VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 575
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 1 575
Сега ще доглеждам. Попрочетох ви...

Ваня забелязах че освен четивото с кръста; е чела и правилника на къщата...защото каза на Кульо, че с ръка не го била докоснала - това когато му натика салфетката в лицето говоря.

Хаха, че тя и като го налагаше с бутилката не го докосна с ръка... а само с бутилка Trollface

# 1 576
Добро утро момичета  Simple Smile

Като цяло мисля, че Кулагин трябваше да излезе малко по-рано - когато беше на върха, всички го харесваха и смятаха, че е най-добрия участник. Тогава щеше да е победител в очите на зрителите, без значение, че не е останал до финала. Истински морален победител. Но, за съжаление в последните дни той се срина сериозно и излезе, като натирено куче, защото винаги има една тънка граница, която човек не бива да прекрачва, а той не само я прекрачи, а я подмина и стигна много, много далеч от нея. И така обърна доста голяма част от харесващите го срещу него. Но, както и да е - той излезе. Интересно ми е дали ще бъде гост при Гала след хубавите истини, които каза на Стуфанаки  Simple Smile Мен лично ме е яд, че излезе само, защото се надявах да го гледам после в ОЛ старс. Чудя се дали има шанс да го вкарат там, макар, че си мисля, че ББ не би рискувал да си го причини пак  Rolling Eyes

# 1 577
  • густо майна Филибето
Ако под "различни" се има предвид сексуалната ориентация, не мисля, че отговорността им е по-голяма от тази на неразличните. И между тях има и добри и лоши примери. Азис, например, спечели много от участието си в брадъра. Евгени Минчев показа класа, въпреки хапливия си език. Дим Дуков с нищо не ме е подразнил, на Люси Дяковска се възхищавам, Денди е интересен по своему. Сещам се и за един изпълнител, със странното "Ра!", който късаше нервите на Златка Райкова, той ми беше отврат, но може и да бъркам нещо.

# 1 578
  • Бургас
Според мен Кулагин отново показа, че има мозък като даде щита на Ричард. След неговото излизане логичните номинирани ще се Ричи  и Рози. Втората може и да мине между капките, защото е близка с Ваня Костова ,по-тиха е и не дразни. Но строителят щеше  да го отнесе. Сега искат или не ще трябва да се номинират помежду си. Като им пуснат и какво казват и шушукат зад гърба си и скандалите, сръдните и реването са готови.
И момичета, сериозно ви питам: Вие кои песни на Ваня Костова сте чували да звучат в последните години? Кои вие самите сте си пускали? Най-слушана е "Един неразделен клас", която е на "Тоника" и популярността и се дължи на това, че е тематична и звучи на абитуриентските балове редом с "Учителко целувам ти ръка" на Росица Кирилова.
Другата е "Рождество" и отново се върти в определено време не годината.

# 1 579
Не мисля, че ще го вкарат, както и шеф Петров. Макар да следват сценариите на брадъра и да вдигат рейтинг със скандали, имат прекалено голям елемент на своеволия, а и много участници биха поставили условие те да не влизат Wink

# 1 580
Аха! Можеха да се празнуват християнските празници вкъщи.

Едва не изхвръкнах от университета в първи курс, защото си бях позволила да отида на Великден на църква, а там един послушко от факултативния съвет записвал кой се е осмелил да отиде.

Не ти прави чест да лъжеш така. Никого не гонеха от университетите, заради посещение на църква. НО, ако са те видели там, това е сложило край на бъдещо твое партийно членство, без което нямаше да можеш да имаш никаква професионална кариера. Аз съм кръстена в църква и то в 60-те години, имам си и кръщелно свидетелство и снимки. У нас се празнуваха всички християнски празници. Но моите родители не бяха комунисти, нито партийни членове. Така че, всички, в чиито домове не са се празнували християнските празници, могат да бъдат сигурни, че родителите им са били комунисти-атеисти.

Последна редакция: вт, 16 окт 2018, 15:09 от DeltaAzimut

# 1 581
Аз редовно слушам песни на Ваня Костова, тя ми е една от любимите български певици. Харесвам албума и "Рождество", песните "повтаряй ми, че ме обичаш", "палаво момиче, палаво момче", "звезда", "вишна", "любовта, която ни спаси", "нека бъда твоята есен", "дом от мечти" и още много други песни.

Не знам къде имаш предвид, че не я "пускат"? Хората отдавна вече не слушат радио, а аз имам цялото и творчество на компютъра, така че не ме касае пускат ли я, или не, за да я слушам.

# 1 582
Скука ще е от сега нататък.....

# 1 583
Кулагин е дал интервю.

# 1 584
  • Варна
При Гала в момента дават интервю на Кулагин с Маги Желязкова.

# 1 585
  • густо майна Филибето
Добро утро момичета  Simple Smile

Като цяло мисля, че Кулагин трябваше да излезе малко по-рано - когато беше на върха, всички го харесваха и смятаха, че е най-добрия участник.

Щеше да проличи колко го харесват всички, ако вота беше отрицателен. Нали се сещаш, че който не го харесва, няма да си направи труда да пуска смс за друг номиниран, за да изгони евентуално Кулагин.  Не ми се рови пак за линк с нехаресванията на участниците във ФБ. Кулагин водеше , с около 15 000 нехаресвания. После беше Ричи, трета Божана.

Едно време беше страшно да влезеш в църква, ако някой те изпее на партийния секретар. Такъв сценарий можеха да ти спретнат, че и ББ ще завиди. Аз лично съм влизала, никой не ме е спрял. Мои съученици се кръстиха. И кръщенета се правеха, но не масово, като сега. Пазеха се хората.

# 1 586
Едно поздравче от мен

Стани, стани юнак Мадански.... Joy

https://gospodari.com/%D1%80%D0%B8%D0%B7%D0%B8-%D0%BD%D0%B0%D0%B … -video155318.html

# 1 587
Преразкажете интервюто, моля Simple Smile

# 1 588
  • Бургас
Скрит текст:
Аха! Можеха да се празнуват християнските празници вкъщи.

Едва не изхвръкнах от университета в първи курс, защото си бях позволила да отида на Великден на църква, а там един послушко от факултативния съвет записвал кой се е осмелил да отиде.

Не ти прави чест да лъжеш така. Никого не гонеха от университетите, заради посещение на църква. НО, ако са те видели там, това е сложило край на бъдещо твое партийно членство, без което нямаше да можеш да имаш никаква професионална кариера. Аз съм кръстена в църква и то в 60-те години, имам си и кръщелно свидетелство и снимки. У нас се празнуваха всички християнски празници. Но моите родители не бяха комунисти, нито партийни членове. Така че, всички, в чийто домове не са се празнували християнските празници, могат да бъдат сигурни, че родителите им са били комунисти-атеисти.
Родителите ми бяха комунисти. Кръстена съм в църква. У дома се спазваха всички християнски обичаи. Майка ми на два пъти е писала обяснения - единия път защо е палила свещ в храм и втория - защо носи малко кръстче на врата си.

# 1 589
Сега ще чака пак подаяния от спонсори за гелове, нема хонорар, нема участия , финито, котараче.
Заслужи си го.
Вярно ли вярваш, че Кулагин е останал без хонорар? Като нищо и повече си е договорил. Grinning

Едва ли... С тоя поглед на пребито псе, с което излезе, нямаше вид на човек, постигнал своето. Дори напротив...
А и излезе като ПРИНУДИТЕЛНО ОТСТРАНЕН. Това поне е официалната формулировка. Както се случи и с Бахаров.

Общи условия

Активация на акаунт