VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 760
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 1 305
Нали не смята Бб, че се хващаме на това с зрителите и то в Фб, ама моля ви се, той ги направи сандър, и понеже не могат да направят друго, срещу него, айде вън, нормално, прекрачил е всички граници, но винаги е положително в крайна сметка да има и такива хора, те са крайно необходими в обществото ни, да Мира каза, овце сме, манталитети и т.н. Кулагин ги събуди, махна им главата на всички и накрая и той изгоря, но явно в живота му се е случвало и ще стане и ще продължи, само че тези вътре ахаха жалките съквартиранти дето се кефят, че оставали, те са дъно и няма и да мръднат.

# 1 306
  • София
Знаех си, че публиката ще е инструктирана да освирква. Като нищо ще ни нахендрят Света Ваня за победител.
Ако стане, ще е един мразен победител... като Стана Златева...

# 1 307
Не знам колко е вярно, из фейсбук:
"Valerii Asenov: Гласуването не е реално.. още с пускането на публикацията имахте 12000 гласа и всичките против Кулагин... НАГЛАСЕНО ПРЕДАВАНЕ.. КУЛАГИН ТИ СИ ИСТИНСКИЯ ПОБЕДИТЕЛ!"

Вярно е, можеш да си сигурна.
Телевизията е мръсна игра.

# 1 308
Наздраве, Момичета  cheers Отивам да гръмна шампанското.

Наздраве! Ух, отървахме се най-накрая от тоя!
Ей, простото си е просто, дори и с фалшив ямурлук! Не можа този беден глупак да се възползва от любовта на по-ограничения зрител.

# 1 309
Беше ми приятно да пиша в тази тема. До нови срещи! Аз вече няма за какво да гледам този сезон.

# 1 310
  • Terra incognita
Сега ще очакваме с нетърпение някакви вътрешни междуособици. Със сигурност ще се изядат и помежду си.

# 1 311
Срам и позор е това, че Ваня Костова не беше изгонена служебно. Явно вече физическото насилие е позволено в къщата. От утре могат да се пребиват на воля. Вип брадър удари дъното днес.
Плюс това, че в национална медия насилието извън къщата беше определено като оправдано и заслужено (коментарите на Вътова и Мон нещо си)

# 1 312
Господарите много бързо спретнаха клип за Кульо

# 1 313
  • густо майна Филибето
Имам предложение, тия дето нямало да гледат, да покажат нотариално заверена декларация Grinning Чак тогава ще ми е интересно мнението им.

Радвам се, че Ричи остана и получи защита. Друго си е общия враг. А и какви поучителни неща ще научим още! Как да влияем на хората, например.

# 1 314
Да бяха поизменили процентите, белким им повярваме.

Е добре де, как ще фалшифицират ФБ гласуване? Отишли са да помолят Зукенбърг да го фалшифицира ли?
Що пишете неверни работи не мога да разбера...
Апхахахаха, не си за IT сферата 😂😂😂

Ти тия от продукцията много умни ги изкара. Толкова фалшиви профили да поддържат. А и ФБ разчистиха фалшивите профили след ударите, които компанията претърпя напоследък.

# 1 315
  • София
Не знам колко е вярно, из фейсбук:
"Valerii Asenov: Гласуването не е реално.. още с пускането на публикацията имахте 12000 гласа и всичките против Кулагин... НАГЛАСЕНО ПРЕДАВАНЕ.. КУЛАГИН ТИ СИ ИСТИНСКИЯ ПОБЕДИТЕЛ!"[/color]
Уау... тва го искам в червено... да се знае!  smile3521

# 1 316
Момичета,аз оставам тук,но няма да пускам новатв до започването на Ол старс.Ще се информирам от тук.Приятно ми е с вас!

# 1 317
Всички които останаха в къщата са еднакво безлични и безинтересни. Не мога изобщо да ги различа един от друг. Много слаб каст.

# 1 318
Гледах целият сезон, ама вече няма смисъл. До All Stars , но само, ако го има кулагин

# 1 319
Е, както се казва Биги, вие с един куршум два заека, хем Ваня остава, защото имало избор от зрителя, хем се отървахте от Кули безобидно, явно добре сте си обсъди ли нещата с адвокат, еваларка!

Общи условия

Активация на акаунт