Кралски работи и клюки - 18

• 48 533
  • 773
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Сега се сетих - на Мегън първото име нали е Рейчъл. На мен ми харесва повече от Мегън. Та може да вмъкнат някъде, ей така за американския корен.

# 346
Няма да е Даяна, защото ще изглежда коренно противоположно на нея и ще е най-малкото странно да се казва така.
Предполагам, че ще е нещо англо-американско - Виктория, Мери, Ан.

# 347
Сладни ли ви темата Joy
Гълъбчета, нека се обичат, аз не съм убедена, че Хари ако беше най-обикновен оплешивяващ, рижко от ГБ, Меган щеше да е тъй запленена ама хаайде. Ще им повярвам в името на всенародната любов и сеир.
..Yum "Вярата не се нуждае от доказателства".. мисля че Дънов го е казал..
аз хич не повярвах на думите и в началото ,че не знаела кой е принц Хари като ги запознали..не била чувала за него..
хайде бе,цял свят знае ,тя не чувала за принц Хари..дори да те допуснат до него за да купонясваш
 охраната му те проверява стриктно
по не знам си каква система..ей тука е завръзката и лъжата,може и сметката,но ако Хари не се беше влюбил истински  както сам каза в интервюто - в мига в който видял Мегън се влюбил в нея *
с тях щеше да си остане,колко са точили лиги по него ама.. .. сега се вижда че наистина се обичат..
особено след гледката с чадъра и под него..YumNature Zap

Последна редакция: чт, 18 окт 2018, 09:35 от EvaKrusteva

# 348

Тези трите ми се въртят и на мен, като предположение

Една прекрасна снимка на Кейт и от мен. Не съм сигурна дали е нова, но не съм я срещала тук

# 349
  • До сърцето...
Това с имената на бебока ми беше и на мен идея за следващата анкета Grinning

Събирам ви предложенията и ще ги пусна в предстоящата тема. А за близнаци имена? Wink

# 350
Прекрасна рокля !Прекрасна, много ми харесва.😊

# 351
Засега много ми харесва как обличат Меган в Австралия.Страхотни рокли и цветове!

# 352
  • Countryside
Аз пък залагам точно на Даяна за момиче, Харито неведнъж е споделял, колко опустошен е бил от кончината на майка си и мисля, че по този начин още веднъж ще я почете. Не мисля, че ще вкарат нещо американско, или ако вкарат ще е второ или трето име.
За момче незнам, Чарлз едва ли. Може би Филип или нещо неутрално.

Радика,  чудесна идея за анкета за името. Обаче аз мисля, че за близнаци няма нужда от отделни имена, най-вероятно ще е комбинация някаква от предложените имена. А може и да не е. Например Луи беше голяма изненада за мен. Докато Джордж и Шарлът за класически английски имена, и после хоп Луи. Явно са решили, че Луи няма да става крал на Англия. Mr. Green

# 353
Е за Луи беше обяснено, че като име го има доста често във фамилията, ама за това се сетиха пост фактум повечето де Wink Да не говорим, че е едно от имената на Джорджи, което го изпращаше ептен на дъното на прогнозите. Та може да повторят и имената на братовчедите, знае ли човек.

# 354
RibbonЗа близнаци -  ако са момчета Албърт  -  Алфред Александър вече има в името Джорж
..за момичета Джилиан - Джорджина и момче/ момиче Саймън - СараNature Zap

Цитат
Събирам ви предложенията и ще ги пусна в предстоящата тема. А за близнаци имена?

# 355
Ох, аз съм влюбена в името Джорджина❤ (Джорджиана) още от времето,когато за първи път прочетох "Гордост и Предразсъдъци". Много го харесвам. Ако имам второ момиче и се усмеля(щото е все пак доста завъртяно дори и за моя вкус, може и да я кръстя така).И ще си отива  много с името дъщеря ми. Размечтах се чак ..😍
Ако има американско име, разбира се, че ще е второ или трето. Първото може би наистина ще е нещо класическо английско. Но пък знае ли се, може да ни изненадат и да е нещо съвсем различно.

# 356
  • Countryside
Мис Бингли,  Джоджина е наистина хубаво име, но мисля че българския вариант е Георгина/Гергина. Както Джордж е Георги. Иначе е хубаво името, но след Джоржд, някак си мисля, че няма да е точно Джорджина. Но ще поживеем, ще видим.

# 357
Да, няма да е. Гергана е бг варианта,име което аз не харесвам. Но пък Джорджиана да. Мен ме дразни,че Пипа не каза  тя името още. Защо е нужно такова криене ?Тя да не би също да е кралска особа. ? Много ми е странно това криене. По принцип не са длъжни да,но занят,че на хората им е интересно и нарочно  сякаш  го правят. Не го разбирам това,сякаш няма да се разбере. За кралските особи знам,че е обичайно.
Ще се разровя да видя все пак не пише ли някъде как се казва детето на Пипа.

# 358
  • Countryside
Едва ли го правят нарочно. Каква точно е Пипа, че чак официално да обявяват името на бебето й? Незнам, де разсъждавам си.

# 359
Едва ли го правят нарочно. Каква точно е Пипа, че чак официално да обявяват името на бебето й? Незнам, де разсъждавам си.
Е как каква - кралска балдъза. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт