VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 751
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 1 695
Изгледах докрая епизода.
Пффф ....  как си личи само че са имали уговорка от ББ с Кульо...малееее.

Искам да попитам нещо Мира - Мире, устните са ти подути нещо мило, Това са удряни устни. Ахъмммм...

И ни в клин, ни в ръкав с предното, ама Пепа много ми е гнусен бе, много антипатична персона. Направо на глист ми мяза...бррррр....

Последна редакция: вт, 16 окт 2018, 19:55 от teta75

# 1 696
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Рейне, тук се има предвид духът на постулата, а не буквата на постулата...ръйш ли?
Тете, аз туй го разбирам отлично, но ти търсиш дълбочина там, където я няма. Тази на Ваня се простира до петте филийки хляб. Толкоз.

# 1 697
А Ричко що така смени курса? За Ваня и тихите води е ясно, винаги излизат дълбоки и мътни

# 1 698
Каква е точно историята с лекарката? Пропуснала съм я, а от дадения тук клип нищо не става ясно. Показва си прангите човека.

Между другото, за тези тежести, ох как може да се изпатят от ББ! Много пресоляват манджата тази година, надявам се да не остане без последствие това. Играта е игра, физическото издевателство - нещо съвсем различно и наказуемо. Предишните години ги оковаваха един за друг - пак гадно, но поне имаше някакъв елемент на закачка. Долнопробна, но все пак. Докато сега ги оковаха като в османски зандан... Извращение тотално! Очаквам в следващ сезон направо да утрепят някого! Как няма някой адвокат или правозащитна организация да им скочат на тези самозабравили се извратеняци от продукцията!

Последна редакция: вт, 16 окт 2018, 14:37 от птица

# 1 699
  • Англия
ПС: Предлагам на Биг Брадър нова идея за селдващ сезон - ВИП Брадър 'Провокация'. Да съберат най-провокативните играчи до момента от всички сезони (ВИП и  Биг)

Декасамипръстените
Панайот
Женята Минчев
Кулагин
Мара Отварачката
ШеВ Манчев
СаЧка
Захажаева
Вулева
Камелия Воче
Ваня Червенкова

Сашка не е провокатор - тя е консуматор Simple Smile

Добавям - Миглена Каканижева, Миглена Ангелова и Луна  Simple Smile
И Мариела Нордел

# 1 700
Съвсем не опира до прангите,  поведениета му беше на нагъл тъпак .А прангите. ....то пък какви нечовешки тежести и окови. ......малии такъв тормоз върху префиния женчо. .....едни дръкчащи ламарини.Това, че глупавият травестит си ги оплете и допълнително се самозатрудни си е негов проблем.

# 1 701
и това е номер 1 в набиращи популярност 🤪 слушам рап , ама това е ... нямам думи , то тя си го изпя "това което направих с рапа в България е незаконно"

# 1 702
  • София
Каква е точно историята с лекарката? Пропуснала съм я, а от дадения тук клип нищо не става ясно. Показва си прангите човека.
Междудругото, за тези тежести, ох как може да се изпатят от ББ!
Нахвърли се с обиди и на лекарката.А прангите бяха кухи и леки, не е чак такъв тормоз.За мен по-голям тормоз беше връзването един за друг, даже до тоалетната заедно трябваше да ходят.Да го хване запек човек от стискане.

# 1 703
Междудругото, за тези тежести, ох как може да се изпатят от ББ!
Нахвърли се с обиди и на лекарката.А прангите бяха кухи и леки, не е чак такъв тормоз.

Е големите обиди,няма що. Каза и само "малката злобарка".

# 1 704
Някой беше теглил гюллетата- едно тежеше 2 кг.

# 1 705
Точно така! Малка злобарка не е никаква обида, а комплимент.  Можеше дърта к...а да я нарече, а не го направи. Малкото ми Коларголче то! С мръсно корсетче и оплешевяло елече💕❤💕

# 1 706
  • София

Цитат
Това ли заслужи лекарка, идваща посред нощ да го прегледа и то не за спешно състояние, а за леко подут пръст?

# 1 707
  • в резерват
Попита я, като  човек, който е дал Хипократова клетва, дали смята, че е редно да е така окован, Тя не отговори. Само каза : "дайте да ви прегледам пръста". Той продължи да и намила и да я пита  дали е редно това. После спомена, че цялото  му тяло го боли. И че иска скенер или рентген ( не можах да го разбера точно), за да се види как е пръста. Лекарката го погледна и каза, че е ок, имало само малко по меките тъкани и че ще се оправи.
поне аз това видях.
Не дадоха точно началото на разговора, явно лекарите са дошли с доста голямо закъснение и само ми се счу, че той започна с нещо от рода "че докторката се влачи", или какво ми се влачиш (не го разбрах много)

# 1 708

Цитат
Това ли заслужи лекарка, идваща посред нощ да го прегледа и то не за спешно състояние, а за леко подут пръст?

Аз не казвам, че го е заслужила, а че само по себе си не е голяма обида. Ако на мен ми кажат "малка злобарка" даже ще се засмея, защото ми звучи някак весело като словосъчетание. А въпросната лекарка щом е била нощна смяна, реално това и е работата, през нощта да извършва прегледи.

# 1 709
  • София

И ни в клин, ни в ръкав с предподното, ама Пепа много ми е гнусен бе, много антипатична персона. Направо на глист ми мяза...бррррр....
Пепа и на мен ми е много гнусен. Самодоволно човече.
По добре да гледам опънатите вратни жили на Наско докато се пъне да рече нещо.

Общи условия

Активация на акаунт