Кралски работи и клюки - 18

• 48 533
  • 773
  •   1
Отговори
# 315
Heartbeat Ах-х много са сладки с този чадър,да им се порадваме с още няколко снимки,
разкошни са! Nature Sparkles

# 316
  • Countryside
Много са сладки Хари и Мегън на тия снимки с чадъра. Изглеждам много влюбени! Естествено, че ще е доволна Мегън, бременна е с желано и от двамата дете, много набързо, на тази възраст браво на нея! Явно йогата помага. И да, за нея, нейната бременност и раждане са си раждането на младенеца! Изглеждат истински щастливи на всички снимки от Австралия. Незнам как ще я изкарат сметкаджийка, фалшива и т.н. грозни епитети. От тези снимки струи взаимно щастие. И на мен не ми е топ красавица Мегън, но щом Харито си я харесва, проблем не виждам.

# 317
  • София
Винаги набързо става, обикновено от един път.
Той понеже е топ красавец, та и тя трябва да е...

# 318
Дано са толкова влюбени, колкото изглеждат. Сладури.

# 319
  • До сърцето...
Мегън и Хари са толкова сладки и щастливи Heart Eyes Нека по-дълго запазят този блясък в очите.

Брата на Пипа около болницата

# 320
Ох, с това "колко са сладки", все едно за малки дечица става дума, а не за близо 40 г. дърти пергиши. JoyJoy Не че и те не се държат инфантилно  Захаросахте я темата, че чак пломбите ще ни изпадат.
Хари ми изглежда глуповат като майка си. Не че Уили изглежда по-умен. То и баща им няма интелигентно излъчване...Абе знам, че ги написах едни, не го премайте лично. Ма щипка сол да пръсна Stuck Out Tongue Winking Eye

# 321
  • Пловдив
Без сол, сладкото не е толкова сладко😉

# 322
  • До сърцето...
Интелигетно излъчване имат само тия, дето са негативни, явно.

Ами захаросвам се с тях, да! То ми омъзна от недоволни и мрънкащи персони, дето знаят, че ако си щастлив, значи си прост!!

Не ми обръщайте внимание - пръскам оцет (то па не може само сол) Innocent

Последна редакция: ср, 17 окт 2018, 20:07 от Радика

# 323
Интелигетно излъчване имат само тия, дето са негативни.

Не ми обръщайте внимание - пръскам оцет (то па не може само сол) Innocent

Ох, какъв оцет, то светена вода трябва да ръснем.
Има изявление на сестрата Саманта по повод бременността. Позитивно, с лек намек да се приобщи баща й към радостта. Да не повярваш.

# 324
Абе не й е лесно на Мегън в тази снобарска среда, имайки предвид семейния й бекграунд.

# 325
Радика, забелязвам, че много лично приемаш темата и я имаш за собственост. Темата е на форума и всеки има право да си пише каквото си иска в нея. Ма дали Драгана или Петкана се натиска да я пуска, не я прави нейн патент.
Забелязах и компроматната от известно време започна ти да я правиш и още на 49 стр бързаш да пуснеш нова, да не би някой да те изпревари. При условие, че нейния първоавтор още пише чат пат в нея. Да ти имам целите и приоритетите в живота. Ха-ха.

# 326
  • До сърцето...
Ха-ха! Аргументите ти са в тон с постовете. Интелигентни, искам да кажа Laughing

# 327
  • Някъде там
Ние още чувствата им бистрим,по новините вече дадоха залозите за името.
Многоо изоставаме,стегнете се😄.Даяна и Артър са водещите имена следват ги
Алис,Албърт, Едуард,Чарлз,Елизабет и Мери..
Алис и Мери ми харесват.Не ми допада ако е момиченце да е Даяна заради всичко което беше баба и.

# 328
Nature BoomАми сладки са,не ги виждам секси, нито мисля че са и глупави бъдещите крале
темата е  разтоварваща за кралски работи и клюки не  пишем дисертация
 че да търсим точната дума
така че пишете без да търсите кусури на другите съфорумки Nature Zap

# 329
Аз залагам, ч ще се подмажат на баба Wink
С името.

Общи условия

Активация на акаунт