VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 821
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 1 215
Ще изкaрaт Кулaгин. Мaмкa им. Отврaтително шоу. Едно от нaй-гaдните евър. И ще поощрят идиотите. Поне ще им видим личицaтa нa непорочните. Кaндидaт репортери нa Господaрите. Ох, чесънчето, ох, нослето ми.

# 1 216
Ако Кулагин излезе, трябва да излязат и Ваня и Папи. Ваня също прояви агресия, физическа. Първа прояви агресия. А Папи се навираше в лицето на Кулагин. Умишлено.

# 1 217
Да излиза Кулагин и да си лягам.

Ричард и Рози в Бай Брадър - Стани, стани юнак мадански.Joy

# 1 218
Скрит текст:
Няма да излезе всеядната.
Добре де.. 120 пъти написа, че Ваня е дебела и яде... какво от това - да не нагрубява другите с това?  

Хайде да излиза вече това недоразумение, че 10--тината тролчета - фенове на Кулагин оакаха темата

Пак преброй, бъркаш числото.

# 1 219
gold_ - крадецът вика - дръжте крадеца!

Тролове фенове на Кулагин?Втф

# 1 220
Няма да излезе всеядната.
Добре де.. 120 пъти написа, че Ваня е дебела и яде... какво от това - да не нагрубява другите с това?  

Хайде да излиза вече това недоразумение, че 10--тината тролчета - фенове на Кулагин оакаха темата

Здрасттттииии!
А ти коя/ кой беше ...? хм?

# 1 221
  • Terra incognita
113 к  души са гласували.
29% против Ваня
71% против Кулагин
Те тия проценти не мръднаха, бе... 2 часа все същите...  ooooh!
Щото никой не гласува 🤣

# 1 222
Е, как се гони човек, който вече сам е излязъл. Simple Smile

# 1 223
Тоя ФБ е толкова бъглив... 50000 гласа процентите не мръднаха.

# 1 224
Трябва да дадат хонорара на Кулагин.Заслужи си го на 300% и им изкара сезона.Скучните,злобни,лицемерни тъпанари вътре не могат да направят шоу.Уж богати и  Известни,а се излагат за някой лев вътре.Кулагин без работа няма да остане,напротив още повече ще го търсят!

# 1 225
  • Пловдив
113 к  души са гласували.
29% против Ваня
71% против Кулагин
Те тия проценти не мръднаха, бе... 2 часа все същите...  ooooh!
Щото никой не гласува 🤣
Пише над 120 000 гласували.

# 1 226
На място да го бяха сложили още преди седмици, ама тогава им беше добре , хубав рейтинг направи, вече пресолил а? А не е ли ясно, че ще ескалират нещата по логика, те са си знаели накъде води това и онова. Само ще ме е яд, ако Кули не получи хонорар! Ако ще да е игра, или да е психопат, парите са си заработени, и то честно!

# 1 227
Пак не се е къпал Папи.

# 1 228
  • Някъде в Матрицата
Фарс. Иска ми се да добавя и прилагателно към думата, но всяко едно, което ми хрумва, ми изглежда твърде слабо.
И това бягство от отговорност от страна на ББ - "зрителите решават". Да бе, да! Ами вземи си правилника, ББ, прочети си го внимателно (ако трябва на глас) и го приложи. Не се крий зад гърбовете на зрителите. Плъшок.

# 1 229
Поредния трол нещастен - gold_ .

Дано Кулагин даде щита на Рози.

Общи условия

Активация на акаунт