VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 131
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 3 405
Ричард има морал. Той каза, че не е постъпил правилно да компроментира Рози.

Да, бе, откакто го показаха, какви ги върши, му се появи морала.

Е, поне направи крачка назад. А има разни тъпунгери, които ще си настояват на своето...
Каква ти крачка, хлъзна се като гол охлюв да се докара - зер, имидж гради и хилядарки трупа.
Ей го - непоклатимо уверен, че много мъжки е постъпил...

# 3 406
Скрит текст:
Ричард има морал. Той каза, че не е постъпил правилно да компроментира Рози.

Да, бе, откакто го показаха, какви ги върши, му се появи морала.

Е, поне направи крачка назад. А има разни тъпунгери, които ще си настояват на своето...
Каква ти крачка, хлъзна се като гол охлюв да се докара - зер, имидж гради и хилядарки трупа.
Ей го - непоклатимо уверен, че много мъжки е постъпил...

Simple Smile ))) Това ми хареса. Бая се оплете, вярно е. Но аз още от самото начало си знаех, че само е душил парфюма на Рози. Даже го писах назад, още като излъчиха кадрите. То си беше ясно.

# 3 407
  • София
Аз съм на друга вълна, но не мога да се сдържа. За този Илиян, който е коментатор при Гала и гадже на Дикова. В Черешката е бил с Петко, приятел на Пепа. В Черешката готви с жена, която изглежда два пъти по- възрастна от него и я нарича любима, а сега е гадже с по- възрастната от него Пипи. Говори се , че зарязал следването в Берлин, заради кариера във филми за възрастни. в какво ни въвличат? Аз нямам такива познати и се чудя къде съм в това “общество”?
И той е един лигльо като Пепа, но е по-интелигентен, а и поезията му е далеч по-добра от тази на Тестера.

# 3 408
Папи, според мен, го гласят за победител.

А според мен Петко или Стефан. Но по- вероятно е Петко.
Някъде в предните теми някой беше качил снимка на Петко с хора от продукцията.. така че,  всичко явно е ясно от самото начало, само зрителите ще разберем последни.

# 3 409
  • sofia
Егати злите кучета са тия!

# 3 410
  • Испания
РозмариН: "Много се радвам, че в мойта чест има песен".

Добринка пусна плочата.

# 3 411
Видяхте ли Мира какви нервни тикове с очите има? В момента Ваня говори доста разумно, че не могат да съдят Рози.

# 3 412
Сега пък на Ваня и тежи, че в песента щели да осмеят Рози. Тази жена не е наред с главата. Много съжалителна, много добродушна, за всичко я е жал.

# 3 413
  • София
Тънкообидната и с нежна душевност Мира с какво удоволствие и хъс се включи в осмиването на Ричко.  Sick

# 3 414
Петко не е прав. Той веднага я сложи в някаква кутия - че едва ли не е лека жена. Но пък, тя това го знае, че ще я нарочат за такава и си го направи тенденциозно, за да покаже, че е волна птичка и не й пука за хорското мнение. Тя може да си го позволи, защото няма какво да губи.

# 3 415
  • Ню Йорк

Елементарно си е момчето. Някак първичен ми идва.

Елементарна частица, какато казва Иво Танев Wink

# 3 416
  • София
Я направо вземете ги линчувайте вместо песни да пишете.
Безмозъчни хора.

# 3 417
  • София
Мутрата си е мутра, братче... женките са виновни, без значение какво се е случило... #2gunfire

# 3 418
  • София
Петко “Мислиш ли, че аз мога да измисля нещо, като ме знаеш” Joy

# 3 419
  • Испания
Видяхте ли Мира какви нервни тикове с очите има? В момента Ваня говори доста разумно, че не могат да съдят Рози.

Тези дни го писах. Има тикове на дясното око.

Общи условия

Активация на акаунт