VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 123 666
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 4 740
В Дир-а има интервю с Кулагин😜

# 4 741
Иде ми да изкрещя-"РАКИЙЙ-ЧИИ-ЦЕЕЕЕ!" Grinning

# 4 742
Това написах... гостуване няма, както в миналите сезони, а "интервюто" е повърхностно, без замисъл и набързо скалъпено. Всичко казано после се коментира от Гала и петте имбецила до нея. Продуцентите искат така и това се усети вчера, когато водещата на "Събуди се" спомена, че нещата не зависят само от двете страни. По-назад в темата някой спомена, че Кулагин едва ли не се водел по сценарий. Няма такова нещо. Бягството му от къщата беше напълно истинско. Победителят вече е избран и той е най-удобният. Просто гледайте внимателно

# 4 743
Жълтурите този път не излъгаха - шоуто наистина приключва на втори ноември. И са му отделили само два часа - от 21.00 до 23.00 ч.

# 4 744
# 4 745
# 4 746
Хм.....за финалиста мнението му е като нашето в темата - Пртко или Пепа, Стефан не, защото е кадър на нова.

# 4 747
По стара традиция Стефан ще е на финал като всеки кадър на Нова досега

# 4 748
Но не и победител.

# 4 749
Ще ми е кеф да изхвръкне Стефо или Петко в понеделник.
Да не говорим, че с Петко играта е нечестна- той влезе като двойка. Хич да не ми се праИ на солов играч. Трябва изобщо да не върви напред. Друго си беше , ако бяха с Яна.
А Стефо...що ли пък да не го изгоним , м Joy

# 4 750
Пак добре, че Яна излезе, тъкмо Петко разгърна целият си потенциал, иначе се сдържаше.

# 4 751
То няма много за разгръщане Joy
Дай му на него сал ризата да си разгръща...

# 4 752
Пак добре, че Яна излезе, тъкмо Петко разгърна целият си потенциал, иначе се сдържаше.
И така е , и не. Точно тези типажи в двойка , и то с любимата жена , щяха да покажат как обичат, проявления и др. прокламирани ценности. А сега кво , гледаме една първична мутра Joy
Представяте ли си - Яна и Петко в джакузито , ми Божа с кой щеше да спи по време на мисията, Ричо къде щеше да пие вино с Рози , ехеее, съвсем друго щеше да е.

# 4 753
Вярно, Божка, щеше да е интересно Яна да види как хвърля белтъци на кръчмаря.Joy

# 4 754
Яна най-вероятно е видяла и не я интересува. И да я попитат направо, само ще каже, че това са злобни клюки и не е вярно.

Общи условия

Активация на акаунт