VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 123 719
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 4 635
Точно на ВИП се прощава всякакво поведение. Защото ВИП-овете са горе, високо. Те са хора с ТАЛАНТ.
🤣🤣🤣 мисля,че току що провъзгласи Ваня за бог 🤔
ако аз мога да пея, но хобито ми е да убивам подобия на Ричко, то вие нищо не може да ми кажете, трябва да ми простите, защото аз имам талант!!!

# 4 636
Мда..млъкнете малко и се помолете като вашата звезда Добринка....

Казах, че трябва да млъкна, защото мисля, че окупирам твърде много разговора. Не с цел да показвам,че съм на страната на Ваня Костова.

# 4 637
  • Испания

ТЮхо, че чета Библията!

# 4 638

ТЮхо, че чета Библията!

LaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughing

Мале, не мога да спра да се смея...……...

# 4 639
Този клип видяхте ли го? Ако Божка налети на Папито, пак ще гледам: https://www.vbox7.com/play:98f4d79a61

# 4 640
Скрит текст:
Да се изясним за какви точно ВИП-ове и поведение говориш - ти си фен на Тръмп, нали? След като одобряваш неговото поведение, нямаш право на мнение (и на други работи, но както и да е).

И това, че нямам право на мнение го казва кой? Коя си ти, че да ми казваш на какво имам право?

Скрит текст:
Точно на ВИП се прощава всякакво поведение. Защото ВИП-овете са горе, високо. Те са хора с ТАЛАНТ.
ако аз мога да пея, но хобито ми е да убивам подобия на Ричко, то вие нищо не може да ми кажете, трябва да ми простите, защото аз имам талант!!!

Явно има доста да учиш, за да разбереш разликата на ВИП с обикновен човек.
Като за начало, ще вляза в тона ти - ти и аз и всички тук, можем да убием Ричко. НО не можем да пеем така, че да пълним НДК. Сега разбра ли? Wink

Последна редакция: сб, 20 окт 2018, 20:44 от bubanka

# 4 641
Аз ти казвам, че СПОРЕД МЕН, хора като теб (т.е. защитниците на Тръмп) нямат право на мнение и мнението ти няма абсолютно никаква тежест за мен.

# 4 642

Явно има доста да учиш, за да разбереш разликата на ВИП с обикновен човек.
Като за начало, ще вляза в тона ти - ти и аз и всички тук, можем да убием Ричко. НО не можем да пеем така, че да пълним НДК. Сега разбра ли? Wink
ама защо си мислиш, че никой не може да пее по-добре от Ваня? може пък да напълним Арена Армеец 🤣
айде ти ми обясни разликата между обикновен човек и ВИП

# 4 643
Вие днес се карате, утре ще се сбиете ли Simple Smile
Я да идват Ричо и компания, че тях да обсъждаме, не да се дърляме помежду си!

# 4 644
Аз ти казвам, че СПОРЕД МЕН, хора като теб (т.е. защитниците на Тръмп) нямат право на мнение и мнението ти няма абсолютно никаква тежест за мен.

Добре е, че изясни, че е СПОРЕД ТЕБ. Защото в първоначалния ти пост, това не беше ясно.
Смятам да не си сложа на сърце дали СПОРЕД ТЕБ хора като мен имат или нямат право на мнение.

Да се изясним за какви точно ВИП-ове и поведение говориш - ти си фен на Тръмп, нали? След като одобряваш неговото поведение, нямаш право на мнение (и на други работи, но както и да е).

# 4 645
Може ли някой да врътва ключа на темата през почивните дни, че става мазало в нея? Joy

# 4 646
аз се опитах да разведря обстановката с клипа за Мира, но не стана, дано този има по - голям успех ...

# 4 647
Ваня може да е ВИП, но е кофти човек. Ревностното четене на Библията всяка вечер пред камерите не я прави добра християнка, каквато претендира че е. Удрянето на хора не е богоугодно дело. Може и да пълни залите, но след тоталната си излагация в Брадъра сигурно има хора, които вече не я харесват - нито като певица, нито като човек. Той и Максим Ставийски е отличен фигурист и пълни залите, но след зверската катастрофа, с която причини трагедии в 2 семейства и се измъкна сух, се съмнявам някой в България да му симпатизира и да приветства изпълненията му на леда. И той, по същия лицемерен начин като Ваня, беше лице на кампания против шофирането в нетрезво състояние.

Последна редакция: сб, 20 окт 2018, 19:37 от Карла_Карла

# 4 648
  • Испания
VIP Brother - понеделник по NOVA (22.10.2018)

# 4 649
Е, Ричко! Ричко е на 24 години от Мадан, както каза Константин Wink Той знае чалга и дискотеки, в които ще се пее неговата песен Simple Smile
Ауу то щото на Кекса „музиката” не е чалга и не е простотия...
Това в каква връзка го казваш, нещо не те разбирам.
Значи и на Кекса музиката знае Wink
Ти що се нервиш Simple Smile
Ами един вид, че Кекса се смее на Ричард, че е чалгаджия, при положение, че и самият Кекс е такъв. Може и да не съм те разбрала.  Иначе да, май си ги слагам присърце повече отколкото трябва, но много мразя прикрити хора като Кекса Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт