Носене на бебето в слинг и ергономична раница - 8

• 54 531
  • 732
  •   1
Отговори
# 210
Дези, благодаря много за отговора, аз не съм много запозната и затова се допитвам до вас. Ще проверя тези неща

# 211
Ако пуснат тула с уши сигурно ще си купя още една Grinning

# 212
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Ако пуснат тула с уши сигурно ще си купя още една Grinning

Такава качулка може да си купиш и отделно.

# 213
  • София
Smile  Ами забелязала съм, че са много вървежни качулките с уши.
Даже Алое бих си взела пред инфантиното...нали имаха едни с опашки и уши.
Иначе Madame Googoo имат,  макар че техните дизайнерски ми идват малко кичозни http://madamegoogoo.com/custom-orders/custom-printed-carriers-2/

# 214
  • София
Момичета, има ли такива сред вас, които ползват и многократни пелени? Днес за първи път сложих такава на малчо, който е на 2,5 месеца, но ми се струва, че много му надуват дупето и ще му е неудобно и в слинга.

# 215
Многократните пелени не пречат на носенето. Слингът ще се напастне по тях, няма проблем.

# 216
А къде мога да разгледам ранички втора употреба, понеже не мога да отделя за нова сега?

# 217
Има група във фб.

# 218
  • Варна
Коя е групата и аз не я знам ?

# 219
Във фейсбук има много групи.
Слингове и ергономични раници - група за бебеносене и Бебе в Слинг за сега са най-големите

# 220
Resling магазин за раници и Слингове втора употреба във Фб.

# 221
Също и Муцуландия

# 222
Здравейте, спряли сме се на Ergobaby 360, която да замени Baby Bjorn Active, която ползваме в момента и която не е ергономична. Основния бонус на Ергото беше възможносттта за носене напред, но с разочарование научих, че това не е препоръчително. Предлагат ми Ергобейби 360 със сертификат и баркод, който твърдят че е закупен на черен петък от Сащ, на половината редовна цена в магазин в БГ. Но не могат да ми представят други финансови документи (вероятно защото да не видя цената, на която са я взели) и ме притеснява дали не е менте. Говорим за нова раница.

# 223
"Сертификат" и "баркод" си има всяко менте, както и в общи линии всяка втора раница без документи е "купена от САЩ". Ако не могат да ви предоставят документ (касов бон,фактура и т.н.), на който отчетливо да се вижда какво и от къде е закупено, нямате никаква гаранция, че раницата е оригинал.
Носенето с лице напред не е препоръчително за повече от 20-30 минути (това си го пишат и производителите) и то за дете над 6 месеца (трябва да може да седи). Лично според мен тази позиция е супер неудобна и за бебето и за носещия, като в същото време не предлага никакви ползи.

# 224
  • София
"Сертификат" и "баркод" си има всяко менте, както и в общи линии всяка втора раница без документи е "купена от САЩ". Ако не могат да ви предоставят документ (касов бон,фактура и т.н.), на който отчетливо да се вижда какво и от къде е закупено, нямате никаква гаранция, че раницата е оригинал.
Носенето с лице напред не е препоръчително за повече от 20-30 минути (това си го пишат и производителите) и то за дете над 6 месеца (трябва да може да седи). Лично според мен тази позиция е супер неудобна и за бебето и за носещия, като в същото време не предлага никакви ползи.
Съгласна съм с Амвриканската тема. Имам Еегобейби омни 360 купена от тук, оригинална, носенето с лице напред на детето му писва на 15 минута макс, и му клюмва главата напред. Не се радва много.
Една позната с по-голямо бебе си беше купила Американска уж, за 127 лв или нещо такова, същата като тази, която имам аз- коланите са по-тънки, презрамките също, а и подложката за сядане е по- къса. Не се лъжете по ниската цена.

Общи условия

Активация на акаунт