Кралски работи и клюки - 18

• 48 640
  • 773
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Ако сестра ми е раждала в Селена и е доволна, е съвсем нормално и аз да родя там. Щом мога да си го позволя.

# 151
Най-нормално е, ако сестра ти е родила 3 пъти, да я попиташ за препоръка за лекар, болница и т.н.
И е нормално, ако сестра ти е доволна да каже: "Препоръчвам ти моя доктор. Великолепен е!".
А тук говорим за сестрата на бъдещата кралица и леля на бъдещия крал.
Дори би било странно екипът на Линдо да е достоен за крал, а недостоен за братовчеда на краля. Wink

# 152
  • Някъде там
Ехааа,подозренията ми в предишната тема се оказаха истина.
Лека бременност  на Меган и здрава  сладуранка на финал.Залагам на къдрокосо момиченце с бяла кожа и тъмна коса.

# 153
Аз си мисля, че ще е рижаво или русо, то на Меган половината рода е бяла. Със сигурност ще е интересно, надявам се девойка. Само дето Мегън сега ще има да се фръцка, да се показва, да пърха с мигли, сякаш е заченала младенеца. Хич не може да прикрие колко и е кеф, че стана кралска особа. То и личи от километри една такава самодоволна.... както и да е, нито тя, нито децата и ще стигнат до короната, но пък ще си живурка доволно в периферията, докато на Хари не му прищрака и не реши, че не е за него семейният живот. Дано все пак имат здраво семейство.

# 154
Аз залагам на близнаци, Мегито ще трябва да се отчете набързо с две, та така ще й е идеално.

# 155
  • София
Там, доколкото знам, си "райониран".Дава ти се избор от няколко болници в района ти и ти избираш. Съвсем нормално ми се вижда Пипа да роди в същата болница.
Никога не ми е изглеждала да копира сестра си.

# 156
  • Истински се вижда само със сърцето.
Там, доколкото знам, си "райониран".Дава ти се избор от няколко болници в района ти и ти избираш. Съвсем нормално ми се вижда Пипа да роди в същата болница.
Никога не ми е изглеждала да копира сестра си.

Районирането е само при държавните болници ако може така да се нарече изобщо, по скоро ти предлагат варианти Simple Smileизбираш най-близката обикновенно Simple Smile. Но когато си плащаш отиваш където искаш.

# 157
Аз си мисля, че ще е рижаво или русо, то на Меган половината рода е бяла. Със сигурност ще е интересно, надявам се девойка. Само дето Мегън сега ще има да се фръцка, да се показва, да пърха с мигли, сякаш е заченала младенеца. Хич не може да прикрие колко и е кеф, че стана кралска особа. То и личи от километри една такава самодоволна.... както и да е, нито тя, нито децата и ще стигнат до короната, но пък ще си живурка доволно в периферията, докато на Хари не му прищрака и не реши, че не е за него семейният живот. Дано все пак имат здраво семейство.

И аз мисля точно така. Ето,че не съм сама в тези си мисли. Да ви кажа ако бях на мястото на някои от тях,та ако ще само да съм внучка на кралица, ич не ми е притрябваля корона. Те ще си живеят царски. Царски особи са. Короната е тежест. Не е за всеки туй нещо.
Изказването за Пипа беше малко прекалено. Най-нормално е да роди там, където и сестра й, какво пък толкова. Аз при моята докторка  само що народ от форума изпратих. Като може ще се възползва.

# 158
  • До сърцето...
Много се извинявам, че се вклинвам с тази интересна тема с бебето, но днес има двама кралски рожденника.

Честит рожден ден, да са живи и здрави!

Принц Кристиан Датски става на 13 години!

Сара, херцогиня Йоркска, става на 59 години
(снимката е от най-хубавите й години)

Последна редакция: вт, 16 окт 2018, 15:17 от Радика

# 159

Американски съдебен художник показа СНИМКИ на бъдещето дете на Мегън и принц Хари

Блиц

Nature BoomВеднага след обявяването на благата вест, американският съдебен художник Джо Мълинс показа как би изглеждало бъдещото дете на херцозите, съобщава The Sun.  Той е изготвил два портрета - на момченце и на момиченце. Мълинс смята, че ако Маркъл роди момиченце, то ще прилича на нея, ще има кафяви очи и тъмна коса. В случай че се роди момченце, то ще прилича на татко си Хари - със сини очи и кестенява коса.. Nature Sparkles

# 160
Абе тия хора си нямат работа...

# 161
  • Бургас
Не може ли Мегън, просто да е щастлива, че е бременна и ще става майка. Какво значи, че ще пърха с мигли и ще се държи все едно е заченала младенеца и ще е самодоволна?

# 162
  • На топло
Малкото Хари прилича на Чъки 😂

# 163
  • в сърцето на един мъж...
Еха, на Фърги снимката е страхотна!
Колкото до Пипа - жената има пари, може да роди където си иска. Няма нужда да подражава на сестра си. А и като може да си позволи, защо да не се възползва от кралско обслужване? И аз бих родила при такива условия Simple Smile

# 164
Хари и Мегън

Среща с генерал-губернатора на Австралия, който подарил плюшено кенгуру. Както и ботуши на UGG за бъдещото бебе.

Роклята е на австралийският дизайнер Karen Gee.

Обеци - Gucci

Очаква се бебето да се роди през месец април. Възможно е да сподели рожденият ден на кралицата или този на Луи.

Последна редакция: вт, 16 окт 2018, 02:19 от ۵ Gray. ۵

Общи условия

Активация на акаунт