Кралски работи и клюки - 18

• 48 579
  • 773
  •   1
Отговори
# 300
Смях се с глас на второто клипче.

# 301
  • Някъде там
Толкова са истински и хубави.
Няма грам флаш в Меган на снимките.Изобщо не виждам всички тези "грехове" които твърдят много хора че има тя.
Снимките показват една щастлива двойка наслаждаваща се на любовта си.
Дано тяхната приказка няма край,въпреки всичко и всички.

# 302
  • София
Честито на Хари и Мегън. Много хубава нжвина, която очаквахме всички.
Всяка бременна жена в началото, която иска детето е така : щастлива. Толкова е естествено и нормално това. Ако беше омърлушена и тъжна пак щяха да говорят неща. Всичко да е наред до термин и да са щастливи. Другото са празни приказки казани ей така.
Много е хубава Мегън в Австралия. Бялата рокля ми е фаворит. Очаквам официалната вечеря. И тиара да има, и бижута. Да, не е Кейт, но няма да навредят малко диаманти. Heart Eyes

# 303
  • Истински се вижда само със сърцето.
И двете клипчета са много хубави, много се смях Simple Smile

Харесват ми всички снимки от пътуването им до момента, а клипчето където тя ну държи чадъра е много мило, е за някои хора вероятно е нарушила протокола Wink

# 304
  • Някъде там

Харесват ми всички снимки от пътуването им до момента, а клипчето където тя ну държи чадъра е много мило, е за някои хора вероятно е нарушила протокола Wink

Или нарочно го е направила за да се покаже колко държи на него за да извлече облаги.Само според някои хора, а според очевидното тя просто е жената до любимия си мъж.😊

# 305
  • София
И на мен ми хареса клипчето, в което Мегън държеше чадъра. За първи път виждам да го гледа така истински влюбено, без преструвка или притеснение. Радвам се, че са щастливи. Надявам се цял живот да бъдат така.

# 306
  • Истински се вижда само със сърцето.

Или нарочно го е направила за да се покаже колко държи на него за да извлече облаги.Само според някои хора, а според очевидното тя просто е жената до любимия си мъж.😊

Така е Simple Smile когато се търси под вола теле могат да се измислят безброй теории Wink

# 307
На кой му пука за теориите?

# 308
  • Някъде там
На кой му пука за теориите?
На всеки който не харесва избора на Хари и бабиното одобрение.😉😄
На баба и роднини определено не.

# 309
Честито да е на Пипа и мъжът и. Аз я харесвам. Heart Eyes

На сватбата изглеждаше като бабичка.

# 310
Честито да е на Пипа и мъжът и. Аз я харесвам. Heart Eyes
На сватбата изглеждаше като бабичка.
Е, то щото ние три дни преди да родим сме били свежи като майски рози...

# 311
И аз идвах с тези снимки с чадъра от Австралия. Много сладки, напълниха ми душата.
Чета английските форуми и ми е много интересно какво сега ще измислят, за да изкарат Меган, че се преструва и в този случай. Със сигурност ще измислят нещо, ще ви държа в течение.

# 312
Клипчето с чадъра е много сладко! Heart Eyes

# 313
  • о`майна лунна нощ е
А, като се замисля само, как Пипа можеше да метне всички в оркестъра, ако беше отишла да ражда по време на сватбата. Те понякога нещата стават за часове, та не е бил невъзможен сценарий. Забрави ти булка, подозрителни дами с палта ...

# 314
  • София
Аз не харесвам Мегън(визуално най-вече), но не смятам, че се преструва, шмекерува и извлича облаги. Т.е. моето не харесване не е определящо за нея самата и подбудите и.
Тя, когато е трябвало, е направила, каквото трябва.Сега си живее с облагата. Дано са щастливи и занапред. Австралия им е малка почивка от всичкото роднини.

Общи условия

Активация на акаунт