VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 772
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 1 770
Колко странно. ББ изгони кульо, а троловете не се спират в темата  newsm78

Между другото, изключително грозно и селяндурско е да се обиждат хора на база теглото им, а някои тук не се спряха. Знам, че по селата това е най-важното, една жена да е кльощава, ама вземете се спрете. Има достатъчно други неща, които можете да обсъждате.
Това започна да прилича като кампания срещу Пеевски, оказва се, че и на него единствения му проблем е наднорменото тегло  ooooh! , кой какво крал и прал не е проблем стига да си с тяло на Аполон  Sick

Най-големият трол в темата си ти. Все едно и също си повтаряш и ни досади вече с глупостите си и омразата си към Кулагин. 100 човека написаха, че изгонването му е манипулирано и нагласено, но явно не четеш.
Е, щом 100 човека са написали... Grinning

# 1 771
  • Варна
Няма да му каже без разрешение, когато мухълчето нареди на охранителя да му извика такси, човека си му каза да се оправя сам, все някой щеше да му спре на стоп, не е толкова безлюдно, срещу безплатно гримиране. 😂😂

А Гнусльо е победител, ама на тоалетната в тях. 😂😂😂
И не съм казала да не пишете, а да не мрънкате, колко щяло да е скучно. Има толкова неща за обсъждане, например полу-идиота ричко.

# 1 772
Щото , ако спрат да пишат , ще останете ти и няколко човека , които се броят на пръсти в темата Grinning

Верно ли? И ти се притесни за това? 😂😂
Да обсъждаме тези, които са останали в къщата, моля.

На притеснена ли ти приличам ? Wink

Интересно ми Наско като стане доктор как ще обяснява на пациентките какво им е Grinning

# 1 773
  • Варна
Бавно и членоразделно. 😁😁
Що така се заяждате с момчето, аз си го харесвам, варненци сме готини хора. 😁😁

# 1 774
  • Пловдив
Мерси за темата.
Кулагин не може да осъди ББ  затова, че някой му е пипал козметиката. Всеки персонално поема ангажименти , всеки има договор. ББ не МУ е пипал козметиката. А едва ли в договора на Папи пише , че се задължава да не пипа козметиката на Кулагин. То па големият актив - мазилаци.
За сметка на това ББ може да осъди Кулагин за неспазване на конфиденциалност , повреда на инвентар и какво ли още не. Много го надценявате това плямпало. Ще излезе от къщата и пак ще плюе и рие. То само това си може.

Кулагин може да съди и ББ и индивидуално всеки, който му е отнел вещите или му е посегнал физически. ББ е престъпно бездействие.

# 1 775
  • Sunshine state
Че той Наско на него не знае какво му е, камо ли да поставя диагнози на хората.
Вальо изнесе цялото шоу и не беше честно така да го гонят. На мен ми става смешно като излиза извън къщата как всеки път любезно поздравява охраната, сякаш им казва ДЗААК,а те едни сащисани.. 😂

# 1 776
Скрит текст:
Мерси за темата.
Кулагин не може да осъди ББ  затова, че някой му е пипал козметиката. Всеки персонално поема ангажименти , всеки има договор. ББ не МУ е пипал козметиката. А едва ли в договора на Папи пише , че се задължава да не пипа козметиката на Кулагин. То па големият актив - мазилаци.
За сметка на това ББ може да осъди Кулагин за неспазване на конфиденциалност , повреда на инвентар и какво ли още не. Много го надценявате това плямпало. Ще излезе от къщата и пак ще плюе и рие. То само това си може.

Кулагин може да съди и ББ и индивидуално всеки, който му е отнел вещите или му е посегнал физически. ББ е престъпно бездействие.

Нищо не му е откраднато на К., защото нищо не беше изнесено от къщата и беше налично в нея - само беше скрито. К. трябва да разбере най-накрая, че другите хора му бяха СЪКВАРТИРАНТИ, т.е. живееха заедно с него.

# 1 777
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ми в Испанско да не би днес да е национален празник и неработен ден? Rolling Eyes
А да ти е хрумвало, че някои хора работят с по-специфично работно време? Или че може да са в отпуск, болнични и т.н.? Не Смайлис е тази, която е написала, че е в офиса си.

# 1 778
  • София
Скрит текст:
Мерси за темата.
Кулагин не може да осъди ББ  затова, че някой му е пипал козметиката. Всеки персонално поема ангажименти , всеки има договор. ББ не МУ е пипал козметиката. А едва ли в договора на Папи пише , че се задължава да не пипа козметиката на Кулагин. То па големият актив - мазилаци.

Лошото е,че и те могат, особено ако подадат колективен иск, за всички изречени обиди срещу тях.Доказателства имат.

# 1 779
Какъвто и да е К. Казаното от охранителя беше много грубо. Има телефон- винаги може да повика такси. Да не пропусна да кажа, че всички мъже в къщата имат осанка. Но това нито ме вдъхновява, нито ги прави по- достойни в моите очи. Макар и селски хитрец Стефан изглежда най- нормален. Но чак достоен за финалист...но той да не би онзи дето си сваляше гящите да беше.

# 1 780
Какъвто и да е К. Казаното от охранителя беше много грубо. Има телефон- винаги може да повика такси. Да не пропусна да кажа, че всички мъже в къщата имат осанка. Но това нито ме вдъхновява, нито ги прави по- достойни в моите очи. Макар и селски хитрец Стефан изглежда най- нормален. Но чак достоен за финалист...но той да не би онзи дето си сваляше гящите да беше.

Някой е казал, че осанката е достатъчна ли? Аз, освен осанката, доста други качества изредих. Но това на база на видяното и чуто дотук. Тепърва има още да погледаме. Че заради драмите на К. много изпуснахме и все още въобще не познаваме другите съквартиранти. С изключение на Ваня, която вече ще наричам Батман - ама как го халоса с пластмасовата бутилка, направо за черен колан си беше, жиу жицу отсЕкъде....Simple Smile )))

# 1 781
  • София
Какъвто и да е К. Казаното от охранителя беше много грубо. Има телефон- винаги може да повика такси.

А охранителя има ли право да се намесва , помага и т.н.Той е само охрана.

# 1 782
Маловажно е, но не търся диалог, особено от участници, които мисля за тролове. За охранителя. За какво е там? Да пази сградата от кучета? Нямаше да си напусне поста, ако извика такси на възрастен човек, който е насред полето и без приятели и телефон.

# 1 783
Явно, че охранителя не може да повика такси, нали ще изхвърчи моментално. Говоря да извика такси на участник от шоуто, после какви обяснения ще дава, та нали след това го върнаха Кулагин. И те са инструктирани какво да правят, спират го докато дойде някой по висш от продукцията.

# 1 784
  • София
Маловажно е, но не търся диалог, особено от участници, които мисля за тролове. За охранителя. За какво е там? Да пази сградата от кучета? Нямаше да си напусне поста, ако извика такси на възрастен човек, който е насред полето и без приятели и телефон.
Не може всички, които мислят по-различно от другите, да бъдат обявявани за тролове.На троловете им плащат, а ние, обявените за тролове, само изказваме мнение по-различно от вашето.И как така в тази тема винаги е било весело и забавно, но за  този сезон, последната е просто ужасна.Дори когато напук на всички, ей така от инат, защитавах тризначките, просто за да гледам реакциите, пак не бях обявена за трол.

Общи условия

Активация на акаунт