VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 679
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 1 785
Ами то и Том Круз и Робърт Де Ниро са метър и седемдесет и...така като се замисля, повечето от звездите са метър и седемдесет. Винаги съм се учудвала защо е така и стигнах до извода, че по-ниските мъже се опитват да компенсират ръста си с някакви постижения. Което като цяло е добре. Това, че Петко е един и седемдесет, не му пречи да има осанка. Не пречи и на холивудските легенди също.
Ти пък намери с кого да го сравняваш наш Петко Joy
Колко жалък беше снощи като се репчеше на Кулагин "удари ме, де, хайде, удари ме".... Бррр, мъжага Heart Eyes

# 1 786
Кулагин е победител само в очите на "слепите".
А неговите поддръжници не могат да преживеят загубата и се държат с останалите в темата, също толкова злобно, както идолът си. Наистина тази година е страшно в тази тема. Думата трол сигурно има друго значение в този форум - човек, който не харесва Кулагин.

# 1 787
Мен лично, това което ме подразни снощи беше, че Кулагин целенасочено ходеше и говореше на Ваня, прескачаше от тема на тема, за да я ядоса и уязви. И когато видя, че тя не го отразява я захапа за сина й, като много добре знаеше, че там е слабото й място. С всеки така прави. Само с Петко не съм забелязала да прекалява. И на него му говори глупости, но там някак има някаква граница, която спазва. Но при другите дундосва, докато ги изкара от кожата им. И не спира, и ходи по тях, и говори, и говори, и говори.... Не съм сигурна, че на някой нормален човек биха му издържали нервите

# 1 788
Маловажно е, но не търся диалог, особено от участници, които мисля за тролове. За охранителя. За какво е там? Да пази сградата от кучета? Нямаше да си напусне поста, ако извика такси на възрастен човек, който е насред полето и без приятели и телефон.
ГОркото то!
Ще ме уморите тая вечер от смях - лекарката трябвало да побърза, зер пръст Кулагинов е това, не е шега работа Joy, охранителят що не му извикал такси, можело да осъди ББ, защото докосвали несесера му...
Предлагам да пуснем Ванчето с бутилката на Нико и да приключваме драмата Кулагин. Съсипахте го от хълцане човека.

# 1 789
  • sofia
Снощи гледах само началото на фарса. Всичко беше грозна постановка...Осъзнавам, че такова е шоуто, но всеки път успява да ме изненада до какви низини може да пада...Сезон след сезон коментираме колко зазляват нещата, и в следващият се оказва, че може и по-зле. Май наистина нашият ББ е огледало на родната действителност...
Сега предлагам да не им се връзваме повече, да не се привързваме към никой вътре и просто да се забавляваме!
Мекичко победител!!!

# 1 790
Аз лично мисля да коментирам повече във Фб - там мога да блокирам троловете, за разлика от тук. Те не знаят какво пиша и аз не знам какво пишат те.
Иначе имам какво да пиша и за останалите участници - а ако съдя от коментарите на страницата - много други хора също са им насъбрали и имат какво да напишат Wink . Освен това, не е нужно да гледам шоуто, за да пиша.

П.п Тролове наричам хора с малко мнения, които са записани само в една група във форума и по принцип пишат рядко. Тези профили са фалшиви и са създадени с определена цел - за да имитират обществено мнение. Ако ще и стотици да се разпишат, пак ще си останат фалшиви.

Последна редакция: вт, 16 окт 2018, 19:43 от Petia Ivailova

# 1 791
Ти пък намери с кого да го сравняваш наш Петко Joy
Колко жалък беше снощи като се репчеше на Кулагин "удари ме, де, хайде, удари ме".... Бррр, мъжага Heart Eyes

Защо да беше жалък? Като е толкова ербап К., що не го удари, а удари една възрастна жена?
Точно това показа Петко - че оня е страхливец.

# 1 792
Маловажно е, но не търся диалог, особено от участници, които мисля за тролове. За охранителя. За какво е там? Да пази сградата от кучета? Нямаше да си напусне поста, ако извика такси на възрастен човек, който е насред полето и без приятели и телефон.
Не може всички, които мислят по-различно от другите, да бъдат обявявани за тролове.На троловете им плащат, а ние, обявените за тролове, само изказваме мнение по-различно от вашето.И как така в тази тема винаги е било весело и забавно, но за  този сезон, последната е просто ужасна.Дори когато напук на всички, ей така от инат, защитавах тризначките, просто за да гледам реакциите, пак не бях обявена за трол.

Не може и не са. Има няколко съвсем нормални, забавни, интелигентни потребители, които мислят различно и не подкрепят Кулагин и на мен ми е приятно да чета постовете им. Ти, разбира се, не си от тях. Нито някакви принцеси с кашкавал, делти и омеги, текстописката на чалги и разни подобни.

Когато отговаря на всички характеристики на трол, обикновено това е трол. Честито на печелившите.

# 1 793
  • България <3
Кога пък кульо е ударил ваня? Боже глупости. Тя беше тази която 2 пъти направи контакт с него,  даже 2рия път го удари.Grinning

# 1 794
Абе на Пртко и сие им беше забавно това с надписа Мецана....вътрешно се хилят, ама от благоприличие...хм..от лицемерие по-скоро и от желание да се покажат добри, пред нея оплюват Кульо...
Обаче ако не ги снимахааа.....такъв смЕх щяха да му ударят....Joy

Сигурна съм, че вътрешно я съжалямат и грам не им дреме за нея...ама за пред камерите все пак...нали...

Дъртушата пак рИве....ся мина промото.
Карузо ...де си...Ила да ме поразведриш...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 795
Сега сигурно една седмица ще дават сцени с Кулагин.

# 1 796
  • София
Тази вечер Божана ще е циркаджийката.

# 1 797
  • Испания
Абе на Пртко и сие им беше забавно това с надписа Мецана....вътрешно се хилят, ама от благоприличие...хм..от лицемерие по-скоро и от желание да се покажат добри, пред нея оплюват Кульо...
Обаче ако не ги снимахааа.....такъв смЕх щяха да му ударят....Joy

Какво ти вътрешно? Откровено се хилеха, начело с Пртко, още снощи го отбелязах. Само видяха гърба ѝ и се разхилиха.

# 1 798
Мда..пртко се подсмихна. Видя се...

Ся ще почета една глава от книгата си - "как да купим апартамент в скъпарски блок ...изгодно"......
Кат стане време...карузо да ме извика Joy

# 1 799
Че то "Мецана" си е смешно. Лебедица ли да й вика?

Общи условия

Активация на акаунт