VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 751
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 1 290
пътко и петра да не са се клонирали и да са станали публика?

# 1 291
Много се надявам.Сега ще ги видим ''ангелите'' в къщата. Mr. Green

# 1 292
  • София
Сега ще гледаме сеир. Кого ще обвиняват като им го няма виновника..

# 1 293
Срам и позор е това, че Ваня Костова не беше изгонена служебно. Явно вече физическото насилие е позволено в къщата. От утре могат да се пребиват на воля. Вип брадър удари дъното днес.

# 1 294
  • ВАРНА
Да бяха поизменили процентите, белким им повярваме.

Е добре де, как ще фалшифицират ФБ гласуване? Отишли са да помолят Зукенберг да го фалшифицира ли?
Що пишете неверни работи не мога да разбера...

Администрацията на Фейсбук за Европа е в Дъблин - Ирлaндия.  

# 1 295
  • София
Да бяха поизменили процентите, белким им повярваме.

Е добре де, как ще фалшифицират ФБ гласуване? Отишли са да помолят Зукенберг да го фалшифицира ли?
Що пишете неверни работи не мога да разбера...
hahaha Joy Joy Joy

# 1 296
  • София
Смятам,че като е излязъл си е договорил да се върне , за да го изгонят, а те са му обещали да му дадат хонорара.Независимо какво е станало, олекна ми,че напусна, прекалено агресивно обиждаше и дразнеше всички.

# 1 297
Ваня нищо не е направила, нали е светица, невинната тя......

# 1 298
  • Gotham City
Не знам колко е вярно, из фейсбук:
"Valerii Asenov: Гласуването не е реално.. още с пускането на публикацията имахте 12000 гласа и всичките против Кулагин... НАГЛАСЕНО ПРЕДАВАНЕ.. КУЛАГИН ТИ СИ ИСТИНСКИЯ ПОБЕДИТЕЛ!"

# 1 299
Хаха, тези мазнотийки Ваня и Мира как си се навиват, че много ги харесват зрителите щом така са гласували Grinning
Сега вече почва сеира, ще ми е интересно да гледам как ще се изпоизбият след като нямат общ враг.

# 1 300
Спирам да гледам. От 84+ на 71- не е реално.

# 1 301
  • В царството на игрите:)
Стана това, което трябваше да стане. Всяко нещо си има граници, а Кулажко ги прекрачи без изключение. Все пак  и, за да си гаден трябва ЕнтЕлЕкт. Останалите няма да ги коментирам, макар, че в оставащото малко време и на тях няма да им е много комфортно и ще трябва да се дъвчат един друг, а не са много устойчиви...
р.р. Факт е обаче, че го прецакаха, но той пък им даде всички основания и удобства да го направят...

# 1 302
  • България <3
Айде хора, приятно ми беше. Вече няма  смисъл да гледам ББ, яко тъпня ще е.😀

# 1 303
Разбрах къде живее. Ш мина да го поздравя утре. За мен Колагена направи шоуто. Утре без мен.

# 1 304
Bye, bye, Big Brother. Не че Кулагин беше пример за подражание, но не мога да си причиня да гледам как печели някой от останалите инфантили в къщата. И аз давам 1 глас за сезон без победител.

Общи условия

Активация на акаунт