VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 505
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 1 665
 Селянчето с диалекта даже на диалект рапира. Абе тоя от кое добруджанско село изпълзя?
айде сега ... не мисля, че ако някой е от село гарантира за селяндурското и просташкото му държание ... нима софиянци нямат диалект, КОПЕЛЕ

Само като му чуя натъртения бавен монотонен флегматичен говор на безумен диалект изобщо ми се отщява да откривам дали държанието му е селяндурско и просташко.

Като си от село и си дошъл да те дават по телевизията, поне си оправи говора. Има логопеди.
 Кой ще оре нивите на Добруджа - житницата на България? Всички трактористи и комбайнери дойдоха в София...

# 1 666
  • Ню Йорк
Хубав театър спретнаха снощи. Надявах се Кулагин да остане, но сега се радвам, че си тръгна. Досега гледахме неговото шоу, крайно време е и останалите да си заработят хонорарите.

Така де. Нека сега да видим, когато не са обединени срещу общ враг колко ще се "обичат и подкрепят".
Залагам, че мястото на кульо почти веднага ще бъде заето от Ричко. Това момченце е толкова самонадеяно и вече се вижда като победител и съм сигурна, че няма да се въздържи и ще започне да се репчи на останалите много скоро.

# 1 667
Да, ама той и Наско и пет изречения не могат да вържат, а ако случайно успеят, нищичко не им се разбира. Такъв смях ме напушва като говорят, че няма значение какво са казали Simple Smile
Аз очаквам да се развихри Стефан- от скука, и Папи- ще се самозабрави. Петко и Божка получиха и схванаха бая намеци, Лора няма потенциал за нищо, Мира вече я видяхме и само ще затвърждава...кой изпускам?

# 1 668
  • София
Скрит текст:
...Да, това е жена, която би нагрубила и седнала на местата на деца, вярвам в случката, разказана от съфорумка.
Каква е случката? Може ли линк към коментара или преразказ?
Art deco беше разказала случката във влака в тема 3. Напълно вярвам, че се е случило действително и не е художествена измислица.
Мерси! Интересна история. Само че има в нея една неточност, а тя е, че Ваня през 87-а/88-а изобщо не е била огромна все още. Тя стана огромна след 1990-а. Има нейни записи от 80-те и се вижда в каква форма е била тогава.
Не харесвам поведението на Ваня, то потвърждава историята. Манипулира със здравословното си състояние (крайно грозно), очаква добро отношение и уважение по подразбиране, независимо от нейното поведение. Ваня винаги е била едра жена, в очите на 9-10 г. дете е нормално да изглежда огромна
Отговарям със закъснение, защото едва снощи започнах да чета темата от началото и дори не съм стигнала до 31-ва стр, където се включих.
И за да отхвърля и най-малкото съмнение, защото случката е самата истина (!), а и все някой от класовете, с които бяхме пише тук... горещо, моля, да коментира /ако си спомня/. А не може да не си спомня, щото тези, които го преживяхме, а и останалите, с които пътувахме, бая дълго ни държа...
Моля, пишете и кажете... че не е истина...  Joy

Скрит текст:
Аз съм от класа на др. Велева...  Heart Eyes

# 1 669
диалектът не се определя от това дали си от село или не, а от това дали си образован! мисля, че е смешно да обиждаш някой само, защото е от село ... и само да ти кажа, че е от Варна (да не си помислиш,че го защитавам 🤣)
а защо мислиш, че само в Добруджа говорят меко? къде забрави Сливен, Бургас ... даже не мисля, че в Добруджа говорят меко ...

# 1 670
  • София
Да, ама той и Наско и пет изречения не могат да вържат, а ако случайно успеят, нищичко не им се разбира. Такъв смях ме напушва като говорят, че няма значение какво са казали Simple Smile
Аз очаквам да се развихри Стефан- от скука, и Папи- ще се самозабрави. Петко и Божка получиха и схванаха бая намеци, Лора няма потенциал за нищо, Мира вече я видяхме и само ще затвърждава...кой изпускам?
Е как кой, Ванчетоуууу Joy

# 1 671
Сега Ричко ще е на прицел, особено като не могат да го номинират съвсем ще ескалира омразата им. Божана и Стефан също ще бъдат недолюбвани, но по-тихичко на първо време. Това са моите предположения. А от Ванчето ще крият бутилките.
Крайно време е да им покажат какво си говорят зад гърбовете. Трябва да видят и кютека на Ваня, че малко да се позамислят.

