VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 130 495
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 720
Е, да, другите са по природа прости, само Кулагин играе по сценарий. В началото ми харесваше, единствен от всички. Но бързо се изчерпа, свали нивото, а вече оре дъното с просташки и неоправдани обиди. Никой не заслужава такива обиди.

# 721
Разбира се, че няма да е честно, егати нагласените истории.

# 722
"И по този начин сложи едно петно, дето ние градим 15 години" JoyJoyJoy
Еми правилно си го каза човекът. Колко години го градят това петно, чак сега изби. Но как хубаво изиграха с Кънчев сценката🤣
Кънчев, откога ли се опитвате със сценаристите да го включите Джудито в сценария, че да се изкаже за петното най-накрая!
Наистина ли ни мислят за тъпи?😂😂😂😂

# 723
Боже, като тръгна да си събува гащите, помислих, че е решил да се "изтропа" в изповедалнията.

# 724
Ако са справедливи ще изгонят и Кулагин  и Ваня. Ама това шоу има само правила в движение. Каквото им изнася на продуцентите това се случва.

# 725
Боже, като тръгна да си събува гащите, помислих, че е решил да се "изтропа" в изповедалнията.

Имаш нужда от лекарска помощ тип малка злобарка. JoyJoy

# 726
Ако са справедливи ще изгонят и Кулагин  и Ваня. Ама това шоу има само правила в движение. Каквото им изнася на продуцентите това се случва.
Абсолютно и двамата трябва да са аут.

# 727
И коментаторите като участниците. Ама си бълват продукция от 3 часа в прайм Таймс с един герой по сценарий. Много предизвестено излизане след бунта на “интелектуалците” во главе с Карбовски- от Осанна до разпни го. Това обаче не прави другите в къщата “добри герои”, нали?

# 728
  • София
Аз пък си мисля, че довечера шоОто ще е гладиаторска SMS борба между Кулагин и Ваня за любовта на измъчените зрители /зеленото човече/
Ако пък е, посветено само на Кулагин,  може пък да натаманят и изпълнят желанието му за излизане.

Аз съм дамата  bowuu, която ....  и си чакам обещаната награда, защото мноооого познавам, бе  newsm62

Биг Систър, Никито, коментаторите, липсата на защитник, абе, отврат!

# 729
Не разбрах, защо му е така пострадало пръстченцето?
щото докторката, дето била калпава, според него, не му го завря у жълтите гащи, че да му мине бързо пръстчето, ами му търпи идиотщините

# 730
  • софия
Хаха браво на Кулагин! Единственият играч, който скри шапката на ББ и го направи на 2 стотинки Simple Smile Да си излиза момчето, да си прибере паричките /наистина заслужени!/ и да гледа сеира на целия ББ от диванчето Simple Smile То май никой повече няма да гледа де....
Най-тъпият сезон, но най-запомнящият се персонаж

# 731
  • София
Пълен фарс! 71 процента гонят Кулагин?
Да,бе, да!
Същите, които до вчера го подкрепяха... вярват ли си? В клипчето не дадоха нищо, което зрителят не е виждал вече и го харесваше. Как изведнъж се разочарова от същите кадри?

# 732
Може би е добре да попитаме как така Плачков не го изгониха директно за забранени действия, а го спасяваха в психо отделение и го пуснаха заради "клаустрофобия". Сега и Ваня ли няма да изгонят ако е посегнала?

# 733
  • София
Абсолютно! Но малко вероятно.

# 734
Монди изглежда необятен.
А Патрашкова говори за разпад на личността. Ани Владимирова била психолог, наистина ли?
Все пак няма да е честно Ваня да остане.

Ани ако е такъв психолог, би трябвало да апострофира на Патрака глупостите.

Общи условия

Активация на акаунт