Кралски работи и клюки - 18

• 48 674
  • 773
  •   1
Отговори
# 120
Да, вече официално има новина. Бременна е Мегън, но аз бях сигурна. Много ми е интересно чий ген ще надеелее и как ще го кръстят. Дали ще сложат традиционно английско кралско име или ще е някоя американска изгъзица или двете в едно. Сигурна съм,че ще се опитат да подчертаят произхода й и с името на детето. Живо и здраво да е да се роди.

# 121
  • До морето
Записвам се и аз, пропуснах сватбата на Йожени, ще се опитам да наваксам предната тема.
Защо казвате, че Андрьо и Фърги ще се женят пак?

Честито да бебето. Аз пък мисля, че даже е трябвало по-рано да обявят и тактично са изчакали сватбата, а не че са избързали.

Последна редакция: вт, 16 окт 2018, 06:19 от Boho chic

# 122
Ами според мен просто така се е случило. Изчакали са да мине сватбата, а сега пътуват за Австралия и някак не върви да го съобщават докато са там, а пък след това още повече се отлага. Мисля, че е просто съвпадение на ситуации.

Точно така.
Пък и те изчакаха три дни за официалното съобщение, айде сега.
От друга страна, те където и да се появят изместват фокуса към себе си. Просто Уилям и Хари са най-интересни на всички, оттам и семействата им. Южени просто трябва да приеме, че е не втора, ами пета цигулка и това е.
Хайде и тя като забременее, да се похвали, никого няма опасност да засенчи, гаранция. Жива и здрава да е, хубава булка беше, ама това тръшкане за внимание от страна на цялото Йорк семейство ми идва в повече.

# 123
  • Там,където се събуждам щастлива.
Залагам за момиче с чертите на Мегън.

Може би е трябвало да кажат седмица преди сватбата! Хем, по-женствени дрехи можеше да облече Мегън, хем щяха всички за седмица да се предъвкали, че се чака бебе.

# 124
  • Торонто
Седмица преди сватбата не е по-добре от 2-3 дни след сватбата.
Бебето не може да е мулатче, тъй като такава вече е Меган, и тя е женена за бял. Бебето е квартеронче, няма как да е много тъмно, а за сини очи си има 50% шанс. От къдравата коса обаче не може да избяга.
Много хубава новина Simple Smile

# 125
Ами не знам колко е добре на самата сватба да кажат на всички роднини. Събрали са се друго.

# 126
Близките са знаели предварително. Няма начин да е било по друг начин. Просто са дали знак на сватбата(с палтото), а след нея е пуснато и официалното изявление.

# 127
Близките са знаели предварително. Няма начин да е било по друг начин. Просто са дали знак на сватбата(с палтото), а след нея е пуснато и официалното изявление.

В сайта на BBC пише, че са казали на самата сватба на най-близките! А сайта не си позволява да пуска неща, които не са истина!

https://www.bbc.com/news/uk-45861683   

# 128
Еми....според мен не е честно да използват повода, за да съобщят. То, може и да са си като едно семейство, но е по- добре в центъра на сватбата да са булката и младоженеца.

Скрит текст:
Женят се далечни познати. На сватбата приятелят на сестрата на булката ѝ предлага брак. Всички са супер позитивни, радостни, следват поздрави от микрофона, поздрави от всички роднини на булката и най- накрая булката и сестрата се скараха и не си говорят. Не си спомням дали присъстваха на следващата сватба.

# 129
  • Торонто
Тук съобщиха, че Меган е минала изследвания и сканинг през 12-те седмици, според които всичко е наред и пътуването до Австралия може да се осъществи без промяна на графика.
Тези изследвания не са правени миналия петък и едва ли най-близките са били в неведение.
Освен това едва ли сами са си решили, още повече пък тя, кога да го обявят.

# 130
Много жалко ако наистина е така. Описаният по-горе случай е много неуважителна постъпка. За мен това е наистина много подло и нечестно.
Но на Меган прекалено много й личи, че й харесва да е център на внимание. Сега гледах кадри от представянета на новината. Еми тя върви надменно,като манекенка,супер фалшива ми е, самодоволна и ехидна физиономия,  не ми харесва това й държание. И това е една от причините да не я харесвам.
На една сватба никой не бива да засенчва булката и младоженеца. Противното е проява на лош вкус и стремеж за собтвено самоизтъкване.
Ако бяха казали дни преди сватбата,съвсем щяха да изместят фокуса от нея и по-зле щеше да е.
Чувала съм и аз за такива случаи-предложения по чужди сватби. Това за мен е повече от нелепо. На нито една булка не би й станало приятно. Нито пък на бъдещата годеница-сякаш е много готинао да си нямаш свой момент на предложение,личен и само ваш си,а да крадеш от деня на други хора. Мъжа е за бой.

# 131
Те с това палто, дето я докараха, като в шестия месец издадоха всичко. Чак пък толкоз за 12 г.с.

# 132
  • Истински се вижда само със сърцето.
Ако беше без палто щеше да се коментира тая пък каво е тръгнала да показва че е бременна, ако бяха съобщили по рано пак щеше да е крива Simple Smile. Не може ли просто да се приеме че е съвпадение,
От друга страна за тази сватба търсеха как да бъде център на вниманието, почудиха се на кого да платят за излъчване Simple Smile ако гледаме под лупа все ще им намираме кусури. И съм убедена, че не з Меган определя кога и къде ще се съобщи новината, а като за всяко нещо в това семейство има протокол.

# 133
В кралското семейство нищо не е съвпадение. Wink

# 134
  • София
Много се филмирате.
Кога според вас трябва да се съобщи официално новината, като скоро е влязла в четвъртия месец, на 12ти беше сватбата, а днес са заминали на 16 дневно посещение в Австралия?
Кога, как и какво да бъде съобщено се решава от някой друг, не от тях. Със сигурност майка ѝ например е знаела по-рано, Сигурна съм, че и кралицата също.

Денси, Мегън е на 37. Всички доктори ще кажат, че час по-скоро трябва да забременява на тази възраст, защото часовникът тиктака, не спира. Какво сега, да чакат братовчедката да се ожени, че после да правят дете?

Общи условия

Активация на акаунт