VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 123 692
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 4 695
То вярно, че е събота вечер, ама като стигнахме до "ти мен уважаваш ли ме", значи е много зле шоуто Grinning

С напълно непознати се държиш възпитано, не уважително. Няма 'дефолт'.

# 4 696

Не знам кой набута на младите клишето, че уважението се заслужава. Не, не се заслужава. Уважение се дължи по дифолт към всекиго, от първата среща. След това нещата се наместват и човек решава за себе си дали да продължи да уважава, или не. Дар на цивилизацията е да се уважаваме едни други.

"По дифолт" не се дължи нищо, и не ти дължат нищо. Все тая - Ваня влезе уважавана. И ще излезе като плужек. Дори и тя няма да се уважава сама. Т.е. наместиха се нещата.

# 4 697
Пуснах си края на предаването от сутринта, цитирам :"Кулагин не е тук по независещи нито от нас, нито от него причини, случват се и такива неща, но все пак очаквам този разговор, някъде напред в бъдещето да се състои." Та не се юрвайте и утре да ставате рано-рано Grinning

И в анонса го няма
Скрит текст:
Темите и гостите в предаването

Тази неделя в "Събуди се" с новата водеща Мартина Ганчева ще видите: политически и патриотични игри. Говори Веселин Марешки. В предаването очаквайте още:

Лекари-герои с историческа операция в "Майчин дом".

Внимание, родители! Какво е страшното лице на новите наркотици? Има ли изход?

Хореография на хаоса и разказ за динамиката на живота и сцената - Калин Врачански пред Мариян Станков-Мон Дьо. Какви са различните лица на актьора, който е влюбен, който се страхува от самотата, който не спира да мечтае?

Краси Боев представя най-сексапилната спортна съдийка в света. Пролетина Величкова контролира участниците в един от трудните спортове, какъвто е снукъра.

Брекзит: ще има ли развод без сделка – това ще обсъди новата водеща с журналистите Кузман Илиев и Владимир Сиркаров, които на 5 ноември стартират в ефира на NOVA публицистичното предаване "Плюс-минус. Коментарът след новините".

Гледайте "Събуди се" в неделя с Мартина Ганчева от 8.00 ч. по NOVA.

Опс, Смайли, заедно сме писали.

Прецакал ги е

https://www.blitz.bg/layfstayl/shoubiznes/kulagin-izvrtya-mnogo- … r_news634361.html

# 4 698
  • Варна
Пуснах си края на предаването от сутринта, цитирам :"Кулагин не е тук по независещи нито от нас, нито от него причини, случват се и такива неща, но все пак очаквам този разговор, някъде напред в бъдещето да се състои." Та не се юрвайте и утре да ставате рано-рано Grinning

И в анонса го няма
Скрит текст:
Темите и гостите в предаването

Тази неделя в "Събуди се" с новата водеща Мартина Ганчева ще видите: политически и патриотични игри. Говори Веселин Марешки. В предаването очаквайте още:

Лекари-герои с историческа операция в "Майчин дом".

Внимание, родители! Какво е страшното лице на новите наркотици? Има ли изход?

Хореография на хаоса и разказ за динамиката на живота и сцената - Калин Врачански пред Мариян Станков-Мон Дьо. Какви са различните лица на актьора, който е влюбен, който се страхува от самотата, който не спира да мечтае?

Краси Боев представя най-сексапилната спортна съдийка в света. Пролетина Величкова контролира участниците в един от трудните спортове, какъвто е снукъра.

Брекзит: ще има ли развод без сделка – това ще обсъди новата водеща с журналистите Кузман Илиев и Владимир Сиркаров, които на 5 ноември стартират в ефира на NOVA публицистичното предаване "Плюс-минус. Коментарът след новините".

Гледайте "Събуди се" в неделя с Мартина Ганчева от 8.00 ч. по NOVA.

Опс, Смайли, заедно сме писали.

