"Къде в Пловдив??? - 78

• 50 119
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
В Зиг заг на Филипово има бебешки дрешки в залата за обувки на първия етаж. Залата работи от 16ч. Иначе останалата част от магазина си е отворена от сутринта.Разграбват се обаче бързо и не знам,дали е останало нещо,защото зареждането беше преди 2-3 седмици. Което означава,че до две седмици ще има ново зареждане. Може да провериш в сайта им кога ще е.

# 76
Някой има ли идея колко струва на час паркинга пред хотел Тримонциум?

Имаше един фитнес на гарата Перла, скоро минах от там и ми се стори, че е затворен. Така ли е?

# 77
  • Пловдив
2 или 2,50 е паркинга.

# 78
  • Пловдив
Някой има ли идея колко струва на час паркинга пред хотел Тримонциум?

2 лв на час за лек автомобил

# 79

♥Elfita♥, много ти благодаря!

# 80
  • Пловдив
Хоп-Троп,тъй като е на цена на синята зона+загражденията на 1/3 от паркинга,често няма места.Сутрин до към 10.30-11.00 часа има,след това е на късмет.Олеква към 16-17 часа

# 81
  • Берлин
Аз издирвам някаква игра за научни (уж) опити и експерименти за първолак, освидетелстван като свръх интелигентен. Да сте виждали такова нещо някъде?

# 82
  • Пловдив
Аз издирвам някаква игра за научни (уж) опити и експерименти за първолак, освидетелстван като свръх интелигентен. Да сте виждали такова нещо някъде?

https://www.ozone.bg/product/4m-4m-05529-nauchna-laboratoriya-eksperimenti-8/

# 83
  • Пловдив
Виж в някоя книжарница. Има много игри в Хермес на Главната, в Мол Марково тепе и Сиела в Мол Пловдив.

# 84
  • Берлин

https://www.ozone.bg/product/4m-4m-05529-nauchna-laboratoriya-eksperimenti-8/
Благодаря. Точно такова нещо си представях да взема

# 85
  • Пловдив
Някой с мнение за спектакъла "Възвишение"  Thinking

# 86
  • Пловдив
На мен много ми хареса. Уникален Бойко Кръстанов.

# 87
Търся техник за съдомиялна!

А аз на пералня. Хееелп! Simple Smile

# 88
Търся техник за съдомиялна!

А аз на пералня. Хееелп! Simple Smile
И на теб пиша лично съобщение.

# 89
  • Пловдив
Моля да ме насочите от къде да купя хубаво детско момчешко халатче за баня.За момченце 128 см.Редовните магазини,които си знам нямаше нищо подходящо.Искам да е от тези,които са отвътре хавлия,отвън плюш. От ишлеметата се намират такива,но в момента не откривам.Българските на "Яна" не ми харесват.Ако пък е със щампа на футболен клуб Барселона-би било страхотно!

Последна редакция: сб, 06 окт 2018, 19:09 от Балли

Общи условия

Активация на акаунт