Кралски работи и клюки - 18

• 48 640
  • 773
  •   1
Отговори
# 165
Не може ли Мегън, просто да е щастлива, че е бременна и ще става майка. Какво значи, че ще пърха с мигли и ще се държи все едно е заченала младенеца и ще е самодоволна?
Браво!
Ей, за човешката простотия граници няма! Одумвате я, сякаш е направила най - голямото зло на Света! Не ви е срам!
Оставете ги да се радват, как така си позволявате да коментирате нероденото бебче как ще изглежда, вие сте жени, моми, майки!

Последна редакция: вт, 16 окт 2018, 09:45 от koki1

# 166
  • Някъде там
Определено няма лошо в това човек да каже как мисли че ще изглежда бебето.
Всички бременности на Кейт и бебетата също се обсъждаха,но е грозно и лошо да се говори за щастието на една майка като за престъпление.Тя е в правото си да пърха с мигли и да се държи сякаш е заченала младенеца,за всяка една майка нейното детенце е "младенец".Тук, тези които не харесват Меган се изказват доста крайно.
Прекрасна е в бяло и с тази рокля.Личи и че се е сдържала и притеснявала докато съобщят официално,сега просто грее.
И аз с гордост бих показвала коремчето си.

# 167
Форум е, хора, всеки може да пише, каквото си иска. На мен Меган не ми харесва с поведението си ама хич, просто не и е мястото в това семейство, ама харесали се - взели се. И като почнете с това - вие сте майки, жени. - е та какво, да не съм кьорава? Плюем си кротко във форума, не е, като да мятаме домати по нея на площада.
Да са живи и здрави, техният живот е подреден от - до. Оставете плебеите да си почешат езика за тяхна сметка Sunglasses

# 168
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Има ли някакво правило кралските деца да се раждат през пролетта/ лятото? Първородният син на Кейт и Уилям е роден лятото, следващите две пролетта. Детето на Мегън и Хари също се чака през пролетта!

# 169
Някакъв протокол ли има в Англия, колкото по-бременна си, толкова по-високи токчета да носиш? Онзи ден Пипа на сватбата ми направи впечетление, Кейти и през трите си бремености, сега виждам и Мегън...

Това с палтото на сватбата беше доста странно. В 12-та седмица не би трябвало да има нужда от такова закопчаване, някак си...

# 170
Против монархията съм (отживелица, която няма място в съвременното общество, освен за туризъм и престиж), затова гледам на Мегън по-скоро на обикновена 37 годишна жена,  забременяла бързо и с безпроблемна първа бременност. Жива и здрава е, радва окото!

# 171
Супер норина, да са живи и здрави.

То корем няма Мегън, та разкопчаното палто малко излишно натъртване точно на сватбата. Разбирам, аз до 6 месец едвам ми се подаваше корема, но все се пъчех Joy

# 172
Чудесна новина и отвратително поведение на част от пишещите  тук (предполагам  не само тук). Не мога да повярвам колко злоба може да се таи в хората.

# 173
Извинявам се, но може ли някой да ми припомни на коя дата беше сватбата на Меган и Хари?

И ако може някой да покаже снимката с разкопчаното сако на Меган на сватбата, че не можах да разгледам повечето снимки. Ще съм много благодарна Simple Smile

# 174
  • Бургас
19 май

# 175

Благодаря. Значи не е била бременна на сватбата

# 176
И ако може някой да покаже снимката с разкопчаното сако на Меган на сватбата, че не можах да разгледам повечето снимки. Ще съм много благодарна Simple Smile
https://i.zajenata.bg/images/104/fb_fedadd3fadf33c4b82470a0e6ca69adf.jpg

# 177
  • Някъде там
Честно казано сега като гледам снимката си мисля че ако беше закопчано щеше да стои много по нелепо и зле понеже кройката му е странна.Щеше да се набира и още повече да прикове погледи в коремчето.Явно целта е била да не се набива на очи,но друго излезе.
Май е забременяла когато бяха на почивка?

# 178
...как така си позволявате да коментирате нероденото бебче как ще изглежда, вие сте жени, моми, майки!
Кокиии, мисля, че малко прекаляваш със "защитата" на Меган. (Сега недей пак да напускаш темата заради мое мнение Stuck Out Tongue ). Напълно нормално е да се коментира живота на известни личности. А в това да се гадае пола, цвета на косата и очите на бъдещо бебе няма НИЩО лошо. Милиони бъдещи майки, техните роднини, приятели и фенове коментират какво би било бебето. С красивата коса като мама и високо като тате и т.н.

Чак въпрос "как си позволяваме" нещо толкова нормално, весело и положително, хайде няма нужда...

# 179
Критиките и ироничните забележки са насочени не към бременността на Меган, а към ненужната и смехотворна демонстрация на същата точно на събитие, в  центъра, на което би трябвало да стоят други.

Общи условия

Активация на акаунт