Време е за ИКЕА! - Тема 26

• 79 147
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
  • У дома !
Побутвам си въпроса за панелните щори. Никой ли няма такива? Как се поддържат и подходящи ли са за кухня, в смисъл попиват ли миризми?
Ние сме с такива в хола.Не се перат.Може да махате прахта по тях с накрайник за пердета,ако имате такъв към прахосмукачката.Друг вариант е да си вземете плат,който се изрязва и се поставя като панелна щора,после може да си го сваляте и перете.Ние у дома сме комбинирали и двата варианта и е много ефектно.

Панелните щори може да се отрежат докъдето искате и после пак се слага накрайника.

Последна редакция: нд, 03 фев 2019, 13:10 от TiFoNi

# 601
  • до най-прекрасния мъж
Побутвам си въпроса за панелните щори. Никой ли няма такива? Как се поддържат и подходящи ли са за кухня, в смисъл попиват ли миризми?
Ние сме с такива в хола.Не се перат.Може да махате прахта по тях с накрайник за пердета,ако имате такъв към прахосмукачката.Друг вариант е да си вземете плат,който се изрязва и се поставя като панелна щора,после може да си го сваляте и перете.Ние у дома сме комбинирали и двата варианта и е много ефектно.

Панелните щори може да се отрежат докъдето искате и после пак се слага накрайника.
Това е много добър вариант, може да купим дамаска/плат по избор, а от Икеа само механизмите. Така ще можем да си ги перем. Мерси много за идеята.

# 602
И аз благодаря! Flowers Hibiscus

# 603
Здравейте, знаете ли дали вратите Besta има панти в опаковката си? не пише в описанието й
например тази

# 604
  • София
нямат, наскоро купувахме врата, пантата я взехме отделно.

# 605
  • ту тук, ту там
Поръчката ми от 30.01 и седи със статус приета, май няма шанс да си изпълнят срока от 7 работни дни, а? До петък тоест да ми доставят? Променят ли статуса на "изпратена", отразяват ли в профила промените?

# 606
  • София
Здравейте, знаете ли дали вратите Besta има панти в опаковката си? не пише в описанието й
например тази

виж отдолу,в допълващи продукти са показани пантите

# 607
благодаря ви за бързите отговори. така и подозирах, ама все пак исках да попитам, да съм сигурна, те пантите им са 1/4 от цената на вратите (на по-скъпите врати - 45 - 50 лв, които са), здраве да е Simple Smile усмихнат ден

# 608
Купи си панти от друг магазин, има качествени по 1-2 лв.

# 609
  • Балчик
Поръчката ми от 30.01 и седи със статус приета, май няма шанс да си изпълнят срока от 7 работни дни, а? До петък тоест да ми доставят? Променят ли статуса на "изпратена", отразяват ли в профила промените?
Променят статуса и мейли пращат, но аз съм много разочарована вече.
По сбърканата ми поръчка от 17 януари, доставена с 2-седмично закъснение няма никакво развитие. Друга поръчка от 5.01 още не е изпратена. А имам още една да пускам, не смея.

Последна редакция: ср, 06 фев 2019, 15:33 от Джемма

# 610
  • Варна
Значи продължават проблемите с онлайн доставките. Тъкмо се каних с една голяма поръчка.

# 611
  • ту тук, ту там
Ама нали има срок за доставка?! Наистина ли не си го спазват?

# 612
При мен няма проблем.
Вероятно става дума за нещо, което е без наличност и го чакат.

# 613
  • ту тук, ту там
Ами всичко си беше налично, нали проверявам! Ще им звъня!
Предполагам, че мога да откажа поръчката щом не е в срок. Те ако ще ми я бавят 1 месец, то по-добре да ида до София! Леле, как се ядосах!

# 614
Има още 2 и половина дни, изчакай, все още са в срок.

Общи условия

Активация на акаунт