VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 123 699
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 4 650
Последно Ваня випаджийка ли е, висаджийка ли е, лале ли е, зюмбюл е?
Шегувам се, да не вземе да ми отговори някой. Естествено, че не е никакъв ВИП, а една потънала дълбоко в нафталина, селяндурка и хамалка, останала без 2 лева.

А това, че си известен, не само не ти дава право да престъпваш правилата, законите, да се държиш, като гамен, ами напротив - в светлината на прожектора и най-малката грешка е недопустима.

# 4 651
Последно Ваня випаджийка ли е, висаджийка ли е, лале ли е, зюмбюл е?
Шегувам се, да не вземе да ми отговори някой. Естествено, че не е никакъв ВИП, а една потънала дълбоко в нафталина, селяндурка и хамалка, останала без 2 лева.

А това, че си известен, не само не ти дава право да престъпваш правилата, законите, да се държиш, като гамен, ами напротив - в светлината на прожектора и най-малката грешка е недопустима.
Прекрасен коментар от една истинска дама.

# 4 652
Аз не съм дама, ако мен визираш. Нито истинска, нито фалшива дори. И Ваня не е, ако нея визираш ...

# 4 653
Истинска дама беше сал Мичка от миналия сезон. Ние - не. Joy

# 4 654
Ох, голям образ беше Мичето! Добре, че ми напомни за нея, тя с Норчето трябваше да е, щеше да е много весело. 

# 4 655
Ванчету ви,ме разочарова до толкова,та чак обиди.
ВИП-а, Делте, затова е ВИП,та да не допуска такова поведение да става достояние на цяла Б-я. Естествено, че и те са хора и ходят до тоалетната. И си изпускат нервите и...удрят/тва не е естествено,де/. След като си бил толкова години в песните, а съответно в преживяванията на хората,стой си там. Ако можеш. Да, докараха ги до просешка тояга. Но ако толкова си ВИП, и имаш такъв прекрасен глас, направи така, щото достойно да се назоваваш такъв. Сега възможности-бол. Не като едно време. А не да се вторачваш в болестите си,сина си и отминалите времена. А и колко още като нея низвергнати певци и артисти има. Кръв ще плюя, но до такова положение няма да се докарам. Аз.
За мен ВИП са Лили Иванова,Васил Найденов.Много бг артисти от миналото. Те са.
Ванчето направи голяма грешка. А и Ева. И лично аз няма да го подмина това. За мен са нещо счупено,което не може да се залепи.

# 4 656
Разбра ли се защо Кулагин не е гостувал сутринта в предаването?

# 4 657
  • Sofia
Утре ще е в студиото,може би...

# 4 658
И аз се интересувам, за чий гледах цяла сутрин тъпотии.

# 4 659
  • София
И аз се интересувам, за чий гледах цяла сутрин тъпотии.
Ами аз не го гледах точно, но го слушах докато си вършех разни други работи из вкъщи, битовизми.
Но ми ангажираха вниманието все пак Simple Smile)))
За урок да ни е.

# 4 660
Едва ли ще е утре, аз се събудих точно за изявлението, че се отлага за незнайно кога, ако изобщо се стигнело до насрочване на ново интервю или нещо такова. Тя и водещата нали излиза в майчинство, та едва ли ѝ дремеше особено за по-точна информация.

# 4 661
Скрит текст:
Аз ти казвам, че СПОРЕД МЕН, хора като теб (т.е. защитниците на Тръмп) нямат право на мнение и мнението ти няма абсолютно никаква тежест за мен.

Добре е, че изясни, че е СПОРЕД ТЕБ. Защото в първоначалния ти пост, това не беше ясно.
Смятам да не си сложа на сърце дали СПОРЕД ТЕБ хора като мен имат или нямат право на мнение.

Да се изясним за какви точно ВИП-ове и поведение говориш - ти си фен на Тръмп, нали? След като одобряваш неговото поведение, нямаш право на мнение (и на други работи, но както и да е).
Просто уточнявам заради темата - да не се напъваш много с поученията. Извън форума няма как да се засечем Simple Smile

# 4 662
Тая година трябва да дадат плакет “Най-противна звезда” 😒 Всичките до един са дъно. Ричкан когато и да го утрепаш все ще е късно. Розка се оказа най-обикновена бръмчалка, да не кажа нещо по-грубо. Другите са по-зле и от тия двамата палячовци. Света Мира все повече ми заприличва на Стрина Фон Волован. Припомних си как ходеше да слухти на вратата на тоалетната, в която се бяха заключили Емануела и акрьорчето. Същата смешла е и Мира.

# 4 663
  • София
Ами къде останаха Петко, Пепа, Стефанаки и онзи кандидат гинеколога. Направо да се прекръстиш трижди Simple Smile)) По Ваня това.

# 4 664
  • София
Ваня понеже беше против текста на песента и тя пя наред с другите. Дали е помолила Бог да й прости този грях?!

Общи условия

Активация на акаунт