VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 007
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 3 780
Забравила съм Джино за какво рева? Май пак имаше някакви простотии и той седеше встрани от тях, така ли беше
Тогава май не ги гледах 

# 3 781
  • софия
Добро утро пандишпанчета, сервирам ви пасирани принцеси с ципура и броколи. Да сте готови за довечера.
Приемат се само има сламка

# 3 782
  • Някъде в Матрицата
Тази седмица не успявам да гледам предаването съсредоточено. Затова ще питам. 😂😂😂 Биг Брадър зададе ли им ключови думи за включване в песента оли само им зададе темата?

Нямаше ключови думи. За тези думи аз си го измислих, като писах, че трябва да съчинят песен за ББ.

Благодаря. Ами значи Пепа Транс може спокойно да напише една песен "Супер Жалък" и за себе си. Като е искал да използва творчеството си, за да стане смешно, защо не използва нюанси от "Кекс"? Друг е въпросът защо изобщо трябваше да ползва негова песен. Толкоз креативност проявява и при криейтива явно. Уатевер.

# 3 783
Добро утро пандишпанчета, сервирам ви пасирани принцеси с ципура и броколи. Да сте готови за довечера.
Приемат се само има сламка
Няма сламки в къщата! Naughty

# 3 784
И аз си помислих, че имат "задължителни" думи за текста, което донякъде оневинява тъпотията, която сътвориха, а те имали пълна творческа свобода...
Още по-зле за авторите значи.

# 3 785
Толкова паднали ангели на едно място никога не съм виждала и не визирам нито нито обсъжданата случка, нито личностните характеристики на двата персонажа, а общото човешко състояние, да се чете падение, на тази средновековна сатирична постановка начело, на която стои Светата инквизиция ви лицето на ББ. Грозна драматургия написана и  режисирана от хора към хора, че едните с претенции за морални съдници. И в предходни сезони сме виждали достатъчни излагащи сцени, нищо ново под слънцето, но хора като хора с всичките им присъщи за човека пороци и колкото ореоли и ангелски крила да им прикачат, там светци няма да видим. Но с такъв кеф да тикаш две видимо изтерзани и психически, и емоционално души към пропастта, е няма такова човешко падение, поне за мен! А групата като оскотели зверове се нахвърлиха върху им, ще кажеш, че те само молитви четат денонощно и зад манастирски двери живеят. Голяма дилема, голямо престъпление: Правел ли Ричко снощи кекс със сладко от Рози? -това е въпросът.

# 3 786
Ей ме на...ида и аз. На молитва бях. Дълга молитва. Снощи в 21ч нейде я почнахме, та чак досега....та не можах да гледам шоОто, ама ви изчетох. Ще ме Свините се   надявам за отсъствието снощи Joy

ЧЧудя се дали изобщо да гледам записа от вчера ... каквато съм чувствителна и състрадателна душа, се опасявам, че няма да издържа на сълзите на мачо бой Tired FaceTired FaceTired FaceTired Face
 Ш сЪ разстроя необратимо .......

# 3 787
За мен това с тази песен е истински повод за дело - и то не срещу Папи Транс и тайфата, ами срещу продуцентите. Само че Ричко едва ли ще се ориентира.

# 3 788
Абе хора , то Ричито загоряло , как няма да изгърми за секунди 😃
Загорял ли? Ааа не. Всички сме подочували как действа на самальота това гориво за мускули, което всички боди машини си наливат обилно.

Взимал , взимал , ама той е “почти дете” , на 24 , от Мадан ... да не го подценяваме 😂
И какво като е от Мадан? Химията не прощава на хмм... самальота само щото е мадански.

Или не схващаш иронията , или държиш да се заядеш ...

# 3 789
  • София
Съквартирантите показаха нагледно какво значи да риташ паднал човек. Смятам, че дори Ричард да не се беше похвалил, ББ пак щеше да  намери начин да развие тази сюжетна линия, с голямата си уста той просто ги улесни и се оплете много.  Глупавичък е още. Smiley

# 3 790
Ричард е свикнал номерата да му вървят при кифлите ... излъгал за да я защити, ами защо изобщо се хвали ... и като ти опря до задника е вече рев, ама рев от злоба според мен, защото го показаха какво представлява и защото мечтата му се отдалечи ... а песента - много верен текст, той какво се засяга, и без нея се видя, че е боклук

# 3 791
Ричко, като една истинска риба, трябваше да стисне уста и нищо от нея да не излезе. Така щеше да провали плана на некадърния брадър. Трябваше да мълчи като пукал.

# 3 792

Ричко е яко на подбив из инстаграм... 😂

# 3 793
  • София
Скрит текст:

Ричко е яко на подбив из инстаграм... 😂
Не ми е смешно, взех да се чудя дали имам някакво чувство за хумор Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 794
Биг брадър Ол старс почва точно след месец.
Нищо още не се чува като предположения кои випове от риалити шоута ще участват....
Последната година почнаха да вкарват по 1 от Ферммата!   

И този ноември май ще има 1 звезда от предишни сезони на Фермата....защо не Яни?!
Да, може да е Яни, или оня, полицая, дето играеше за детето си, или оня ненормални, психопата, дето беше върл противник на Стоян Joy Райно не го виждам да влезе да се излага във брадъра.

Общи условия

Активация на акаунт