VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 709
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 1 800
  • Испания
Кулагин влезе и в прогнозата за времето. Току-що:
"Как протича животът в къщата без мощния циклон Кулагин, гледайте!"

# 1 801
Кулагин е победител само в очите на "слепите".
А неговите поддръжници не могат да преживеят загубата и се държат с останалите в темата, също толкова злобно, както идолът си. Наистина тази година е страшно в тази тема. Думата трол сигурно има друго значение в този форум - човек, който не харесва Кулагин.

Не. Хора, неписали никога в темите, изведнъж появяващи се и лансиращи едно и също до припадък.
Използвайки ключови думички и  опорни точки.

Характерно е просташкото изказване на мнението, липсата на аргументация, намилането на едно и също.

# 1 802
  • София
Явно някои хора имат проблем с чуждото мнение, различно от тяхното😎Нека си вали, не ми пречи😅

...и след като видях лешоядите в действие вчера, гравитиращи около бельото на Кулагин, искрено се надявам да им е изпилил нервите като за последно🖒

# 1 803
Аха! Можеха да се празнуват християнските празници вкъщи.

Едва не изхвръкнах от университета в първи курс, защото си бях позволила да отида на Великден на църква, а там един послушко от факултативния съвет записвал кой се е осмелил да отиде.

Не ти прави чест да лъжеш така. Никого не гонеха от университетите, заради посещение на църква. НО, ако са те видели там, това е сложило край на бъдещо твое партийно членство, без което нямаше да можеш да имаш никаква професионална кариера. Аз съм кръстена в църква и то в 60-те години, имам си и кръщелно свидетелство и снимки. У нас се празнуваха всички християнски празници. Но моите родители не бяха комунисти, нито партийни членове. Така че, всички, в чиито домове не са се празнували християнските празници, могат да бъдат сигурни, че родителите им са били комунисти-атеисти.
Вие в коя България сте живели? Знам, че не е по темата и може да изтрият мнението ми. В моят град имаше институт.  Всички се познаваха. По Великден около църквата можеха да се видят тези, които следяха. И да, знам за изхвръкнали от университета. Аз сама тайно съм си организирала кръщенето на 19 години в много малка църква по тази причина.

Толкова много цитиране на библията от страна на Ваня и постъпки в грешна посока от нейна страна.... Как да и повярвам? Всеки носи вярата в себе си. Не е необходима показност.

# 1 804
Че то "Мецана" си е смешно. Лебедица ли да й вика?
на мен пък даже не ми звучи обидно това "мецана" ... някак си ми е гальовно Simple Smile

# 1 805
Това наистина е спам, но изведнъж се запитах, като не съм вярваща, задължително ли съм комунистка?

# 1 806
Че то "Мецана" си е смешно. Лебедица ли да й вика?
На мен даже гальовно ми се видя. Не е като "стръвница" или "цуцулана". Като вик за сдобряване.

# 1 807
Това наистина е спам, но изведнъж се запитах, като не съм вярваща, задължително ли съм комунистка?

Само атеистка ☺

# 1 808
Тя му крещи Свиня мръсна, а се обижда от Мецана? !
Току що гледах рекламата на Карузо. Каква идиотщина. Но да, прилича на сезона.

# 1 809
  • Пловдив
Скрит текст:
Мерси за темата.
Кулагин не може да осъди ББ  затова, че някой му е пипал козметиката. Всеки персонално поема ангажименти , всеки има договор. ББ не МУ е пипал козметиката. А едва ли в договора на Папи пише , че се задължава да не пипа козметиката на Кулагин. То па големият актив - мазилаци.
За сметка на това ББ може да осъди Кулагин за неспазване на конфиденциалност , повреда на инвентар и какво ли още не. Много го надценявате това плямпало. Ще излезе от къщата и пак ще плюе и рие. То само това си може.

Кулагин може да съди и ББ и индивидуално всеки, който му е отнел вещите или му е посегнал физически. ББ е престъпно бездействие.

Нищо не му е откраднато на К., защото нищо не беше изнесено от къщата и беше налично в нея - само беше скрито. К. трябва да разбере най-накрая, че другите хора му бяха СЪКВАРТИРАНТИ, т.е. живееха заедно с него.

Кражба е когато нещо което сте поставили някъде не е там когато го потърсите отново на същото място. Без значение как го наричате, преместване, заемане, скриване и т.н. без изрично разрешение да отнемеш (вземеш,заемеш, преместиш) чужди вещи и човека да не знае къде и в кого се намират, да пита и никой да не му отговаря е кражба. Поне аз така знам и възпитавам децата си. Ако съседа ви вземе нещо от вас и го "премести" в общата изба например,  и не ви каже дори когато изрично го попитате за това, другите които са го видели също не ви кажат, вие как ще процедирате!?

# 1 810
Ти пък намери с кого да го сравняваш наш Петко Joy
Колко жалък беше снощи като се репчеше на Кулагин "удари ме, де, хайде, удари ме".... Бррр, мъжага Heart Eyes
Защо да беше жалък? Като е толкова ербап К., що не го удари, а удари една възрастна жена?
Точно това показа Петко - че оня е страхливец.
А защо пък да го удря!? Нали е забранено физическото насилие в продукцията! Както видяхме - уж. На някои им е разрешено.
Махленска мутра е твоят любимец! Като е толкова ербап, защо не го удари той и не го наказа заради отношението/поведението към Ваня? Само пъчи перки, ама и него шубето го друса.
Кулагин въобще не е удрял Ваня. Опита се да й мушне една скилидка чесън в устата (срещу уроки ли, що ли Wink). И то в отговор на нейното завиране в устата му на смачканата салфетка, с която бършеше стъклата от масата. Ами ако беше успяла! Може би и тогава купената докторица щеше пак да каже, че нищо му няма.
После скилидката стана глава чесън, сега няма да се учудя, ако вече се е превърнала в цял наръч, с който я е нашибал през устата Joy
Баба трепач Laughing

# 1 811
  • Пловдив
Както и предполагах бушонът, на тазгодишния сезон, е Кулагин. Направи им шоуто до удобния момент, за да отклоняват вниманието от сценарийния победител. Всяка година един и същ сюжет. Пълна творческа немощ на сценаристите. А репликите на Николайчо.......майко мила. И четвъртокласник трудно ще му повярва.

Последна редакция: вт, 16 окт 2018, 20:27 от dazel

# 1 812
Обаче като гледах мижавата охрана, и си мислех как ония от предния сезон, дето криха ножовете под джакузито са били напълно прави. Ми то ни охрана, ни лекар, ни нищо. Мижава работа. И ако стане нещо, докато видят, докато реагират... страшничко си е

# 1 813
Скрит текст:
Не го мисли. Те много от тези, които се разхождат с библия в ръка нито са чели, нито знаят какво декларират. Ако ги дапиташ почват да увъртат, че то всъщност не е точно Господ, а е една висша сила...
А за да си комунистка трябва да изповядваш много други интересни ценности като "От всекиго според възможностите, всекиму според потребностите"- сиреч да не нагъваш скрита в куфара храна, докато другите около теб хляб нямат. Ако нещо ме отблъсна снощи от К. окончателно беше това криене на храна по дупките.

# 1 814
Как чаках аз навремето да дойде комунизЪма....влизаш в магазина, вземаш квот ти требе и не плащаш -така ми го обясниха, че изглежда. Като дойде.
Ама не дойде.
Joy

Общи условия

Активация на акаунт