VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 123 991
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 3 810
В говорилнята се подиграват на Ричко.
Патрашка се радва, че Нора ще влиза. hahaha

# 3 811
Авторите на "парчето" за Ричи сто пъти повториха, че той няма чувство за самоирония и затова се сърди.
Те са тези, които силно го иронизират, а и няма как в случая да иронзира сам себе си, тъй като той не е автор.
Разбрах, че и на тази дума значението не знаят.
Още ми е пред очите Мира как се кефеше и се раздаваше с танци на тази невероятна песен.
Злобна, по-злобна, Мира!
Алекс и Азис много нелепо водят, доста преиграват.

# 3 812
Гала дали осъзнава, че това да изоставиш наскоро родила жена, заради любовни смс-си, е много по-жалко, от това да се хвалиш, че си правил кекс?
Тя май наистина си вярва, че това нейното е Истинска любов...

# 3 813

Да, всеки вече ще знае кой е Ричи. И според мен мацките вече трудно ще му връзват, като се има предвид голямата му уста.
Все ще се намери някоя я недочула, я недоразбрала, я пък някоя която би го оправдала. За всеки влак си има пътници. За всеки блок - обитатели. Та и блока на Ричко няма да остане празен, все една ще се намери да наеме апартамент. Sunglasses
Ами, всяко чудо за три дни, излагации имаше и в предходни сезони и какво? Скършили се хатърът на някой - не, даже и неизвестните, станаха известни с глупостта и простотията, че и предаване им направиха. Е вярно, че позалезе славата им напоследък, даже и имената им вече не помня, но опитаха от нея, осмяха ги, имената им станаха нарицателно на човешката простота, ама е на, живеят си живота. Сенам се за Панайот, Пеньо, Недялко, близначките с три глави, ама мислещи като една  и цяла плеяда от "звезди" блестели от екрана.

# 3 814
  • София
Не почвайте като тези вътре Stuck Out Tongue Winking Eye
Нито се е дамгосала Роузи с това, нито пък Ричко.
Всяко чудо за три дни.

# 3 815
  • София
Това навиране в очите на латино-драмата според мен е защото ББ харесва Рози. Когато Ричард я номинира /в играта на прислужници, там нали нещо пак се дърпаха/, се усети как ББ се втрещи, чак изгуби контрол по едно време Grinning.
И на Папи - ляв крак, десен крак, пък за Ричи - глей с'я к'во става. И песента, съвсем да го закопае....

Той изобщо не трябва да бъде разкопаван, гОркия... толкова пресметлив на 24 /и не става дума само за пари!/, каква ли деформация ще доразвие във времето... не ми се мисли...  newsm12
Честно казано, не съм и подозирала, че е възможно да съществува такъв типаж... Shocked

Виж Пепите са доста разпространени - безмозъчно суетни, уж талантливи, а всъщност въздух под налягане... но с ярък уклон към "баба на пейката пред блока"... нещо като баРелина-клюкарка... newsm19

Мутрагеньо пък попрочете, понаковаха го и много се е укротил напоследък... устремил е поглед към най-високото място на почетната стълбичка... Scream  fingerscrossed    Страхувам се, че много дами ще го припознаят за такъв - бая любителки на патриархата съзирам и тук...

Насо и Стефан са нагли безличности, които яхнали по някоя женка-носител си мислят че сами галопират   ooooh!   На всичко отгоре ни внушават, че заслужават признание... Ама, не на нас тия...Mr. Green

Изобщо мъж до мъжа, мила моя майнольо...  ignore2

# 3 816
Сигурно аз гледам разл. предаване, но не ми прави впечатление и дразни точно рефрена " смотан съм", а " загоряла съм". Горкото необладано Роузи, което драпа за кекс.
Интересно за другите какви щяха да са песните- едва ли толкова вулгарни. Sick

# 3 817
Моя приятелка е писала на Тушев, че без Кулагин остават само ядящите и пърдящите, а той в типично злобен стил е отговорил: "гледай Фермата тогава". Предполагам знаете, че единият глас на ББ е той и вчера пак успя да употреби съквартирант. Не ги жалете тези вътре, защото много добре знаят срещу какво се подписват. Наблюдавайте как един по един биват ''отстрелвани". Проектофиналът е готов и ако се вгледате внимателно, ще разберете кой ще спечели...

# 3 818
Да ви кажа, в последно време, Константин страшно много ми напомня за Пеньо. И като визия, и като умствен капацитет, и по някои черти на характера (неоснователно самочувствие, суета, нахалство, нечистоплътност). Този псевдоним, дето си го беше измислил Пеньо (Парис), би му отивал повече от странното Папи Ханс.
Огромната разлика е, че Константин е отгледан от културни родители и има някакво лустро, освен това са го уредили на хубава работа и е богат.

# 3 819
Е то е така, като си богат, не обиждаш, ами иронизираш, и не си прост, ами куул. И не са те ъъъ нали, ами си експериментирал. От ясно по ясно го показаха. Разбрах и аз даже.

# 3 820
Аз не мисля, че Ричи е паднал човек. Просто е човек, който хитрее и иска на всяка цена да победи, дори с цената на собствената си репутация като мъж. За съжаление, такива мъже създадохме ние, жените, с криворазбрания феминизъм. Качества като скромност, умереност, търпение, свян, вече са напълно отритнати от женската същност и сега на мода е нахалство, безсрамие, дебелокожие, горделивост и самолюбие.

Ричи има в себе си заложено мъжко достойнство, което, за съжаление, дреме твърде дълбоко в неговите гени (опитът му в началото да защити честта на Рози, казвайки, че ще поеме цялата "вина" за случката), но то е само в зародиш и е подтиснато от самолюбието му и модата, че жените и мъжете са равни и следва да се държат по един и същи начин (извъртането му и опитът да дискредитира Рози накрая, за да "сподели" с нея "вината" и да спаси собствената си кожа).

Ричи не разбира защо вместо вина трябва да изпитва срам от постъпката си да разтръби случилото се между него и Рози.Чистосърдечно не го разбира, защото мъжкото в него е дълбоко подтиснато от съвременния начин на живот и разбирания. Той е продукт на съвременното общество и за съжаление, некрасив продукт. Не е виновен, виновни са всички, които одобряват подобно поведение. Аз съм от старата генерация и категорично не одобрявам това, което се случва в днешно време.

Последна редакция: пт, 19 окт 2018, 10:56 от DeltaAzimut

# 3 821
Тета,не съм написала никъде подобно нещо,не ми тикай думи между пръстите. 😃
Просто не виждам каква е драмата на Ричко и по никакъв начин не ми е жал. И аз съм на мнение,че рева от безсилие и заради провалените му планове,а не защото са изпяли,че е Супер жалък. Песента си описа много точно ситуацията.
Роузи ме изуми,като се възмути на Супер жалък,а не за нещата за нея-загоряла,обвързана и т.н. Има нещо сбъркано в това момиче.

# 3 822
  • София
Е то е така, като си богат, не обиждаш, ами иронизираш, и не си прост, ами куул. И не са те ъъъ нали, ами си експериментирал. От ясно по ясно го показаха. Разбрах и аз даже.
Хахаха.... Супер! JoyJoyJoy

# 3 823
И аз грам не мога да го съжаля този мръсник. И като няма акъл, реве накрая. За съжаление , е пробудил съжаление в темата. Не мога да повярвам. Т о вярно ,че това е форум от майки , но не виждам и да заслужава дори капка жалост. И не , не е виновен ББ , че се раздуха тази сюжетна линия- точно Ричо създаде ситуация. Нали такава му беше целта. Да си сърба и песните , и подигравките. И да си вземе самосъжалението под мишница и да излиза от ББ . Толкова долно поведение, че не само  е супер жалък , а и супер глупав, и супер прост, и супер гнусен и всичко - супер.

Видяхте ли в лайфа снощи Рози как се е приютила при Ваня. Явно нещо и то зацепи накрая горкото.
А Ваня пак пчела- майка. Всички жертви на ситуации кръжат около нея.
Дано Рози даде щита на нея поне , а не на емблемата за мъжко падение Рич. Глупак .

# 3 824
И не са те ъъъ нали, ами си експериментирал.
ХЕПИ, само една малка поправка, вече не е модно да експериментираш, а да проектираш. Влизай в крак с новите тенденции в движение, моля. Wink Grinning Hug

Общи условия

Активация на акаунт