VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 709
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 1 350
Имам предложение, тия дето нямало да гледат, да покажат нотариално заверена декларация Grinning Чак тогава ще ми е интересно мнението им.
Любознателна, добре е като си любознателна да разбереш за какво се използва нотариално заверената декларация. : )
Какво, какво?)) Каква декларация Joy

Естествено, че гласуването беше фалшиво - два часа едни и същи проценти и космически числа на гласуващи. Надали и 200 души пускат смс-си в реалните гласувания.

Тук троловете се размазаха от кеф. По-леко, и да е излязъл Кулагин, пак няма бай ви Петко да спечели Wink

# 1 351
Сега както нова и бтв си менкат и крадът випове,чакам Кулагин да е гримьор в Шоуто на Слави.Или поне да е в бтв.

# 1 352
  • София
Хем му симпатизирах, хем се радвам че излезе, за да се изядат сега по между си. Лошото е че излезе позорно. Беше ясно от началото на тази вечер, че го гласят да излиза, какъв фейсбук, какво гласуване, тия номера на друго място..

# 1 353
Твърдо смятам, че Кули беше полезен, това трябваше да се види, независимо пример или не, нека го видим, аз го поздравям. Лудницата е навън мила, огледай се, даже няма такава единица в Бг, но той е далеч още, не бързай. Има преди него на опашката. Пелли, поздрави го, ако наистина го познаваш, не за друго, а за това че прекрачи същите тези граници, че побърка народа, не казвам за пример ли е и т.н. Беше характер, от който има какво да се вземе, и какво не, разбира се. Дано не е прецакан накрая от Бб, защото от зрителите или съквартиранти, няма как!

# 1 354
SmileSmile
През цялото предаване толкова се изнервих, скарах се на мъжа ми, на детето се разкрещях. Ужасно ми влияят тези простотии. Агресията ражда агресия, факт.
Добре, че излезе.
Можеш да потърсиш специализирана помощ, не да обвиняваш ТВ предаване или участник в него. SmileSmileSmile
Хахаха, ами на там отиват нещата Grinning

# 1 355
Сбогом, дано си щастлива...
Утре далече от мен...
Нов грим за някоя по-красива
И повечко фон дьо теннн...

# 1 356
  • Terra incognita
Сега както нова и бтв си менкат и крадът випове,чакам Кулагин да е гримьор в Шоуто на Слави.Или поне да е в бтв.
По- скоро очаквам от Шоуто да започнат да разиграват скечове на негов гръб. Свеж, интересен образ

# 1 357
  • София
Хора, с вас съм от години. Никога, ама никога до сега, дори и в сезона с Ирини форума не е бил толкова агресивен към инакомислещите. Отражение на агресията вътре? Инцидентно? Дано. Не ми се мисли, че е нещо нормално.

Не съм гледала всичко, така се случи, информирах се от вас. Пак ще ви чета, предполагам, че пак ще имам сушав период откъм телевизия.
За сега лека нощ, до скоро!

# 1 358
  • Ню Йорк
Сбогом, дано си щастлива...
Утре далече от мен...
Нов грим за някоя по-красива
И повечко фон дьо теннн...

Мари, опасна си  bouquet

# 1 359
Константин ми е фаворита от самото начало.Всички останали малко или много се оакаха

# 1 360
Константин ми е фаворита от самото начало.Всички останали малко или много се оакаха
е не, ти гледа ли изобщо...точно той ?!

# 1 361
А той пък така се осра, че чак му се поду нослето Simple Smile

# 1 362
Влезе като аслан, тръгна си като на*ран 😂
Хем го изхвърлиха с освирквания като мръсен парцал, хем и без хонорар остана...
Погледът му на отровен, когато го изгониха и освиркаха, беше безценен! Така става като паднеш от високо 😎
Няма начин да е останал без хонорар. Нали публиката го изгони. Според мен ББ направи целия спектакъл именно, за да му остави хонорара. Само дето гласуването трябваше да е не кой е по-по-най виновен, а да излязат ли - за всеки от двамата с да или не. Тогава и Ванчето щеше да е аут и щеше да е справедливо.

Последна редакция: пн, 15 окт 2018, 23:38 от usmihni_mi_se

# 1 363
Абсолютна постановка с любезното съдействие на фалшификаторите Господари на ефира и в частност, арменския им продуцент.

# 1 364
  • София

Joy
Напълно си права, няма как да се оака едно лайно, то цялото си е оср@но... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт