VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 123 712
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 4 680

Света Мира все повече ми заприличва на Стрина Фон Волован.[/list][/b][/i] Припомних си как ходеше да слухти на вратата на тоалетната, в която се бяха заключили Емануела и акрьорчето. Същата смешла е и Мира.
    Ахахах оправи ми деня, че и нощта! Стрина Фон Волован, никой не може я надмина нея!

# 4 681
    • София
       Е, пак ли ще мерим кой вип, кой не е? Пак съм назад с четене и гледане, но не се сдържах. За Ваня поклон за гласа и песните и, но до там( за протокола - била съм на нейни концерти и участия).  Но нали все пак коментираме ВБ, значи всички които са влезли са наравно, колкото Ваня е вип, толкова и Ричко ( дайте ми библията да се прекръстя) и всички други. Това е война на характери! Толкова ли пък никой не го разбра? "Звездите са звезди, защото са високо", влязъл си в просташко шоу и ще излезеш простак! За 5 - 6 цифрена сума за 1- 2 месеца всеки е готов на всичко.

# 4 682
    • Испания
    днес накрая Мира обяви за утре ,че ще е Кулагин в студиото.

Това не е вярно. Сега си пуснах предаването към края, за да чуя точно какво казва. След като обясни, че разговорът няма да се състои по причини, които не зависят нито от тях, нито от него, каза:
    "Все пак очаквам, че някъде напред във бъдещето този разговор ще се състои".

# 4 683
    Пуснах си края на предаването от сутринта, цитирам :"Кулагин не е тук по независещи нито от нас, нито от него причини, случват се и такива неща, но все пак очаквам този разговор, някъде напред в бъдещето да се състои." Та не се юрвайте и утре да ставате рано-рано Grinning

И в анонса го няма
    Скрит текст:
    Темите и гостите в предаването

Тази неделя в "Събуди се" с новата водеща Мартина Ганчева ще видите: политически и патриотични игри. Говори Веселин Марешки. В предаването очаквайте още:

Лекари-герои с историческа операция в "Майчин дом".

Внимание, родители! Какво е страшното лице на новите наркотици? Има ли изход?

Хореография на хаоса и разказ за динамиката на живота и сцената - Калин Врачански пред Мариян Станков-Мон Дьо. Какви са различните лица на актьора, който е влюбен, който се страхува от самотата, който не спира да мечтае?

Краси Боев представя най-сексапилната спортна съдийка в света. Пролетина Величкова контролира участниците в един от трудните спортове, какъвто е снукъра.

Брекзит: ще има ли развод без сделка – това ще обсъди новата водеща с журналистите Кузман Илиев и Владимир Сиркаров, които на 5 ноември стартират в ефира на NOVA публицистичното предаване "Плюс-минус. Коментарът след новините".

Гледайте "Събуди се" в неделя с Мартина Ганчева от 8.00 ч. по NOVA.

Опс, Смайли, заедно сме писали.

# 4 684
    • Испания

Опс, Смайли, заедно сме писали.

Чули-недочули, разбрали-недоразбрали... Пише се през ушите.

# 4 685
    • Sofia
    Незнам защо съм чула това което написах...не гледах тв,слушах от съседната стая и така ми се чу...

# 4 686
    Ваня понеже беше против текста на песента и тя пя наред с другите. Дали е помолила Бог да й прости този грях?!
    Ти остави Ваня, ама Мира се раздаваше максимално, че и се поклащаше в ритъма, обидчивата ми тя...

# 4 687
    • София
    Явно има доста да учиш, за да разбереш разликата на ВИП с обикновен човек.
    Като за начало, ще вляза в тона ти - ти и аз и всички тук, можем да убием Ричко. НО не можем да пеем така, че да пълним НДК. Сега разбра ли? Wink

Делта, ако зала 1 на НДК е критерий за това дали един човек е ВИП, то значи ние сме пълни с такива. Ваня може да е имала значение за музиката някога, но тя отдавна лежи на стари лаври и стари песни. Спряла е своето развитие и отдавна няма нови песни, с ново и модерно звучене. Дори последните й албуми от 2008 г. са нови версии на стари песни. Докато виж една Лили Иванова. Тази жена е на сцена от почти 60 години и през това време не спря да пее, да създава и да покорява, не само в България. Тя е част от музикалния живот и до ден днешен и сигурно е една от малкото певици, които имат фенове и сред най-младите, да не кажа и децата. Дъщеря ми, която е на 9 години знае почти целия й последен албум и сама поиска да отиде на нейния концерт. Виждаш ли разликата, не прави сравнение на Ваня с обикновен човек, а я сравни с друг от нейната среда. Защото и в Холивуд има актьори и актьори. Ваня е била ВИП от тези, които са важни някога, сего е ВИП от типа Всички Искат Пари, както беше написала преди време една журналистка. Тя се продаде за пари, отиде в едно жълто, интригантско шоу и се сля с масовката. Нещо, което един истински ВИП никога не би направил.

