1 юЛи-ПРОТЕСТНО ШЕСТВИЕ ЗА ДЕТСКИТЕ И МАЙЧИНСТВОТО

• 36 921
  • 640
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Обадих се в една печатница да направя справка. Това е резултата:
Формат А4
Хартия 80 g
Печат 2 цвята офсет
Тираж 1000 бр.
Цена 54,00 лв. + 10,80 лв. ДДС = 64,80 лв. (В тази цена е включен и филм 12 лв., който може да се използва при допълнителни поръчки.)
Срок за изработка 4 работни дни
Проекта трябва да е във формат cdr, eps или pdf.

Мисля, че цената не е висока и можем да се справим. Очаквам вашето мнение.

Моля те, обади се и за цена за 2000 и 5000 бр.

Обадих се да попитам за повече бройки, но жената с която разговарях вчера е излязла и трябвало да изчакам да се върне. Явно друг не може да ми даде информация. Щом разбера ще пиша.

Тази сутрин звънях на още две места, но цените бяха по-високи.

Salai, честито! Много да те радва малкото съкровище!

# 91
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Салай, имаш много добри идеи!
 Да ти е честита половин-годишнината на дъщеричката!  bouquet Почерпката е страхотна, благодаря!  bouquet

# 92
Добро утро и от мен да кажа!
Имам си една идейка във връзка със снимките. Мамите от провинцията които нямя да присъстват, но ни подкрепят могат да прятят снимки на е-маил. Аз се наемам после да ги извадиме и на хартия, не струва чак толква много, колкото са повече толква по-малко взимат дигиталните студия. Пишеме отзад това съм аз .... на толква години, позволете ми да ми имам братче или сестриче и т.н. и ги лепиме на лента. За бремените може или снимка от ехографа или тяхна. За лентата има такива не много широки, но дълги по 10-20 метра от здрав найлон за строителството. Мисля обаче, че няма да ни позволят да ги оставиме пред парламента, ако не го направят, всеки ден ще пращаме до  МТСП част от тях.
За лепенето на призива, аз поемам Хаджи Димитър, Сухата река, Левски-Г и В. Чакам само да се уточниме какво ще е нещото което ще лепиме. Аз си имам и принтер и копирка тук само тонер трябва да си взема, че свърши миналия път.

Сега и аз да се похваля. Вече съм горда майка на половин годишна красавица. Как отлетя времето - не знам и по случая ви черпя с ето това. Заслужава си да се види, ей заради това се гордея, че съм българка и че и двете ми дъщери са такива.

Лек ден, ако има задачки закачки - давайте за изпълнение, заредена съм с ентусиазъм. Успех довечера на Клео и Мишленцето.

Хайде една честитка от нас, да сте живи и здрави всичките покрай бебката, много щестие и изпълнени мечти  bouquet

Почерпката ми хареса изключително много и се зарадвах, че не е някоя торта, че само ми разстойвате диетата с тия торти, а и вече като видя торта и ми се гади от толкова гледане Laughing

Искането за задължаването на детскит езаведения да имат настоятлства трябва да ги махнем от писмото до кметовете, не е в техните правомощия. Освен това по закон /имало го отскоро в закона за образованието/ било необходимо създаването на такова училищно настоятелство/точно това е термина, а не комитети и т.н./ като юридическо лице от родителите, ако някой иска пари за покупка на нещо и точно това настоятелство е това, което преценява от какво има нужда и дали да се купи, а не директорката на съответното детско заведение. Казва се училищно настоятелство и в детските градини, защото няма термин, който да е специален за такива случаи. Говорих с адвокат, тя е правила подобни училищни настоятелства и е запозната добре.

Последна редакция: ср, 14 юни 2006, 13:58 от mishlentze

# 93
  • София
Обадих се в една печатница да направя справка. Това е резултата:
Формат А4
Хартия 80 g
Печат 2 цвята офсет
Тираж 1000 бр.
Цена 54,00 лв. + 10,80 лв. ДДС = 64,80 лв. (В тази цена е включен и филм 12 лв., който може да се използва при допълнителни поръчки.)
Срок за изработка 4 работни дни
Проекта трябва да е във формат cdr, eps или pdf.

Мисля, че цената не е висока и можем да се справим. Очаквам вашето мнение.

Моля те, обади се и за цена за 2000 и 5000 бр.

