VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 125 866
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 90
  • софия
Грозно е да обиждате на база външни физически белези, особено когато става въпрос за човек след определена възраст.
Сайтът е тъп, но написаното за Ваня ми звучи достоверно - http://senzacia.net/български-звезди/преди-20-години-ваня-костова-забременяв-4908
Кое му е грозното /освен обсъждания кошмарен вид на Ваня ВИПа/?
Детската градина 3-та група. Осъди постъпка, поведение, а не външен вид. Какво общо има външният й вид с грозното поведение, за да бъде иронизиран по възможно най-елементарен начин? Това е признак на незрялост. Ако Ваня се държеше достойно, никой нямаше и да спомене външният й вид, ако беше слаба щеше ли поведението й да е приемливо?

# 91
  • София
Благодаря за новата тема Flowers Hibiscus

Тази година пиеса няма ли да има? А гост звезда?
То по-голяма пиеса от тази...

# 92
Аз лично осмях поведението й...да бяга като малко дете...да гони друг човек. Смешно е...зряла жена на години...да подтичва, викайки Свиня мръсна...та кой тук обижда,м.....май Ваняяяяяя....

И е смешна...да.
Когато обиждаха Кульо, го съветваше да премълчи. Когато нея обидиха обаче....тя що не преглътна, щом това й е веруюто....м???? Щото е фалшива...
Това осмивам аз...Звънче.

# 93
Абе няма да купувате бе...само ще се хилите на пИтела рокер с Обицата....ей.шъ ви бия начи...само да ви стигна първом де Joy
Да не съм чула нЕкой още да се е подлъгал...утре няма да мой да бягате в 20ч....
Ще си призная без бой, ъъъ кютек.Преди 2-3 години си купих едно с шоколад. Същото като кроасан 7 дейс е само че кръгло. Демек за теб не става, много захар, хидрогенирани мазнини...въглехидратна бомба. Ако пуснат с беконче вече е друга работа. hahaha

# 94
Гласувах за Ваня.Не вярвам Кулагин да е застрашен от каквото и да било Simple Smile

# 95
Карузо е в пъти по-гадно от 7 дейс! :o

# 96
  • Sofia
А така, нова тема хоооп☺

# 97
Обожавам Карузо.Преди време ядях по десетина на ден.Не ми се смейте Grinning

# 98
Я, фенка! JoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 99
Аз карузо мога да ям, само ако е под формата на някое от петлетата метнато във фурната!

# 100
 така и не разбрах какво общо има просташкото карузо с Брадъра?

# 101
Грозно е да обиждате на база външни физически белези, особено когато става въпрос за човек след определена възраст.
Сайтът е тъп, но написаното за Ваня ми звучи достоверно - http://senzacia.net/български-звезди/преди-20-години-ваня-костова-забременяв-4908
Кое му е грозното /освен обсъждания кошмарен вид на Ваня ВИПа/?
Детската градина 3-та група. Осъди постъпка, поведение, а не външен вид. Какво общо има външният й вид с грозното поведение, за да бъде иронизиран по възможно най-елементарен начин? Това е признак на незрялост. Ако Ваня се държеше достойно, никой нямаше и да спомене външният й вид, ако беше слаба щеше ли поведението й да е приемливо?

Че той външния вид си върви ръка за ръка с постъпките и поведението при нея. Мърлявост, дрипавост, стиснати от злоба зъби, грубост и лакомия, какво са - външен вид или постъпки /липса на постъпки/? Или и двете?

# 102
Аз мислех,че на Кулагин му викат Карузо...?

# 103
Аз мислех,че на Кулагин му викат Карузо...?

И защо? Той си има име. Все едно аз на Ваня да и викам Савекс, защото така ми е скимнало и не ми харесва името "Ваня".  newsm78

# 104
Не може Савекс, защото тя не е от улица "Хармония".

Общи условия

Активация на акаунт