Прецакал ги е

https://www.blitz.bg/layfstayl/shoubiznes/kulagin-izvrtya-mnogo- … r_news634361.html

Мастийка, кво да го правим. 😂😂

# 4 699
  • София
В жълтите вестници пише, че поради слаб рейтинг ще завършат ББ по-рано...

# 4 700
  • Испания
В жълтите вестници пише, че поради слаб рейтинг ще завършат ББ по-рано...

Скрит текст:

# 4 701
  • София
Съжалявам, но Ваня пя в шоуто и показа, че гласа й още го бива. Не е до него работата. Труд, и то къртовски си трябва, и много лишения.

Ваня пя в шоуто няколко строфи. Нали разбираш, че няколко строфи не са равни на концерт. Всъщност, ако не си пяла професионално, едва ли знаеш. Но това е друга тема.

Скрит текст:
Ама да пълни каквито може зали. Това няма нищо общо с формата. В него показа, че е кофти човек. По тази причина я оценяват. Никой не ѝ дължи нищо нито заради възрастта, нито заради отминалата ѝ слава, нито заради гласа ѝ.
Уважението се заслужава.
Скрит текст:
Както се казва: човек половин живот работи за името си и след това то работи за него. Ама много бързо можеш да загубиш уважението на хората. Нещо, което ѝ се случи на Ваня /става въпрос за хората, които сега разбраха какво представлява/. Никой не ѝ е виновен.

Не знам кой набута на младите клишето, че уважението се заслужава. Не, не се заслужава. Уважение се дължи по дифолт към всекиго, от първата среща. След това нещата се наместват и човек решава за себе си дали да продължи да уважава, или не. Дар на цивилизацията е да се уважаваме едни други.
А, аз за пръв  път разбирам, че уважението е по дифолт.Заслужава се и още как!  От първа среща и първи разговор, дължа възпитание и очаквам същото, нито уважавам хората с които се разминавам по улицата, нито го очаквам от тях, просто сме едни добри непознати. Дар на цивилизацията е възпитанието, отношението ни един към друг, но уважение...? За мен това е нещо което се печели лесно, но и се губи много по- лесно.

# 4 702
Не знам това публикували ли сте го?Шев Петров искал мн.пари за All Stars и го отсвирили.Каканижева се е съгласила. ooooh!
https://www.blitz.bg/layfstayl/shoubiznes/shef-petrov-shche-se-z … s_news634383.html

# 4 703
В All stars не ми се гледа пак Мегз. На мен лично не ми е интересна с нищо.
Ще ми е интересно например да видя Асен Блатечки и Деляна Попова или пък Ники Илиев и Даяна Ханджиева и Саня. Благо Георгиев и Златка. Готвачи изобщо не са ми интересни да вкарват.

# 4 704
За нея не бих се учудила, щом лютеници и глупости ходи да прави за някой лев, защо не и ол старс.

# 4 705
  • София
Готвачи си трябват, особено щом дойде време за хранене. Smile

# 4 706
Готвачи си трябват, особено щом дойде време за хранене. Smile
Във всеки формат има кой да отнася готвенето и изхранването на челядта. Определено предпочитам някой шеВ, пред Божка, Ваня или Сачка.

# 4 707
Ако беше музикално шоОто...да ги подреждаме и точкуваме  по гласови данни. Ама не е!

Кой е бременен не разбрах? Водещата от вчера ли - Мира накоя си ли? Тя ли?
Мислех я за дърта ....на колко е години, секс правила ли е...ей тия неща ме интересувКат....

# 4 708
Не разбрах кое му е толкова коварно на номера - че повече хора гледат предаването с надеждата да видят интервю, което не се състоя?)))
Уважението се дължи, а? Дали си вярваш, че те уважават, понеже го изискваш? Wink

Тази водеща не я ли смениха? Не я харесвам...

# 4 709
Лора била бременна. Мира Иванова не, тя имала любовник -Деян Веселинов, колега. Това излезе от нета😆

Общи условия

Активация на акаунт