VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 124
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 3 600
Много тъпо момиче е това Розиту. А Ричко си я е пляснал като стой та гледай!

100%!
+1

# 3 601
  • София
Имам една чуденка - нямам възможност да гледам в момента и разчитам основно на вашите коментари за ситуацията - тази титла, която този човечец носи, дори не знам през коя година я е спечелил, не е ли обвързана със спазването на определено поведение и обществени норми?

На колко мис-ки, предполагам и за мъжете важи, са отнемани титли заради посрамване на "званието", което се носи?

Дали няма да си го отнесе и на този фронт заради държането си като цяло?

# 3 602
  • Варна
Може би й е бъркал по дупките и смята това за секс.
Може би ако имаше секс, щяха да пускат по-дълги клипове. Не знам.
Странна ми е тая история.
Правилно. Да ги питат какво за тях е секс, че после дали са го правили, щото то за всеки е различна представата за секс...Ама коть такоа. ..младьи хора бьез брак и деца ,ко им сЪ бъркът
Ей голяма драма направиха

# 3 603
В тази ситуация, Ричард е най-малкия грешник, честно казано, защото е най-тъп. Включително и от неучаствалите в мистериозния секс.
Мира възмутената, как някой се е похвалил, сама развяваше на мъжа си историите. За това защо другарски съд нямаше?

Аз ако правя секс с някой, съм напълно в правото си да споделя с когото искам /и никой няма да ме критикува/. Ако някой го е срам - да не е правил. Особено пък в къща пълна с камери.

# 3 604
Чудя се, дали е възможно да са имали уговорка да направят така, че да изглежда все едно са правили секс, за да могат да задържат зрителския интерес максимално дълго, но Ричи да е оплескал работата от зор да се изтъкне пред зрителите, мъжете в къщата и приятелите си извън нея, че е оправил модел, като Рози. И от там нещата да са тръгнали в грешна посока. Защото ББ много пъти показа сцените в леглото, обаче никъде нямаше дори загатване, че е имало секс. Видяха се целувки, попипване тук-там и до там. Последното изказване на Рози ме наведе на тази мисъл

# 3 605
Гледам филм. Кажете, сбиха ли се?

# 3 606
Славата наистина е голяма кучка както каза Мон Дьо в студиото преди време. Ричко обърка ББ със селския мегдан като се похвали на Стефан за Рози. Сега ще си сърба попарата. Хем ми е жалък, хем ме е яд на него. Рози не я коментирам, много ми е хлъзгава тя и определено е хитруша.

# 3 607
  • София
А ББ като знае истината, защо не ни я покаже? Grinning
На мен от излъчените кадри не ми изглежда като да е имало секс между тях. Simple Smile
Абсолютно! Всички сме правили секс, нали така... Wink  какъв е този статичен секс... ми то едно издаващо движение нямаше, бе... Joy
Смея се, ама си е самата истина...

# 3 608
По БНТ и водещ е Билалов (участва в доста сериали - включително в текущия Скъпи наследници). Сигурно не са искали Кънчев, защото изглежда много по-стар от възрастта си.
Той (Кънчев) е кадър на Нова, няма как да води предаване в БНТ.

..., но ме издразниха коментарите, дето ... но не й влиза в работата ... Аман от лицемери.
Хайде да не се правим на много извисени, а Innocent По твоята логика, и всички останали там не трябва да се обсъждат един друг, и ние не трябва да ги гледаме, и въобще това предаване не трябва да го има Simple Smile
Не, не, разбра ме погрешно. Просто Мира ме дразни с благочестието си. Докато съди останалите, отклонява вниманието от себе си и собствения си батак.

# 3 609
Имам една чуденка - нямам възможност да гледам в момента и разчитам основно на вашите коментари за ситуацията - тази титла, която този човечец носи, дори не знам през коя година я е спечелил, не е ли обвързана със спазването на определено поведение и обществени норми?

На колко мис-ки, предполагам и за мъжете важи, са отнемани титли заради посрамване на "званието", което се носи?

Дали няма да си го отнесе и на този фронт заради държането си като цяло?

Не мисля. Този конкурс не е от такъв ранг.

# 3 610
Мега гнусари!
Направо отврат !

# 3 611
  • Испания
дори не знам през коя година я е спечелил

Тази година.

# 3 612
Папи, според мен, го гласят за победител.

А според мен Петко или Стефан. Но по- вероятно е Петко.
Някъде в предните теми някой беше качил снимка на Петко с хора от продукцията.. така че,  всичко явно е ясно от самото начало, само зрителите ще разберем последни.
И аз мисля,че Петко няма да стои ,ако не е за победа. Сигурно ще има героична случка /разговор , който ще ни показват до припадък за да ни обедят, че той е най-добре избор за победител.

# 3 613
Тая молитва сигурно е по сценарий, че толкова държат да си хващат ръцете и да се молят?
Жалко е.

# 3 614
Сега пък на Ваня и тежи, че в песента щели да осмеят Рози. Тази жена не е наред с главата. Много съжалителна, много добродушна, за всичко я е жал.

Ту е злобна ,ту съжалява ,става ми трудно да я гледам ...

Общи условия

Активация на акаунт