VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 123 547
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 4 755
Петко дори няма още простотия за разгръщане, той е елементарен и в простотията си Grinning

# 4 756
Петко дори няма още простотия за разгръщане, той е елементарен и в простотията си Grinning
Може да пази за финала някой още по- "интересен " виц.Sunglasses

# 4 757
  • sofia
Направо съжалявам, че Фермата е тъй негледаема...Бих сменила този водевил, ако има нова Къртица! Някак, Иван и Андрей са по-добрите продуценти.

# 4 758
  • Испания
ДобрЮ..., а то утрото минало. Добър ви ден!

За кафе е късно. Метнала съм една скариШка. Давайте чиниите!

Скрит текст:

Спала съм непробудно. Сигурно е от четенето на Библията. Вчера се разсипах от четене.

Все ми е тая кого ще ми натресат за любима звезда. Решават Тупарев, Тушев и сие.

# 4 759
аз ви черпя с бухтички, вярно,че не са мекици, ама мекиците са само за Ричко 🤣🤣🤣

# 4 760
Дояде ми се, гадна си, хвърли някоя през дувара, ама гледай да не я метнеш отгоре както направи Кульо с леба.

# 4 761
Може пък да ни изненадат и да направят или Рози, или Наско, или дори Ваня финалист.
Не подценявайте Ваня - тя показа завидна сила за жена - набожна, но и греховна, с много противоречиви качества - типичната жена. А все пак, сезонът се казва "Женско царство".

П.С. Обаче как опуха К. с празната бутилка - като килим го изтръска. Още се хиля, като се сетя. Само така Ваня! Go girl! Добре, че няма маникюр, та като котка да му издере "красивият" фейс...и на "героя" му се спихна балона. Simple Smile ))) Унижи го публично (нещо, което дори мъжете в къщата не успяха да направят), щото накрая й писнА от неговите простотии. Сега всеки път, ако видя или чуя за тоя по някакъв повод, все това ще си спомням - как го опуха Ваня Костова с празна пластмасова бутилка. Simple Smile ))))

Последна редакция: нд, 21 окт 2018, 14:34 от DeltaAzimut

# 4 762
Не мисля, че Ваня олицетворява типичната жена, нещо друго олицетворява тя, но ще спазя добрият тон.

# 4 763
Не мисля, че Ваня олицетворява типичната жена, нещо друго олицетворява тя, но ще спазя добрият тон.

Ваня от "Женското царство" им изнесе сезона. Истинска звезда, дума няма. На мен ми хареса играта й - винаги на хората в устата, знае как без съмнение. Като е гарга, да е рошава. Като си във ВБ, действай като във ВБ!

# 4 764
Типичната свиня?
Не че нещо.... за поведението говоря..

# 4 765
# 4 766
Тя не е свиня. Тя си е свинчуга

# 4 767
Типичната свиня?
Не че нещо.... за поведението говоря..

Не бих нарекла която и да е жена "свиня". Щото, знае ли се, утре нас могат така да нарекат. Знаеш, за едни фиданка, за други - свиня. А годините летят ли, летят....

# 4 768
  • София
Роузито е побесняла Joy а Мекичко мига на парцали.

Последна редакция: нд, 21 окт 2018, 13:37 от Shatzi

# 4 769
Добре, че е Делта....че инак Ванюша нямаше да има кьорав поддръжник/фен тука. Абе Боянчо, да не си ти бе, наборе????

О...скариШка. ...как обичам да ме замерят със скаришкааааа...

Общи условия

Активация на акаунт