Кралски работи и клюки - 18

• 48 645
  • 773
  •   1
Отговори
# 135
В кралското семейство нищо не е съвпадение. Wink

Разбира се. Там всичко е PR. И то от най-висш пилотаж.

# 136
В кралското семейство нищо не е съвпадение. Wink

Разбира се. Там всичко е PR. И то от най-висш пилотаж.
Мхм и накрая Баба казва всичко и нейната дума е последната.
Сега е казала да кажат, сега са казали. Ако не им беше разрешила, щяха да крият докато не го направи.

# 137
Радвам се за Меган и Хари. Нямам предположения за пола и чертите, но при всички положения децата им ще бъдат интересни Simple Smile

Също съм много далеч от мисълта, че решението за оповестяване на новината е взето самоволно и импулсивно, видиш ли щото точно днес им се приискало.

# 138
Никакво внимание не са откраднали Хари и Меган.
Сватбата мина. Обсъдихме булката, белега й, гостите, тоалетите, Фърги и тясната й рокля.
Какво още да се обсъжда. Stuck Out Tongue Winking Eye

Таман навреме идват новите клюки. Wink

И да, Кейт с цялостната си харизма и Меган с негърската си жилка винаги ще насочват вниманието към тях.
Никой не се е интересувал особено от децата на Андрю, Ан и Едуард. Прожекторите винаги са били насочени към децата на Даяна.

# 139
  • Countryside
Аз казАх ли ви, че е бременна Мегън! Много се радвам за тях! Аз залагам на близнаци! Мисля, че ще имат красиви деца, леко мургави и със светли очи. Дано не са къдрави! Рижото едва ли ще избие, тъмният ген уж надделява. Но пък дъщерята на Борис Бекер е живо доказателство, че има изкючения.
Ех, хубава новина, много се радвам!

# 140
Според мен новината кога да се каже че е бременна зависи изцяло от  кралската канцелария,
Мегън знае през какво е минала за да я одобрят за съпруга на принц Хари,приела е условията и протокола,
като добра актриса трябва да  изпълнява каквото трябва, в замяна получава всичко останало което видимо и харесва,явно кара лека бременност защото не се разбра като при Кейт да и става лошо и да изглежда зле
че да не става за показване пред обществото..дано само детето да не се роди много черно..но и така да е
каквото дал Господ..Честито и да е живо и здраво!!

# 141
  • Варна
Още едно бебе е на път да измести леко фокуса от сватбата. Съпругът на Пипа отива с две чанти Lindo Wing към болницата St. Mary, където ражда и Кейт. Предполага се, че Пипа вече е родила.

# 142
  • София
Новината за бременността е съобщена в замъка Уиндзор, където се е събрало кралското семейство за да присъства на сватбата.

Новината НЕ Е съобщавана по време, на което и да е събитие от сватбата.

# 143
  • Там,където се събуждам щастлива.
Новината за бременността е съобщена в замъка Уиндзор, където се е събрало кралското семейство за да присъства на сватбата.

Новината НЕ Е съобщавана по време, на което и да е събитие от сватбата.

Е, да де! В деня на сватбата! Както и да е....

# 144
Оф, Пипа и тя, да не остане по-назад в Линдо крилото ще ражда. Въобще, всеки отъркал се покрай Уилям и Хари роднина подражава и иска внимание. Ама никога не е същото.

# 145
  • Истински се вижда само със сърцето.
В крайна сметка никой не разбра в деня на сватбата за това, което значи, че е съобщено на най-близките официално, надали е съобщено пред всички гости. В деня на сватбата фокуса си беше към булката.
А и се поставете на тяхно място, когато нещо толкова радостно ти се случва да чакаш протокола, братовчедката и прочие зза да можеш да съобщиш.

Е ако имаш достатъчно пари можеш да раждаш където си искаш, все пак не е частното крило на кралската фамилия.

# 146
  • Down south
Цитат
Оф, Пипа и тя, да не остане по-назад в Линдо крилото ще ражда. Въобще, всеки отъркал се покрай Уилям и Хари роднина подражава и иска внимание.

Защо толкова грозно?
Все пак става дума за сестрата на бъдещата кралица.

# 147
В крило Линдо раждат и други жени. Ако чакат само кралете да се раждат там... Отдавна да са фалирали. Wink

# 148
Тъкмо влизах и аз да кажа за новото бебе, но тъй като се забавих само се записвам Stuck Out Tongue Winking Eye

Явно бременността на Меган е доста лека, щом не е прекъсвала публичните си изяви, сега и до Австралия ще пътуват. Браво. Ако беше, като Кейт всички вече щяха да знаят, че е бременна. Сега вече ще чакаме да видим на кой ще прилича бебето. Аз лично залагам, че ще прилича на Меган  Simple Smile

# 149
Знам, че раждат и други жени. Не е нужно да се пишат очевидности. Просто Пипа подражава във всичко на сестра си и това не е от вчера. Няма други скъпи частни болници в Лондон ли, що ли.
Както и да е, който е искал, е разбрал.

Последна редакция: вт, 16 окт 2018, 11:25 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт