VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 127 986
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 810
Писъци до небето за няколко стъкла...тия вкъщи чаши не са ли изтървали..тц..тц..цц
ако у вас някой демонстративно ти натроши половината посуда по масата и пода в хола ще му ръкопляскаш ли, или пък весело ще почистваш или ще ометеш с него хола, а?

# 811
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Направо ме боли като слушам Петко как се мъчи да сглоби две-три думички в изречение.

# 812
Абе ще дават ли бой, че искам да си лягам 😒

Факт е обаче, че Кулагин успя да изкара всички извън нерви. Свалиха маските, ама се закопаха тотално.

# 813
  • У Диспансера ...♥♥♥
Чистят двама човека, другите пак се излегнаха по двора .
Нокторезачката на масата в кухнята, това нормално ли е 🤦🏻♀

# 814
  • София
Ох, майко!!! Жалка картинка. Кулагин не само стигна дъното но и дълбае надолу.
Хора, не може да ме убедите, че това е сценарий и тоя простак е толкова добър артист.  Харесвайте си го, ваше право, влизайте си в сценарии, търсете си провокации.
За мен Кулагин си остава агресивен простак с чудовищно его.
Другите не ги коментирам, те отдавна не са ми в полезрението. Но не мога да подмина цялата тази отврат в лицето на "интелигентния, умен, артистичен и възвишен артист" Кулагин.

# 815
  • Ню Йорк
Браво на Лора, че не му отвръща. Той е болен мозък.

Лорчето извади железни нерви. Браво!

# 816
Направо ме боли като слушам Петко как се мъчи да сглоби две-три думички.
Толко си може, иска му се повече, но няма сиво....

# 817
Хах, съгласна съм, че който чупи трябва да излезе, но същото се отнася и за Ваня (ако е имало налитане от нейна страна - още не сме видели). Не разбирам защо има гласуване.
Да не говорим, че е фалшиво - категорично не вярвам, че имат 66 000 гласа от реални фб профили.
Освен това, на мен някои съквартиранти, начело с Петко и Папито са ми противни. Когато драмата с Кулагин приключи, те ще получат по-главни роли и аз не бих могла да ги гледам. Тъй че, ще гледам само финала (може и някое изгонване, евентуално).

# 818
Писъци до небето за няколко стъкла...тия вкъщи чаши не са ли изтървали..тц..тц..цц
ако у вас някой демонстративно ти натроши половината посуда по масата и пода в хола ще му ръкопляскаш ли, или пък весело ще почистваш или ще ометеш с него хола, а?

Първо ще изчистя с прахосмукачка.

# 819
Славена и тя като Петко, интелектуалка, напъва се горката.

# 820
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Бляк, отврат, това не трябваше да го чета, но диетата ми ти е благодарна.  Laughing

# 821
Трябваше да продължат стратегията на игнор! Игнорът го побърква.
Тоя обожава да е в центъра на терена. Не трябваше въобще да му говорят, независимо от пораженията, които направи в къщата. Той разцъфтява от скандали и ще се кефи дори и да го бият.
Мили съквартиранти, ИГНОРИРАЙТЕ заразното зло. Сложете го под карантина!

# 822
  • Испания

Дори не им прави впечатление.

# 823
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тия проценти един час не мръднаха, егати 😄

# 824

Ами гнусно е, мърлячи са. Тази Славена,дано някой я вземе за секретарка, че ми писна мутрата й.

Общи условия

Активация на акаунт