VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 704
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 1 710
Кулагин наистина държеше шоуто в свои ръце и почти го беше спечелил . Та дори и Божана му каза, че ще са двамата на финал. Но все пак се провали жестоко поради липсата на умствен капацитет според мен.

Най-голямата битка на Кулагин още от началото в къщата беше срещу Папи Ханс и той я изгуби, за това си и излезе. Той самия Папи май не разбра какво направи, а и камерите може да са пропуснали нещо. Този последния игнор, който му удариха беше с нещо много по-специален от всички останали, щом така се срина, че даже и избяга от къщата. Абе просто спечелиха войната срещу  него, най-вече Папи

# 1 711
Попита я, като  човек, който е дал Хипократова клетва, дали смята, че е редно да е така окован, Тя не отговори. Само каза : "дайте да ви прегледам пръста". Той продължи да и намила и да я пита  дали е редно това. После спомена, че цялото  му тяло го боли. И че иска скенер или рентген ( не можах да го разбера точно), за да се види как е пръста. Лекарката го погледна и каза, че е ок, имало само малко по меките тъкани и че ще се оправи.
поне аз това видях.
Не дадоха точно началото на разговора, явно лекарите са дошли с доста голямо закъснение и само ми се счу, че той започна с нещо от рода "че докторката се влачи", или какво ми се влачиш (не го разбрах много)
Благодаря за отговора, че останалите бяха много емоция и нула информация Simple Smile
Между другото, може и смешно да звучи "подуто ми е пръстчето" и явно (дано) е било преиграване от негова страна, но от едно подуване от прерязване или извиване на крайник може да много лоши неща да се стигне!

Последна редакция: вт, 16 окт 2018, 15:04 от птица

# 1 712

Цитат
Е големите обиди,няма що. Каза и само "малката злобарка".
Това ли заслужи лекарка, идваща посред нощ да го прегледа и то не за спешно състояние, а за леко подут пръст?
Това заслужава ми, какво пък толкова е казал,  обидил я е малко, не много Joy Все пак той е топ звезда, учил е няколко месеца така важната си за човечеството професия - гримьор. А жалкият лекар е чел някакви си 8 год  и не е научил, че трябва да препуска в галоп, за да удостои с внимание наранен пръст, но пък златоносен пръст Колагенов.

Надявам се от НАП също да гледат шоуто  и да проверяват тия несметни богатства с които много обичат да се хвалят нашите звезди. Да не вземе да стане Колагеновата педалска история като Азисовата и да се окаже, че е пропуснал да отчита грандиозните си приходи от топ бг клиентите си.
Шоуто приключи, идва реалността.
Българският Звездоупадък.

Последна редакция: вт, 16 окт 2018, 16:43 от Фръц!

# 1 713
  • София
Майтап ли си правиш - благодарение на Папи спечелили войната?!!Точно какво е направил този неустановения на кой бряг е човечец, псевдо интелектуалец и с претенциите на "кой съм аз"?

А вие забелязахте ли в среднощното предаване на раздумката Пепа колко нелепо държеше цигарата и пушеше от нея?!Сто пъти предпочитам да седна на една маса и проведа разговор с Кулагин, отколкото с него - това, че родителите ти са едикакви си, не значи, че интелигентността се унаследява автоматично. Ааа, и в рекламната агенция работят цели екипи хора...не са негови заслугите за успешните рекламни кампании, а на екипа зад него😉

Последна редакция: вт, 16 окт 2018, 19:54 от Velina25

# 1 714
Страшен фарс е този сезон на ББ!
Кулагин им изнесе сезона, а те се отърваха от него като с някакъв чувал с боклук!

# 1 715
Кулагин се чувства прекрасно,пусна снимка в Инстаграм,благодари за цялата любов,поста ме развълнува! Heart

# 1 716
  • Варна
Не съм от защитниците и привържениците на Кулагин, но снощното представление ми дойде в повече.

Какво по дяволите бяха спретнали в това студио, защо нямаше поне един да защитава Кулагин?
Какво са вършили три дни - разглеждали са записи от камерите ли?
Защо не показаха въпросните съприкосновения, има ли ги или не от различни ъгли. И Ваня и Папи бяха с гръб към зрителя при спорните ситуации и няма как да се види имало ли е или не контакт? Много плоско, да се бяха постарали малко.

# 1 717
Аз довечера ще гледам сериал, но ще чета в темата какво е станало Simple Smile
Има ново промо - всички са ангели и реват.
https://www.facebook.com/Big.Brother.Bulgaria/videos/338355946970282/?t=2

# 1 718
яяя тук как говорят за казването на истината в очите ... защо не нареждат и обиждат Ева както Кулагин ?!

# 1 719
  • София
PELLI, ще може ли да пуснеш print screen от Instagrama на Кулагин - нямам профил, но ще се радвам да видя посланието🤗

# 1 720
Те вече сменят плочата. В сутрешния запис на Гала гледам, че всички мънкаха за недопустимостта на физическата агресия... Ще й припари май под краката на Ванчето. Че и на самия ББ може.
В офиц. сайт на предаването видях и цялото видео от срещата с лекарката. Ами прав е да беснее Кулагин. Доста време я почака - алкохолът допи, къщата изчисти... Wink, а тя все не стига до Нови хан...
Ама това пък и уважаващ се лекар да се хване с подобно предаване... Вярно са садисти. Прав беше и тук Валентин.

# 1 721
За всички,които обичат Кулагин Heart

Текста не се вижда целия,затова го пускам:

valentinkulaginПриятели, вече съм навън и се наслаждавам на живота си. Видях се с любимите си хора и вече се чувствам презареден. Цяла нощ отговарям на хилядите ви съобщения. Шокиран съм, но само десетки измежду тези хиляди са негативни и то обиди на база сексуална ориентация. 😂
Не мога да се наситя на цялата ви любов и не съм мигнал от еуфорията да прочитам всичките ви мисли и вълнения около участието ми.. така сякаш сте го изживявали заедно с мен.
Обичам ви.. са слаби думи, които не могат да изразят това, което чувствам към вас.
Блокиран съм във фейсбук, но ще се опитам да отговоря на всяко ваше съобщение тук в инстаграм и няма да заспя докато не го направя. Благодаря ви за това, че гласувахте за мен през цялото време и отделяхте от времето и личните си средства за Идеята. А тя е много по-велика от мен и от всеки след мен!
Сега е мой ред аз да ви върна това внимание! ❤ ви до 🌙 и обратно!!! И това е само началото на една Революция. Вие вече показахте, че сте готови! Готов съм и аз!

# 1 722
За всички,които обичат Кулагин Heart

защо е блокиран пффф

# 1 723
Ама какви революции бълнува този човек Shocked че и с главно "Р"  Joy

# 1 724
  • София
Мерси много, PELLI🌸

Общи условия

Активация на акаунт