking , нали бебето е право, с глава почти до твоята, как става слизането до бюста? Извинете за тъпите въпроси, но съм много боса в тази материя, а се побърках от гледане на раници.... Всъщност има време за нас, че още не сме стигнали възрастта и см., Ама направо луднах... Само ровя, гледам и вече съвсем се обърках Stuck Out Tongue Winking Eye

# 537
Спускам презрамките и пада до нивото на гърдата. Много е удобно и дискретно. Нищо не се вижда.

# 538
Limonche, а как кърмиш в нея? Струва ми се чак невъзможно Thinking , нали бебето е право, с глава почти до твоята, как става слизането до бюста? Извинете за тъпите въпроси, но съм много боса в тази материя, а се побърках от гледане на раници.... Всъщност има време за нас, че още не сме стигнали възрастта и см., Ама направо луднах... Само ровя, гледам и вече съвсем се обърках Stuck Out Tongue Winking Eye
Това правя и аз по цял ден 😁 за сега се носим в слинг, но вече се “оглеждам” за раница. За сега съм харесала Boba x или 4gs, Tula ftg и Isara standard. Събирам мнения за тях. Знам , че най-добрия съвет е да се пробват, но мога да пробвам само тулата

# 539
Може ли линкове, на които си харесала? Blush и аз харесах Боба на моята позната, но тя не знае точно кой модел е, а не го виждам в нета. Иначе аз гледах https://www.amazon.de/gp/aw/d/B06XJPQX81/ref=ox_sc_act_image_3?s … mp;psc=1&th=1 или https://www.amazon.de/gp/aw/d/B07KCTGWCR/ref=ox_sc_act_image_1?s … R8XB7XF&psc=1, ама може ли да не дадат как е отзад и отстрани. Струва ми се, че и отдолу с дебели презрамки ще е по-добре. А толкова пари да дадеш и да не видиш детайлно модела.... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт