VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 048
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 3 795
Скрит текст:

Ричко е яко на подбив из инстаграм... 😂
Не ми е смешно, взех да се чудя дали имам някакво чувство за хумор Stuck Out Tongue Winking Eye
Не е задължително на всички да им е смешно. Както аз не се възхитих на Кулагин в нито един момент,така може ти да не се смееш на шегите с Ричи. Различни хора,различни мнения. ☺

# 3 796
  • Sofia
Само да не вкарват Папи затворника,че имаше преди време такива слухове...Rage

# 3 797
Скрит текст:

Не ми е смешно, взех да се чудя дали имам някакво чувство за хумор Stuck Out Tongue Winking Eye
аз също. Мисля, че се прецака здраво.
Горкия Ричи, везе в историята на брадъра, но не с каквото мечтаеше.

# 3 798
Скрит текст:

аз също. Мисля, че се прецака здраво.
E, както вече се спомена "Славата е кучка", но не по-голяма от ББ Laughing

# 3 799
На мен Ричи ми е смешен по принцип, но това, което направиха вчера, беше изключително грозно и обидно.
Папи Транс не ми е смешен още от преди да влезе. Не го бях и гледала много. Вчера видях в някакъв сайт, че бил обявен за най-красивия българин (за миналата или за по-миналата година). Излиза, че и той е мис, като Ричи.
Мира Добрева няма абсолютно никакво чувство за хумор - знам го от предаването й - гледала съм няколко епизода (още от преди - хващала съм предаването случайно) и всеки път като се опита да се шегува изобщо, ама изобщо не е смешно. Но напъните й за шеги в Къщата, са отблъскващи, а не просто скучни.

# 3 800
Те затова хората са казали: Внимавай какво си пожелаваш.
Общо взето желанията се изпълняват, но по доста странен и неподозиран начин. Ричард е пример за това.

# 3 801
  • София
Надали ББ ще си помисли вече да вкарва бивши затворници.

Да, всеки вече ще знае кой е Ричи. И според мен мацките вече трудно ще му връзват, като се има предвид голямата му уста.

ПТИЧКЕ,
Скрит текст:
Сега видях, че съм ти сложила намигващо човече. Сори, от недовиждането е. Smile

# 3 802
Чудя се дали Ричи ще си научи урока и грешката... Много я разду тая история Ричи Рич Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 803
Ако Роузи излезе в понеделник, и тази сюжетна линия ще отпадне. Притеснена съм за продукцията - с какво ще си пълнят предаването? Simple Smile

# 3 804
Скрит текст:

Не е задължително на всички да им е смешно. Както аз не се възхитих на Кулагин в нито един момент,така може ти да не се смееш на шегите с Ричи. Различни хора,различни мнения. ☺

И какво казваш - че ББ е къщият като Кульо ли, че и по-долен даже.
Това излиза.
въпреки че съзирам разлика - Кульо в обидите си казваше истини, а ББ единствено мачка и унижава и изпростява тотално.

# 3 805

Да, всеки вече ще знае кой е Ричи. И според мен мацките вече трудно ще му връзват, като се има предвид голямата му уста.
Все ще се намери някоя я недочула, я недоразбрала, я пък някоя която би го оправдала. За всеки влак си има пътници. За всеки блок - обитатели. Та и блока на Ричко няма да остане празен, все една ще се намери да наеме апартамент. Sunglasses

# 3 806
  • Sofia
Ако Роузи излезе в понеделник, и тази сюжетна линия ще отпадне. Притеснена съм за продукцията - с какво ще си пълнят предаването? Simple Smile
...идва свежо допълнение от жунглата Animal Hear No Evil Animal See No Evil Animal Speak No Evil Laughing  ....Рич може и с нея да се позакачка Heart Eyes ,нали сподели със Стив,че ставала в телце и мислил с нея първо да пробва....

# 3 807
  • София
Просто се притесних  за него. Smile

# 3 808
Защо пък си мислите, че няма да се намери жена за Ричко, след като се намират такива за Ванко1 и Петко? Ванко казва - "Жените са по-долу, не е правилно сезонът да се казва Женско царство", а Петко му отговаря - "Кво ти пука, нали пак те носят кафето?" - и пак се намират боклуци, които да се въртят около тях и не само, че са съгласни да са по-долу, ами се опитват да завлекат и останалите, и обиждат, ако някой им противоречи.

# 3 809
  • София
И двамата имат семейства. Остави какво говорят, не е ясно в къщите им кой е шефа.

Последна редакция: пт, 19 окт 2018, 10:36 от K.Aragonska

Общи условия

Активация на акаунт