# 1 672
  • София
диалектът не се определя от това дали си от село или не, а от това дали си образован! мисля, че е смешно да обиждаш някой само, защото е от село ... и само да ти кажа, че е от Варна (да не си помислиш,че го защитавам 🤣)
а защо мислиш, че само в Добруджа говорят меко? къде забрави Сливен, Бургас ... даже не мисля, че в Добруджа говорят меко ...
Ама неговото е покъртително, бе... нечут до днес диалект, съчетан с провлачено говорене и накъсване на фразата... еми, нема друг такъв... уникален е! Joy

# 1 673
 Ванчето се оказа много бойна. Интересен характер е тя. Хем нежна, чувствителна и ранима, хем на моменти агресивна. В началото ми харесваше, но нещо ми спаднаха симпатиите към нея след като направи цирка за леглото на Ева, а вчера показаха как лицемерничи и лъже, че показвала на Кулагин стъклата. Направо искаше да му ги завре във физиономията тези стъкла, а не да му ги покаже. После боя с бутилката е легендарен.

Ваня като цяло е несправедлива, възприема само това, което и изнася, избирателно подхожда към истината и манипулира както си иска.

Относно диалектът, този е просто неповторим. Куот такоуа, ша та чобанья.  ooooh!

# 1 674
  • В царството на игрите:)
Най-големият трол в темата си ти. Все едно и също си повтаряш и ни досади вече с глупостите си и омразата си към Кулагин. 100 човека написаха, че изгонването му е манипулирано и нагласено, но явно не четеш.
Е, това, че 100 човека са написали нещо не означава, че е истина, нали? До предната седмица и аз сигурно нямаше да гласувам срещу него, но в последните дни мнението ми се промени и то не в негова полза. /Макар, че въобще не влизам в страницата на предаването във ФБ - вие сте ми достатъчни Simple Smile /Както каза Мондьо-то славата е по - голяма кучка от него Simple Smile
Не, че нещо ама ми е трудно да повярвам, че К. има толкова яростни защитници? Както написах и по - назад в темата, всяко нещо трябва да има граници, а, когато това нещо се излъчва и по национален ефир, границите трябваше да се поставят много по - рано. Както той игра играта така и ББ го изигра - крайно време беше. Странното е, че от толкова мъже, накрая Ваня го "нашляпа", па макар и с празна бутилка, което беше грешка. Аз със сигурност нямаше да издържа толкова време и щях да избера нещо по - тежичко. Като го гледах снощи с изцепките му за пръстта и викането на лекари си помислих, че Луна се е вселила в него, за да продължи да тормози с лудостите си драгия зрител Simple Smile

# 1 675
Той може да от Варна, но май родителите му са си точно от село, и той е прекарал доста време при баба. Във Варна никой с който общувам не говори така! Вярно е, че едно десетилетие съм била извън страната и не съм в час с много модерни думички по нашия край (начубаня -глагол който не знаех, а бил варненски  Laughing) обаче няма такъв флегматичен говор. Нора също е от Варна и също доста елементарна,но не говори така като Насьету.

# 1 676
 Супер си беше Луна. Не помня вече кой беше в нейния сезон, само тя оставя ярка следа в спомените на зрителите, защото бе оригинална, артистична, ексцентрична, истински шоумен, за който България е много малка.  Laughing

Насето е от Варна по същия начин, както всички от Смолян като ги питам от къде са казват Пловдив, тези от селата в шоплука са от София и т.н.

# 1 677
  • София
Най-големият трол в темата си ти. Все едно и също си повтаряш и ни досади вече с глупостите си и омразата си към Кулагин. 100 човека написаха, че изгонването му е манипулирано и нагласено, но явно не четеш.
Е, това, че 100 човека са написали нещо не означава, че е истина, нали?
Права си! И един е достатъчен... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 678
  • В царството на игрите:)
Супер си беше Луна. Не помня вече кой беше в нейния сезон, само тя оставя ярка следа в спомените на зрителите, защото бе оригинална, артистична, ексцентрична, истински шоумен, за който България е много малка.  Laughing
Факт, че и аз я помня, както помня Мегз, шеф Петроффф и други странни птици минали през това предаване, но това, че те помнят, не означава, че винаги е с добро. Тя и Втората световна война се помни, както и Хитлер, който определено е бил ексцентричен, но това не го прави по - човек, нали? Може би примера ми е неудачен и пресилен, но е първия, който ми дойде на ум. За помненето ми беше думата ...Simple Smile

# 1 679
Няма значение кой къде е роден, като имаш претенция да си някой, да си "известен", да си образован, научи се да говориш книжовен български език. Не вместо не, да казваш нье. Държи се и говори като селяндурин, да не се показва по телевизията,че ни заболяха ушите.

П.С. А го харесвах в х фактор, ама тогава не беше хванал кака си Мария за/под шлифера и като отвореше уста му се разбираше.

Общи условия

Активация на акаунт