1000 бр.          54,00 лв. + 10,80 лв. ДДС =   64,80 лв. (0,0648 лв. / 1 бр.)
2000 бр.          68,00 лв. + 13,60 лв. ДДС =   81,60 лв. (0,0408 лв. / 1 бр.)
5000 бр.        138,00 лв. + 27,60 лв. ДДС = 165,60 лв. (0,03312 лв. / 1 бр.)

# 94
  • на кой му пука, майна
Кога ще се разлепят флаерите ?
Аз поемам за Пловдив район Кършиака /северен/, детска кухня номер 3, детска градина Дъга, района около пощата, Мега Марина.

# 95
Как сте момичета? Подготвяте ли се за довечера?
Ако като отидете в студиото на ББТ забележите един осветител с къса тъмно кестенява коса, да знаете, че е брат ми. Инструктирала съм го вас да ви освети така, че да приличате на ангелчета, а опонентите да приличат на изчадия адови Mr. Green (това в кръга на шегата) Позволявам ви като по-голяма сестра да го избъзикате нещо преди предававането за понижаване на напрежението и повишаване на настроението! Mr. Green

# 96
  • на кой му пука, майна
Ако като отидете в студиото на ББТ забележите един осветител с къса тъмно кестенява коса, да знаете, че е брат ми. Инструктирала съм го вас да ви освети така, че да приличате на ангелчета, а опонентите да приличат на изчадия адови Mr. Green (това в кръга на шегата) Позволявам ви като по-голяма сестра да го избъзикате нещо преди предававането за понижаване на напрежението и повишаване на настроението! Mr. Green

Joy Joy Joy

# 97
Mr. Green Mr. Green , какво да ти кажа за подготовката, преди малко сеприбрахме от ортопед, малкия не ме оставя грам, в момента реве истерично #Crazy така че ще импровизираме малко, подготвихме някои въпроси с Кали де Peace
Моля ви, ако имате възможност гледайте и после искам коментари, забележки, ако нещо сме пропуснали или е можело да го кажем по-добре и тн.

# 98
salai, мерси за почерпката, супер е, да т и е жива и здрава Весето, Алекс вчера стана на 5 м.

# 99
Клео ние знаем че ще се справите!  bouquet От сега се подготвяме за предаването. Ще си вземем бира, картофки и тн. и се нареждаме за морална подкрепа (ако има нужда и телефонна) пред ТВ-то още в 20:30.
иначе и на мен не ми е лесно- през 2 минути придружавам дзверо да изхвърли гърнето, така и не мога да разбера как може да пишка през 2 мин?

# 100
Vijte - nqma li da izleze po-evtino da kupite ot tezi lenti,s koito zagrajdat stroejite,policeiskite neshta i t.n.,te sa dosta shiroki,shte ogradite chast ot parlamenta ili dve-tri maiki shte gi durjat ot dvete posoki...na tqh shte zakachite snimkite s klameri zdravo - taka nqma da gi lepite,a i nadpisa,ako ima takuv otzad shte se zapazi - kato gi snimat mediite - mahate gi lesno i gi prashtate na Maslarova ili na koito tam ste reshili....MNOGO SE IZVINQVAM za latinicata, no MNOGO BURZAM

# 101

Laughing Адара, благодаря ти за специално уговореното осветление и ние ще се постараем Peace

Нещо съм се спекла аз, защото имам страшно много неща за вършене, а време няяма Rolling Eyes

# 102
Mr. Green Mr. Green , какво да ти кажа за подготовката, преди малко сеприбрахме от ортопед, малкия не ме оставя грам, в момента реве истерично #Crazy така че ще импровизираме малко, подготвихме някои въпроси с Кали де Peace
Моля ви, ако имате възможност гледайте и после искам коментари, забележки, ако нещо сме пропуснали или е можело да го кажем по-добре и тн.

Ако пропускаме нещо, имате директна телефонна линия и ни се обадете, за да ни подсетите, защото пред камерите е друго. За да не ни критикувате много после Embarassed Laughing Телефона е 983 37 75 и 983 37 27. От друг град ако звъните с 02 отпред Wink

# 103
  • До хладилника, който обичам
да купите от тези ленти, с които заграждат...полицейските...те са доста широки, ще оградите част от парламента 
Викаш, да ги държим там, докат' не ни дадат пари в кеш, м? Mr. Green

Момичета, успех!

# 104

Това е за надъхване.

Това може и да го използваме.

Общи условия

Активация на акаунт