VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 123 969
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 3 885
Обаче Насито горкият един верен тон не можа да хване, какъв певец е се чудя Thinking
Ми като Лора, как какъв. Даже що не се взима с нея, не знам. Може би е млада

# 3 886
  • София
Обаче Насито горкият един верен тон не можа да хване, какъв певец е се чудя Thinking
Той не е певец, той е рапър, а от тях очевидно не се очаква да могат да пеят. Още в неговия сезон на ХФактор се установи, че хич го няма като певец.  Laughing

# 3 887
  • София
От фейса Joy
За Петка и Божана ще има ли песен как ходят заедно на баня?
Петка даже се изпусна, че там е мястото за секс, ако не искаш другите да разберат!

# 3 888
zvanche, и какво показва? Излага Роузи? Тя сама си се изложи.
Повече изложи себе си, че на всичкото отгоре твърди, че това неговото било мъжко поведение ooooh! ooooh! ooooh!

Аз говоря за самия секс. Направили са го и точка. Те сами ще си носят отговорност пред гаджетата.
Обаче до тъпата ситуация до, която се стигна вчера, виновни бяха останалите.
Те не спряха да чоплят и да провокират и понеже Ричи е глуповато момче, се подаде и наговори един куп глупости. Ето затова казвам, че Кекса е долен помияр. Просто му извади душата с памуче.

# 3 889
  • софия
zvanche, и какво показва? Излага Роузи? Тя сама си се изложи.
Никъде не коментирам Роузи. Поведението на маданският убавец е потресаващо - хленчи, реве, че не го разбират, носел товар  Laughing, не можел сам да го носи и иска жена да го сподели, нищо, че той ходи и сам се хвали, подсмихвайки се мазно, сравнява жената, която похотливо попипва с вафла, обсъжда цената на дрехите на хората и съди по това за тях и т.н. Много яко мъжко поведение. Sick Пълен нещастник!

# 3 890
Joy
Аз ги видях с Насо да се оттеглят да творят , но според мен музиката натъкмяваха. Нали преди това всеки се е бъркал в текста , та чак Мира беше игнорирана , кой знае с какви гениални идеи. Колективният мозък го е сътворил. За супер жалък си е Папино, но аз съм съгласна с него. Е, можеше да е нещо по- заменимо и многопластово , но нали било копи от друга негова песен. Та... затова с поименното се чудех. Ми, ... ако е той , той .
Не съм яростен фен на никого , просто между другите той се държи най- възпитано. Каканиже там , ломоти , клюкари , ама те какви ли общи теми имат там, освен да обсъждат другите. Няма да изпъква като Стефо да си мотивира позорните обстоятелства в живота, без някой да го пита.
+1

# 3 891
Хехе , сега ми хрумна , че Ваня можеше да подаде ето това например :
Здравей , как си , приятелю, как добре ли я караш?
Още ли гониш Рози със този бяяяяяаааааас.
Здравей , карам я накак си , даже страхотно я карам
Биг брадър, вятърна мелница, наивна роза ми подари, ми подари
Дали така стоят нещата , стари мой приятелю...

Айде , вие сте , че нямам време сега Joy

# 3 892
  • густо майна Филибето

Обаче до тъпата ситуация до, която се стигна вчера, виновни бяха останалите.
Те не спряха да чоплят и да провокират и понеже Ричи е глуповато момче, се подаде и наговори един куп глупости. Ето затова казвам, че Кекса е долен помияр. Просто му извади душата с памуче.

Сваля маски Wink За Кулагин може, за Папи - не. Що? Simple Smile

# 3 893
прочетох коментирате предишни сезони и простотията в тях - да в обикновения ББ имаше невероятни образи, пиянски истории, любовни истории, изневери, сблъсъци и тн. Във випа обаче виждаме такава злоба, че се замислям откъде идва тя - това са хора с положение, с претенции, а показват такова грозно поведение. Много по-зле са от простаците.

# 3 894
  • густо майна Филибето

Ричи каза, че не иска бавна. Нямало да си я пускат. Може да са се съобразили JoyJoyJoy

# 3 895

Аз говоря за самия секс. Направили са го и точка. Те сами ще си носят отговорност пред гаджетата.

Ричи подчерта, че е свободен.
Да му мисли Рози.
Хубаво и беше да я гушкат, нали. Знаела е, че има камери.

Аз мисля, че няма лоша реклама. Тези двамата са никому неизвестни и това им шанса да се заговори за тях. Ето, заговори се.
Ричи милионер няма да стане, то е ясно, поне малко слава, за 3 дни. Laughing

# 3 896
Щяха поне да пеят , не да грачат. Още помня Кацамун- и онова беше гадно.

# 3 897

Приятелко, и аз нямам време - на молитва съм в момента, Моля се. И понеже и аз като РичЕ съм сам саминка срещу света, и  няма чия ръка да Фана, съм се хванала за пръстите и се моля....

# 3 898
Гала дали осъзнава, че това да изоставиш наскоро родила жена, заради любовни смс-си, е много по-жалко, от това да се хвалиш, че си правил кекс?
Тя май наистина си вярва, че това нейното е Истинска любов...
той е бил в процес на развод вече ... затова е излизал по срещи, обясняваше за друга жена преди Гала ... това не го оправдава, но нека бъдем точни Wink

# 3 899
Гала дали осъзнава, че това да изоставиш наскоро родила жена, заради любовни смс-си, е много по-жалко, от това да се хвалиш, че си правил кекс?
Тя май наистина си вярва, че това нейното е Истинска любов...
той е бил в процес на развод вече ... затова е излизал по срещи, обясняваше за друга жена преди Гала ... това не го оправдава, но нека бъдем точни Wink
Пич от всякъде. Прави бебе на жена си, излиза с други жени и се хваща с най изгодната оферта. Мани ми го тоя козел нещастен.

Общи условия

Активация на акаунт