VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 131
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 3 585
  • Ню Йорк
Този педер@ст продължава да смята, че да се хвалиш е мъжко...  Tiredooooh!
А Мира кравата непременно иска да знае имало ли е секс или не!  ooooh!

Е в Мадан как да не е  ooooh!

# 3 586
Виждате ли как човек сам се издава. Ричи, понеже сам скрои планът, сега смята, че има ВИНА.
Ццц, хитрата сврака, с двата крака.
Ричии, Ричиии, срамно е това, което правиш, срамно. За това казваме, че ти се е сринала репутацията, но едва ли ще го разбереш.

# 3 587
Ех,Ричиии,трябва да си доста по-дебелокож ако ще си мистър София,ще участваш във Вип Брадър и ще се шуми около теб.
Но му вярвам.И ми жал за него като плаче,все пак е Риби,техните сълзи никога не са крокодилски.
Мам*а му,пак гледам това "шоу"!
пепа и компания са гнус както винаги

# 3 588
Не може достойни хора да се занимават с тази история, заради която и да е мисия. Ние тук се будалкаме, но наша или тяхна работа е да ги съдим. Да им даваме дефиниции с песен , че са жалки. Наистина се убеждавам, че хомо сапиенс е най- жестокото животно, защото убива дори когато няма да яде жертвата. Извинете ме и лека нощ!

# 3 589
  • Бургас
  ррричо - секса колкото пъти си отвори устата да каже нещо, се закопава , много ограничено човече.

# 3 590
  • София
Оффф, преекспонираха я тая история!

# 3 591
Много тъпо момиче е това Розиту. А Ричко си я е пляснал като стой та гледай!

100%!

# 3 592
  • София
Роузи и тя се омота като пиле в кълчища.
То на камерите изглеждало все едно правили, ама не били.
Хич не и вярвам.

Голяма простия е цялата тази "афера".

# 3 593
Този педер@ст продължава да смята, че да се хвалиш е мъжко...  Tiredooooh!
А Мира кравата непременно иска да знае имало ли е секс или не!  ooooh!

Е в Мадан как да не е  ooooh!
Мен лично това ме дразни и съм против него. Ако бе си мълчал, пък другите да го коментират, да им бяха пускали видео, а той само мегафон дето не си взе да разправя наляво и надясно.

# 3 594
Лека нощ и от мен...защо ли го пуснах, всичко върви по сценарий. Чак ми е обидно колко е тъпо и без ни най малката изненада.

# 3 595
А ББ като знае истината, защо не ни я покаже? Grinning

На мен от излъчените кадри не ми изглежда като да е имало секс между тях. Simple Smile

# 3 596
Еххх, е те така се става мъж, Ричка. Като се спънеш сам и станеш след това. Някак да станеш. Пък ако ще да е куцайки. Но самозабравеното помаче от Мадан не го разбира.

# 3 597

Няма какво друго да дават. Другите абсолютно нищо не правят. Кулагин изнесе половината сезон, а сега ще заложат на Ричи и Рози докато не ги изритат и тях, а един от онези които нищо не направиха през цялото предаване ще вземе първо място. Много слаб сезон и много слаби участници.

# 3 598

А, то той Ричи сам си я преекспонира. А трябваше просто да приеме нещата на майтап и както му казаха другите, да отиде и да поскача като маймуняк на клипа и да отрицава с жестове и така. Колко народ така се изхранва по телевизиите, еле пък по Нова, не е истина. Обаче не им пука и си гушкат паричките.

Последна редакция: пт, 19 окт 2018, 00:03 от DeltaAzimut

# 3 599
Да, излиза, че най-вероятно са правили секс, но този репей трябваше ли да се хвали... баси...  Sick
Не защитавам Ричард, ама как може да се похвалиш за нещо, което всички са видяли, би ли обяснила, моля те???

Общи условия

Активация на акаунт