VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 679
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 1 680
Луна беше с Фънки и Динко в сезона.

# 1 681

Факт, че и аз я помня, както помня Мегз, шеф Петроффф и други странни птици минали през това предаване, но това, че те помнят, не означава, че винаги е с добро. Тя и Втората световна война се помни, както и Хитлер, който определено е бил ексцентричен, но това не го прави по - човек, нали? Може би примера ми е неудачен и пресилен, но е първия, който ми дойде на ум. За помненето ми беше думата ...Simple Smile

На мен пък Луна ми е симпатична. Аз харесвам странни птици с ярък характер и артистизъм. Ако няма такива ще е скучно. Харесвам провокативни личности и такива, на които им хлопа по някоя дъска.

Луна беше с Фънки и Динко в сезона.

Тя беше в два сезона. Редовен и ол старс. Помня само, че в редовния сезон беше с Джорджано.

# 1 682
Малееее....пандишпани и блатчета за торти, сега гледах кютека....дръжте ме, че ще взема да изпляскам тука нещо вербално Joy

Тая коза откачи...как го намлати с бутилката.
Не разбрах едно - нали християните обръщали и другата буза, като ги ударят по първата....тая пишман християнка, библиочитателка и светица, що не спази тоз основен постулат на Църквата бе???
 Да няма изменение в светото писание, ще трябва да проверя актуалната му редакция към днешна дата ....Ill

Дъртанян не мога да я дишам, много ме дразни тази жена.  Много олекна, много. Срам ме е да се гледам в огледалото направо, като си спомня как я защитавах...срааааам, голям срам.

# 1 683
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Тете, тя щеше да обърне жената и другата, ама като няма втора уста.  Laughing

# 1 684
 Най-религиозните винаги са най-проклети и досадни.

# 1 685
Рейне, тук се има предвид духът на постулата, а не буквата на постулата...ръйш ли?

не, не...нещо има грешка тук - не може такава праведна светица да не спази библията, не може....ей, брадъре, що монтира скалъпени кадри как ванюша бие хората бе...тц..тц..тц...

# 1 686
Аз си се чудя какво трябва да направи Ваня, за да се реабилитира в очите ми? Щото Петко маалко почна да се отмества от дъното, в последно време пооочтиии показа някакво развитие. Но Ваня, просто не знам как би се реабилитирала.
Във фейса валят коментари как е трябвало да изгонят и нея, но ББ пак дреме и си мълчи...Кака Лили поне беше забавна с нейната лява шия...

# 1 687
В началото си мислех че Ева е супер злобна, коварна и подмолна жена. Пък то какво се оказа ... много грешна представа съм имала за хората. Ужас просто.

То комай Ева и сие от групата са светици, че са изтърпяла тва чудо в тялото на Ваня Костова.

Значи много мразя хора които се правят на такива, каквито не са. предпочитам злобар отявлен, отколкото прикрити и лицимерни...същества.

# 1 688
Мисля си ,че този понеделник ще номинират Розмарито и тя ще си тръгне от къщата.Дано има поне малко мозък и да спаси Ричко бабин мекичко Вафлин ,не че е интересен ,но искам да видя физономиите на мишоците.SatisfiedSatisfiedSatisfied

# 1 689
Мисля си ,че този понеделник ще номинират Розмарито и тя ще си тръгне от къщата.Дано има поне малко мозък и да спаси Ричко бабин мекичко Вафлин ,не че е интересен ,но искам да видя физономиите на мишоците.SatisfiedSatisfiedSatisfied
аз имам едни мисли - Кулагин даде щит на Ричард, за да може другите да се номинират по между си (защото е ясно,че Ричард е лесна мишена), няма как двете лесни мишени да не могат да се номинират ... и Рози гори и разбира се, че ще даде щит на Ричард ... така пак другите ще трябва да се номинират по между си без лесни мишени ... целта е другите да си покажат що за жалка стока са като нямат удобни мишени

# 1 690
Аз си се чудя какво трябва да направи Ваня, за да се реабилитира в очите ми?

Ваня още ще оре дъното, тази жена кротка не стои. Вече тотално е във фаза и сеирът ще продължи, ако се задържи до края.

За Ричко-Мекичко не разбрах, то неговите мисли и говор е трудно да ги следи човек - вчера се обясняваше на Розмари за хонорара и не разбрах дали му плащат екстра по 1 500 лв за всяка седмица престой над хонорара или само това са парите, които получава?

Каза, че вече е напред с 12 000 лв, ама дали над хонорара или няма хонорар и смята, че вече е 12 000 напред с парите?

# 1 691
Аз се очудих каква всеобща радост настана в къщата, когато Кульо избяга.....те какво си мислят тея мишоци, че до края на шоуто ще стоят всички заедно вътре ли и че всички ще са победители. Ами нещо сметките им не са читави...
С нетърпение очаквам следващите номинации и как ще се изядат помежду си. До тук беше лесното - всички срещу един общ враг.
Да ги видим от тук насетне.....ухаааа....

# 1 692
То пък точно защото е "гей-изглеждащ" получи такова отношение... Вие гледахте ли изобщо предаването?

Ей това не искат да видят и разберат хората. Или не,че не искат и не могат, а така им е по-удобно и уютно. Ама...човещинкА,кво да правиш ...Кот такоа.
Влизам да убия малко време и чета: Ваня била интересен характер. Не стига,че интересен,но и характер Confused
Пепа трябвало да спечели. И тя била интересна. Пртко, добре, че бил той ръйш ли...колко уравновесен бил, пък колко добре реагирал Head Band Верно ли? Край.
Харесвам дискусията,но с хора с отворени очи, уши, вярна преценка и всякакви други сетивА...без да пречупват мнението и мисленето си от местния бриз,повей или от така наречените ЕнтЕлЕктуалчЕта по ТВ.
Ще си "убивам" времето другаде.

# 1 693
  • София
По принцип  хонорара не е ли конфеденциална информация?

# 1 694
тези са ми гнусни за гледане и слушане 🤮🤢🤬 накрая се сетиха, че има други участници ... този младият така защитава Папи все едно му е любовница, защо не каза нищо за приличието на тона на Папи пфф? а това за уважението са пълни глупости, уважението трябва да си го заслужиш като човек, а не с няколко песни ... това, че ти стар какво право ти дава да искаш да бъдеш уважаван заради годините си? ти може и на 80 да си и да провиш супер долни и зли неща, но по някакви остарели разбирания трябва да те уважават така ли ? (пример с един дядка,който слагаше габърчета и отрова на месо и дроб и хранеше уличните котки, ама не, аз трябва да го уважавам само, защото е остарял) wtf осъзнайте се! уважение се печели, няма значение какъв си в професията си, като човек може да си най-големият боклук ...

Последна редакция: вт, 16 окт 2018, 13:58 от elle.n

Общи условия

Активация на акаунт