VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 123 827
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 4 050
"Аз ще продължа с моята версия. И ще ходя във всички медии". Брех, каква катагоричност.

Пък Божка и Мутрагеньо...

Я, да пуснете записа с тях бъррррррррррррзо!

Представих си го как тропа на стъклените врати - "ЗдХавейте, аз идвам с веХсията си, може ли да влезем?" Joy

# 4 051
Интересно ми е как подбират участниците. Ясно е, че трябва да има една "плеймейтка" на сезон, един провокатор, а другото май е, както дойде.
Готвач, фолк певица (тази година май Диона) и бизнесмен. С другите май запълват дупки.
Диона е онази, която си навиваше косата на пръстите, нали?
Много мъжки всичко правиш, Ричи. Продължавай да го изтъкваш. Кажи за фитнеса.

# 4 052
  • Испания
И не спира, и не спира.

# 4 053
Може би Ричард наистина не лъже.
Не знам.

# 4 054
  • Ню Йорк
Ричко правел секс за да го разкаже после, явно това е по-важно отколкото самия секс  ooooh!

# 4 055
Карузо избледня пред Ричко. Как може някой да се обяснява вече кой ден за една пълна глупост? Мира пак да изясни точно- те повече от веднъж е правил секс. Нека ББ го попита вече съвсем конкретно какво е правил. Мисля, че ако и ние заоравахме нека Ричко обясни технологията на извършеното. И ние като бяхме малки ни бяха казали, че бебетата се появяват от целувка.

# 4 056
# 4 057
Аз лично смятам, че Роузи лъже. Тя всъщност в прав текст му каза, че ако продължава да твърди това, тя ще има големи неприятности.
Да, надявала се е да се мисли, че се преструват за рейтинг. Обаче Ричи бой се разприказва.

# 4 058
  • Испания
Как се пазари с всички. Майко мила!

# 4 059
На всеки един ще върне услугата - я Липовон, я режимчета Hands Ok Hand

# 4 060
  • София
Нямам думи направо... егати скапания пигмей!  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 4 061
Баси скуката и тоя плужек ми къса нервите с тоя логопедичен дефект. Ще пробиел, кое бе ?

# 4 062
Между другото, прословутата Библия, всъщност е на Розмари - едно момиче (очевидно неслучайно) й я даде на влизане. Тя би трябвало да се обиди и да им забрани да я четат. Тогава всички ще изпаднат в криза.

# 4 063
Майко мила, великата водеща Мира да убеждава някой да си признава нещо такова? Тази жена нещо за достойнство чувала ли е?

# 4 064
Ок, и да са правили секс, толкова ли трябва да се знае от всички. Не му ли е достатъчно на Ричи, че камерите са показали всичко. Нужно ли е да я унижава така? Всяко изречение на тоя комплексар му започва с " Аз"... счупва тъпомера направо тоя Ричи.
Рози има вина за тази ситуация, намерила с кой да се натиска и излага...сега дано и дойде акъла.
Той чак 3 пъти правили секс... ми неговия секс е по 1 минута, да му имам и секса... и чак се хвали, че секс бил правил.
То е ясно, че са правили, но тя отрича заради приятеля си. А може ли да е толкова лесна, при условие, че има приятел, който твърди, че обича???

Общи условия

Активация на акаунт