# 4 688
    • Испания
    Ама да пълни каквито може зали. Това няма нищо общо с формата. В него показа, че е кофти човек. По тази причина я оценяват. Никой не ѝ дължи нищо нито заради възрастта, нито заради отминалата ѝ слава, нито заради гласа ѝ. Уважението се заслужава. Както се казва: човек половин живот работи за името си и след това то работи за него. Ама много бързо можеш да загубиш уважението на хората. Нещо, което ѝ се случи на Ваня /става въпрос за хората, които сега разбраха какво представлява/. Никой не ѝ е виновен.

# 4 689
    Скрит текст:
    Явно има доста да учиш, за да разбереш разликата на ВИП с обикновен човек.
    Като за начало, ще вляза в тона ти - ти и аз и всички тук, можем да убием Ричко. НО не можем да пеем така, че да пълним НДК. Сега разбра ли? Wink

Делта, ако зала 1 на НДК е критерий за това дали един човек е ВИП, то значи ние сме пълни с такива. Ваня може да е имала значение за музиката някога, но тя отдавна лежи на стари лаври и стари песни. Спряла е своето развитие и отдавна няма нови песни, с ново и модерно звучене. Дори последните й албуми от 2008 г. са нови версии на стари песни.
    Докато виж една Лили Иванова. Т
    Скрит текст:
    ази жена е на сцена от почти 60 години и през това време не спря да пее, да създава и да покорява, не само в България. Тя е част от музикалния живот и до ден днешен и сигурно е една от малкото певици, които имат фенове и сред най-младите, да не кажа и децата. Дъщеря ми, която е на 9 години знае почти целия й последен албум и сама поиска да отиде на нейния концерт. Виждаш ли разликата, не прави сравнение на Ваня с обикновен човек, а я сравни с друг от нейната среда. Защото и в Холивуд има актьори и актьори. Ваня е била ВИП от тези, които са важни някога, сего е ВИП от типа Всички Искат Пари, както беше написала преди време една журналистка. Тя се продаде за пари, отиде в едно жълто, интригантско шоу и се сля с масовката. Нещо, което един истински ВИП никога не би направил.

Колко са като Лили Иванова? След 60-така, гласът вече не е същия. При певците си има пределна възраст, за разлика от актьорите. Тази седмица ходих на концерт на Джетро Тъл от уважение към творчеството им и заради музиката. Но за съжаление, гласът на Ян вече не е същия, всъщност, няма нищо общо. За визия да не говорим.

Последна редакция: сб, 20 окт 2018, 23:36 от DeltaAzimut

# 4 690
    • София
    Колко са като Лили Иванова?
    То в това е идеята. Че малко са такива хора, иначе всеки втори певец щеше да е ВИП.

Съжалявам, но Ваня пя в шоуто и показа, че гласа й още го бива. Не е до него работата. Труд, и то къртовски си трябва, и много лишения.

# 4 691
    Съжалявам, но Ваня пя в шоуто и показа, че гласа й още го бива. Не е до него работата. Труд, и то къртовски си трябва, и много лишения.

Ваня пя в шоуто няколко строфи. Нали разбираш, че няколко строфи не са равни на концерт. Всъщност, ако не си пяла професионално, едва ли знаеш. Но това е друга тема.

Скрит текст:
    Ама да пълни каквито може зали. Това няма нищо общо с формата. В него показа, че е кофти човек. По тази причина я оценяват. Никой не ѝ дължи нищо нито заради възрастта, нито заради отминалата ѝ слава, нито заради гласа ѝ.
    Уважението се заслужава.
    Скрит текст:
    Както се казва: човек половин живот работи за името си и след това то работи за него. Ама много бързо можеш да загубиш уважението на хората. Нещо, което ѝ се случи на Ваня /става въпрос за хората, които сега разбраха какво представлява/. Никой не ѝ е виновен.

Не знам кой набута на младите клишето, че уважението се заслужава. Не, не се заслужава. Уважение се дължи по дифолт към всекиго, от първата среща. След това нещата се наместват и човек решава за себе си дали да продължи да уважава, или не. Дар на цивилизацията е да се уважаваме едни други.

# 4 692
    Обаче Петко насъска питбула Божка и си трае...Тя ще свърши мръсната работа, а той ще се подхилква мазно.Накрая Божка ще изгърми на номинации, но шефчето остава...Шефа доволен, а Божка още по-доволна...

# 4 693
    • София
    Ваня има музикални изяви,  които продължават много повече от няколко строфи. Разликата е в мащаба.
    Пее страхотно, но и се изложи страхотно. Това е голата истина.

Вече съм сигурна, че Рози излиза и Ричи ще си остане без щит. Ще е следващият изгонен и много се надявам Кънчев да го посрещне с новото парче.

# 4 694
    • Варна
    Обаче Петко насъска питбула Божка и си трае...Тя ще свърши мръсната работа, а той ще се подхилква мазно.Накрая Божка ще изгърми на номинации, но шефчето остава...Шефа доволен, а Божка още по-доволна...

Проста като леща е, за това. 😁

Общи условия

Активация на акаунт